Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 16, 22:45)
23 d. einu pas genetikę, ką nors sužinosiu. Aš nuo spalio vidurio nesulaukiu smile.gif

Pasidalink naujienomis su mumis paskui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 16, 23:45)
23 d. einu pas genetikę, ką nors sužinosiu. Aš nuo spalio vidurio nesulaukiu smile.gif

Mano žinios senokos sausį klausiau. Įdomu.Gal jau daro.
Atsakyti
[quote=šifonyte,2015 02 16, 18:12]
Laba. Sveikinuosi su jumis iš vaiduoklių pasaulio
wub.gif Nuostabi naujiena!
Siaip sau NIEKADA nerodytu!
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 16, 18:12)
Laba. Sveikinuosi su jumis iš vaiduoklių pasaulio  doh.gif  NT parodė labai nerysku, vos iziurima vaiduoklį 

bigsmile.gif pasaka wub.gif Linkiu, kad du stipruoliai isikabintu ir laiku ateitu i jusu seima 4u.gif

QUOTE(-Murke- @ 2015 02 16, 21:35)
pas mus kliniku ner biggrin.gif

Taip, pas mus tikrai nera kliniku!!! verysad.gif

As jau labai nekantrauju bigsmile.gif Pagal dabartinius pojucius vizito metu man bus 7 ciklo diena ax.gif Manau visai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 16, 23:03)
Mano žinios senokos sausį klausiau. Įdomu.Gal jau daro.

Kad man ką tik padarė tyrimus, folį serume ir folį eritrocituose. Jeigu eritrocituose būtų per mažai, tai būtų įtarimas, jog MTHFR blogas. Sakė, MTHFR nežinia kada sulauksim.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 17, 10:20)
Kad man ką tik padarė tyrimus, folį serume ir folį eritrocituose. Jeigu eritrocituose būtų per mažai, tai būtų įtarimas, jog MTHFR blogas. Sakė, MTHFR nežinia kada sulauksim.

Tuos ir man dare, jie pas mane prie viršutines ribos. Na nedaro tai nedaro. Reiks patys turkai padarys. g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal žinote kaip sekasi Nica79? Labai jau dėl jos pergyvenu... verysad.gif

Šiaip laiks nuo laiko tyliai skaitau šį skyrelį ir pergyvenu dėl kiekvienos iš Jūsų, taip pat džiaugiuosi kartu su tomis merginomis, kurioms PAGALIAU pavyko thumbup.gif

Taip pat norėjau pasisakyti, jog atsidėjome savo planus TR vasaros pabaigai, rudens pradžiai, kadangi MB paskirtas gydymas dabar, o ir aš šiuo metu dar nepasiruošusi 2 IVF (nors LT jau sako, kad po 3 mėn galima, aš noriu, kad praeitų kokie 9- 12 mėn.), RositaK - kai turėsi laiko, gal pataisyk mano informaciją puslapio pradžioje?

Sėkmytės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 02 17, 11:13)
Sveikos, merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal žinote kaip sekasi Nica79? Labai jau dėl jos pergyvenu...  verysad.gif

Šiaip laiks nuo laiko tyliai skaitau šį skyrelį ir pergyvenu dėl kiekvienos iš Jūsų, taip pat džiaugiuosi kartu su tomis merginomis, kurioms PAGALIAU pavyko  thumbup.gif

Taip pat norėjau pasisakyti, jog atsidėjome savo planus TR vasaros pabaigai, rudens pradžiai, kadangi MB paskirtas gydymas dabar, o ir aš šiuo metu dar nepasiruošusi 2 IVF (nors LT jau sako, kad po 3 mėn galima, aš noriu, kad praeitų kokie 9- 12 mėn.), RositaK - kai turėsi laiko, gal pataisyk mano informaciją puslapio pradžioje?

Sėkmytės visoms  mirksiukas.gif

Aha, as irgi jau laukiu ziniu is Nica79 ir micheliina 4u.gif Kazkaip abi nutilo, as nzn ar atsakymas priscos buna iskart ar po kazkiek laiko? Man rodos kad ilgai ten reikia laukti tu atsakymu tai uztat jos ir laukia tikriausiai... blush2.gif
Atsakyti
L_satyra kaip siandien klinikoj? gal kazka naujo pamate ir dave daugiau vilciu?
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 16, 20:35)
Ryt darysim gimdos nuotrauka, o tada jau bus Semros nuosprendis, ka toliau.. realiai viska suzinosim ryt. Ryt ir su genetikais susitiksim, ir amh ir darys spermograma ir dar kazkoki tyrima, kad paziuretu, kiek spermuku "nesa" translokacija. Zodziu ryt didzioji diena, kaip vienas didesniu egzaminu gyvenime smile.gif

-Murke-, ar visus šiuos tyrimus jums skyrė apžiūros metu ar tarėtės iš anksto, kad kitą dieną apžiūrėtų genetikai, padarytų gimdos nuotrauką ir t.t.?

Ir dar mergaitės, turiu tokį klausimą. Mums nepavyksta susidėlioti kelionės taip, kad būtų Semra. Ar realu susitarti, kad ji bent po to pasakytų savo nuomonę pagal visą info? Ar ji jau tada nebesikiša į to kliento gydymą, jei nedalyvauja pirmam vizite? ax.gif
Ačiū 4u.gif

Linkėjimai turkaitėms ir gyvenančioms vaiduoklių pasauly 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
magute
Kaip tau sekasi? Ar jau darei ta tyryma? Gal atsakyma turi? Gal vasaros pabaigoj kartu varysim i TR?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yendy: 17 vasario 2015 - 15:27
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 02 17, 13:00)
Ir dar mergaitės, turiu tokį klausimą. Mums nepavyksta susidėlioti kelionės taip, kad būtų Semra. Ar realu susitarti, kad ji bent po to pasakytų savo nuomonę pagal visą info? Ar ji jau tada nebesikiša į to kliento gydymą, jei nedalyvauja pirmam vizite? ax.gif

tai važiuok į konsultaciją be susitikimo su ja, o kai atvažiuosi IVF'ui tai būtinai prašyk susitikimo su ja, kad pakomentuotų kaip kas 4u.gif šiaip jie ten komanda, Semra vistiek visas istorijas prasijoja. 4u.gif
IVF procese ji kartais sudalyvauja, priklauso nuo jos dienotvarkės mirksiukas.gif

l_satyra, laukiam žinių 4u.gif

PUPienės, kaip jūs wub.gif gathering.gif lithuania.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 02 17, 12:13)
RositaK - kai turėsi laiko, gal pataisyk mano informaciją puslapio pradžioje?

4u.gif sklandaus ir užtikrinto pasiruošimo 4u.gif
Atsakyti