Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

QUOTE(Allivo @ 2015 02 23, 10:37)
RositaK, sąrašėly gali įrašyti, kad pirma konsultacija kovo 19d. Bahceci klinikoj. Galvoju, kad panašiu laiku ir tu ten būsi, ar ne?  mirksiukas.gif  būtų smagu susipažinti  smile.gif

super 4u.gif
kad mano visai gale kovo turėtų ateit mmm, apie 27d, tai nesusimatysim doh.gif
kada jūs planuojat jau startui je viskas čiki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 23, 10:40)
super  4u.gif
kad mano visai gale kovo turėtų ateit mmm, apie 27d, tai nesusimatysim  doh.gif
kada jūs planuojat jau startui je viskas čiki?  4u.gif

sutarėm, kad jei reikės tai ir LP atliks tuo pačiu. Labai norečiau gegužę-birželį, bet žiūrėsim ką sakys, ką ras g.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 23, 09:51)
mes kadangi keitėmės iš LT, tai rašiau el.laišką į atstovybę, jie man sakė ateiti ir pakeis, kadangi aš vilniui, man problemų nesudarė, o kai jau reikėjo keistis būnant TR, tai vėl parašiau lietuvių atstovybei, jie nurodė kreiptis į artimiausią avialinijų atstovybę, tai mes stambule ir pasikeitėm, prie taxim aikštės, nes į oro uostą toli važiuoti
Na Rositai  wub.gif nutekėjo informacija, kad ketinu paankstinti hcg darymąsi  4u.gif
pridaviau kraują, atsakymas apie 15val.

Papildyta:
bet šiaip man HCG paskirta tik 28d. taigi šį tyrimą reikės vertinti labai atsargiai, kad nebūtų ten ko prileidę  lotuliukas.gif ir nerodytų klaidingai

gathering.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 23, 09:51)
mes kadangi keitėmės iš LT, tai rašiau el.laišką į atstovybę, jie man sakė ateiti ir pakeis, kadangi aš vilniui, man problemų nesudarė, o kai jau reikėjo keistis būnant TR, tai vėl parašiau lietuvių atstovybei, jie nurodė kreiptis į artimiausią avialinijų atstovybę, tai mes stambule ir pasikeitėm, prie taxim aikštės, nes į oro uostą toli važiuoti
Na Rositai  wub.gif nutekėjo informacija, kad ketinu paankstinti hcg darymąsi  4u.gif
pridaviau kraują, atsakymas apie 15val.

Oi kokie mes tada ziopliai, lekem keistis i oro uostą, o gyvenom netoli taksim doh.gif būtų buvę arčiau doh.gif o kai el.paštu susirasinejom su lt atstovybe, tai mum brangiau siūlė pakeist, nei oro uoste pakeitė g.gif
Oi labai lauksim skaiciuku, mudvi lygtai skiria keturios dieneles wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu pasiteiraut:ar vykdamos i TR jus visus savo medicininius israsus vertet i anglu kalba? g.gif
Atsakyti
na, kadangi jau sužinojau atsakymus, tai ilgai ir netempsiu biggrin.gif 4u.gif
mano HCG-193 mIU/ml, kadangi penktadieninis buvo 57,6 ir bijojau, kad ten vaistų likučiai, tai po šiandieninio HCG jau galiu jaustis drąsiau, nors kaip ir sakiau, hcg turiu darytis dar tik po 5d. bet tikiuosi tai rodo nestuke.gif o ne kokius kitus dalykus 4u.gif
taigi galiu Bahceci statistiką iškelti į pirmą vietą smile.gif 100% pastojimas (vienas bandymas ir jis sėkmingas wub.gif )
o bendra statistika, jeigu gerai skaičiuoju 70,97%
Turkai jėga drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 02 23, 11:37)
na, kadangi jau sužinojau atsakymus, tai ilgai ir netempsiu  biggrin.gif  4u.gif
mano HCG-193 mIU/ml, kadangi penktadieninis buvo 57,6 ir bijojau, kad ten vaistų likučiai, tai po šiandieninio HCG jau galiu jaustis drąsiau, nors kaip ir sakiau, hcg turiu darytis dar tik po 5d. bet tikiuosi tai rodo  nestuke.gif o ne kokius kitus dalykus  4u.gif
taigi galiu Bahceci statistiką iškelti į pirmą vietą smile.gif 100% pastojimas (vienas bandymas ir jis sėkmingas  wub.gif )
Turkai jėga drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Valioo, Ailima wub.gif - labai sveikinu ir linkiu, kad uz 5 d. tie skaiciukai butu dar didesni! Nors ir maziau cia bunu, bet seku, kaip kam sekas..ir dziaugiuosi, kad "rezultatai tik gereja ir gereja"..
p.s. 100% pastojimas skamba irgi nepakartojamai wub.gif Labai tikiu, kad bus pasiektas su turku klinikomis ir toks "100 % pastojimo lygis" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 23 vasario 2015 - 10:46
na, kadangi jau sužinojau atsakymus, tai ilgai ir netempsiu  biggrin.gif  4u.gif
mano HCG-193 mIU/ml, kadangi penktadieninis buvo 57,6

fantastika thumbup.gif sveikinu wub.gif
Atsakyti
mano HCG-193 mIU/ml,
taigi galiu Bahceci statistiką iškelti į pirmą vietą smile.gif 100% pastojimas (vienas bandymas ir jis sėkmingas  wub.gif )

ech wub.gif wub.gif
na, gal kolkas Bahceci pasisekimo 100% nerašysiu, nes tai ne statistika iš vieno atvejo biggrin.gif bent du bandymai manau turėtų būti.
bet kaip dieviškai super wub.gif negaliu atsigaut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2015 02 23, 10:45)
Valioo, Ailima  wub.gif  - labai sveikinu ir linkiu, kad uz 5 d. tie skaiciukai butu dar didesni! Nors ir maziau cia bunu, bet seku, kaip kam sekas..ir dziaugiuosi, kad "rezultatai tik gereja ir gereja"..
p.s. 100% pastojimas skamba irgi nepakartojamai  wub.gif Labai tikiu, kad bus pasiektas su turku klinikomis ir toks "100 % pastojimo lygis"  blush2.gif

Tai Memorial kol kas nuo preitu metu galo irgi taip varo first.gif visas apnestino biggrin.gif
Ailima wub.gif
O kaip tu Nica79? Ar turi naujienu? blush2.gif
Nuostabi dienos pradzia bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
mano HCG-193 mIU/ml, kadangi penktadieninis buvo 57,6 ir bijojau, kad ten vaistų likučiai, tai po šiandieninio HCG jau galiu jaustis drąsiau, nors kaip ir sakiau, hcg turiu darytis dar tik po 5d. bet tikiuosi tai rodo  nestuke.gif o ne kokius kitus dalykus  4u.gif

wub.gif sveikinimai, jau tikrai galima atsipūsti lengiau ax.gif nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
zuikuti, o kada jūs išskrendat? sekmadienį? 4u.gif
Atsakyti