QUOTE(linosiuke @ 2015 02 22, 21:37)
Sveikos naujai prisijungusios
Prisiduodu ir as. Mano visi 5 foliai yra ir jie niekur nedingo

du is ju issiverze i prieki. Buvau isitikus kad siandien gausiu Cetrotide, bet tik nuo rytojaus paskyre. Doze paliko ta pacia, t.y. 212,50. Dabar antradieni i Memorial keliausiu. Prasiausi jau susitikimo su Semra, nes noriu pasikalbeti apie tyrimus, kuriuos pasidariau del antifosfolipidinio sindromo ir du is ju yra teigiami. Aylin visiskai ju nesureiksmino ir sake kad man jie nesvarbus nes neturejus nei pastojimu nei persileidimu. Labai pasigailejau kad siuo klausimu nepasikonsultavau su gydytoju pas mus LT. Na bet as to taip nepaliksiu ir spriciuku isiprasysiu pati, nes man atrodo kad viskas svarbu

O gal Aylin nesureiksmino nes po punkcijos visoms fraksiparina skiria? Merginos ar visos naudojot si vaista? Busiu dekinga uz informacija
Labutis, ne ne visom, tik reikalui esant. Man pvz. reikejo del MTFR geno. Matai, jie nesuka sau galvos, todel kad tokiais atvejais vienintelis sprendimas yra fraksiparinas. Arba del kresejimo arba del MTFR geno, del kurio blogai pasisavina Foline r. Kitais atvejais kiek zinau neskiria.