Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif

Prisiduodu ir as. Mano visi 5 foliai yra ir jie niekur nedingo biggrin.gif du is ju issiverze i prieki. Buvau isitikus kad siandien gausiu Cetrotide, bet tik nuo rytojaus paskyre. Doze paliko ta pacia, t.y. 212,50. Dabar antradieni i Memorial keliausiu. Prasiausi jau susitikimo su Semra, nes noriu pasikalbeti apie tyrimus, kuriuos pasidariau del antifosfolipidinio sindromo ir du is ju yra teigiami. Aylin visiskai ju nesureiksmino ir sake kad man jie nesvarbus nes neturejus nei pastojimu nei persileidimu. Labai pasigailejau kad siuo klausimu nepasikonsultavau su gydytoju pas mus LT. Na bet as to taip nepaliksiu ir spriciuku isiprasysiu pati, nes man atrodo kad viskas svarbu smile.gif
O gal Aylin nesureiksmino nes po punkcijos visoms fraksiparina skiria? Merginos ar visos naudojot si vaista? Busiu dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 22 vasario 2015 - 20:46
QUOTE(linosiuke @ 2015 02 22, 21:37)
Sveikos naujai prisijungusios  4u.gif

Prisiduodu ir as. Mano visi 5 foliai yra ir jie niekur nedingo  biggrin.gif du is ju issiverze i prieki. Buvau isitikus kad siandien gausiu Cetrotide, bet tik nuo rytojaus paskyre. Doze paliko ta pacia, t.y. 212,50. Dabar antradieni i Memorial keliausiu. Prasiausi jau susitikimo su Semra, nes noriu pasikalbeti apie tyrimus, kuriuos pasidariau del antifosfolipidinio sindromo ir du is ju yra teigiami. Aylin visiskai ju nesureiksmino ir sake kad man jie nesvarbus nes neturejus nei pastojimu nei persileidimu. Labai pasigailejau kad siuo klausimu nepasikonsultavau su gydytoju pas mus LT. Na bet as to taip nepaliksiu ir spriciuku isiprasysiu pati, nes man atrodo kad viskas svarbu smile.gif
O gal Aylin nesureiksmino nes po punkcijos visoms fraksiparina skiria? Merginos ar visos naudojot si vaista? Busiu dekinga uz informacija  4u.gif

O tau ji paskirs?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 22, 21:46)
O tau ji paskirs?

Siaures meskute, nezinau ar man ji ar kazka kita is krauja skystinanciu paskirs g.gif o gal visai nieko neskirs. Del to labai ir noriu susitikimo su Semra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 22 vasario 2015 - 20:53

Prisiduodu ir as. Mano visi 5 foliai yra ir jie niekur nedingo  biggrin.gif du is ju issiverze i prieki. Buvau isitikus kad siandien gausiu Cetrotide, bet tik nuo rytojaus paskyre. Doze paliko ta pacia, t.y. 212,50. Dabar antradieni i Memorial keliausiu. Prasiausi jau susitikimo su Semra, nes noriu pasikalbeti apie tyrimus, kuriuos pasidariau del antifosfolipidinio sindromo ir du is ju yra teigiami. Aylin visiskai ju nesureiksmino ir sake kad man jie nesvarbus nes neturejus nei pastojimu nei persileidimu. Labai pasigailejau kad siuo klausimu nepasikonsultavau su gydytoju pas mus LT. Na bet as to taip nepaliksiu ir spriciuku isiprasysiu pati, nes man atrodo kad viskas svarbu smile.gif
O gal Aylin nesureiksmino nes po punkcijos visoms fraksiparina skiria? Merginos ar visos naudojot si vaista? Busiu dekinga uz informacija  4u.gif

Labutis, ne ne visom, tik reikalui esant. Man pvz. reikejo del MTFR geno. Matai, jie nesuka sau galvos, todel kad tokiais atvejais vienintelis sprendimas yra fraksiparinas. Arba del kresejimo arba del MTFR geno, del kurio blogai pasisavina Foline r. Kitais atvejais kiek zinau neskiria.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 02 22, 21:52)
Labutis, ne ne visom, tik reikalui esant. Man pvz. reikejo del MTFR geno. Matai, jie nesuka sau galvos, todel kad tokiais atvejais vienintelis sprendimas yra fraksiparinas. Arba del kresejimo arba del MTFR geno, del kurio blogai pasisavina Foline r. Kitais atvejais kiek zinau neskiria.

Aciu Aive 4u.gif
Kaip tik siandien skaiciau senas temutes ir uzfiksavau kad tu 5 folius ir labai kokybiskus isauginai smile.gif o pas tave matydavo dar mazesniu ar visada tuos pacius 5?
Atsakyti

Šaunu kad auga visi 5 tikiuosi, kažkaip jaučiu kad ispunktuos daugiau, man sakė kad 7-8, o ispunktavo 16 smile.gif
Man jokio fraxiparino neskyrė, kiek skaičiau tikrai ne visoms skyrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija.123 @ 2015 02 22, 19:58)
as baiminuosi todel, kad man nereguliarios mm, ir bijau, kad likus pvz. 2 dienoms iki skrydzio reikes keisti bilieta.
Beje, patys pigiausi skrydziai gaunasi per www.scyscanner.net

mes keitem išvakarese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 02 22, 14:14)
ne Mirameda, o Kardiolita. as bent ten dariausi. pas Danguole Vildaite. siaip labai norejau kad si gydytoja darytu. butu ji ir VGPUL darius, bet kadangi reikejo to nelemto iraso, tai dariausi Kardiolitoje. nes ten iranga naujesne ir su irasymo funkcija.

gal klaipedietes zino kur klaipedoje daro LP su irasu?

Irėnė o tau kazkiek kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 22 vasario 2015 - 22:00
QUOTE(magute @ 2015 02 22, 22:59)
Irėnė o tau kazkiek kainavo?

taip. mokejau 506 eurus.
cia ta kaina jei esi socialiai draustas, jei ne, tada brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 22 vasario 2015 - 22:41
QUOTE(linosiuke @ 2015 02 22, 21:57)
Aciu Aive  4u.gif
Kaip tik siandien skaiciau senas temutes ir uzfiksavau kad tu 5 folius ir labai kokybiskus isauginai smile.gif o pas tave matydavo dar mazesniu ar visada tuos pacius 5?

Tik 5 matydavo, tiesa ispunktavo 6, bet jis buvo nekokybiskas. Jie skaiciuoja tik gerulius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija.123 @ 2015 02 22, 17:58)
as baiminuosi todel, kad man nereguliarios mm, ir bijau, kad likus pvz. 2 dienoms iki skrydzio reikes keisti bilieta.
Beje, patys pigiausi skrydziai gaunasi per www.scyscanner.net

O kokiu budu pasikeiciat bilietus, jei reikia??? Niekad nesu to darius, nezinau, bet jei prireiktu jau vykstant IVF darytis, tai gerai butu zinoti - renku bet kokia informacija, kuri pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 02 23, 00:01)
O kokiu budu pasikeiciat bilietus, jei reikia??? Niekad nesu to darius, nezinau, bet jei prireiktu jau vykstant IVF darytis, tai gerai butu zinoti - renku bet kokia informacija, kuri pravers smile.gif

turkų avialinijų atstovybėje 4u.gif
jeigu Lt būnant keičiat,tai vilniaus oro uoste,jeigu Tr,tai jie tikrai yra oro uoste,taippat netoli taxim aikštės
mes ten keitėmės
Atsakyti