prasukau tv kanalus- LRT, LNK ir TV3 vienu metu visos trys apie Norvegiją kalba

QUOTE(mjforever @ 2015 02 17, 19:47)
tuo tarpu Ukrainoje praktiškai nutrūko paliaubos....
Darbo partijos Kęstutis Daukšys, irgi mano, kad turįs pasisakyti šia tema. Formuluotė skirta bukiams, kurie tik ir sugeba tokius atstovus išsirinkti. Štai kam palanku politizuoti šį reikalą.
Užuot iš peties padirbėjęs mažamečio savo tautiečio labui, ambasadorius prabangioje, už Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigus išlaikomoje rezidencijoje Stokholme, žurnalistams pasakoja apie savo diplomatinę karjerą bei pasirengimą šių metų rudenį rezidencijoje priimti Švedijos karališkąją porą.
http://www.delfi.lt/...6#ixzz3S24LveOR
Papildyta:
Labai patiko, norėčiau tokiuose namučiuose gyventi, labai skoninga, jauku, jokios pompastikos, viskas pritaikyta tikram, realiam gyvenimui. Stalų grožis neapsakomas
Užuot iš peties padirbėjęs mažamečio savo tautiečio labui, ambasadorius prabangioje, už Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigus išlaikomoje rezidencijoje Stokholme, žurnalistams pasakoja apie savo diplomatinę karjerą bei pasirengimą šių metų rudenį rezidencijoje priimti Švedijos karališkąją porą.
http://www.delfi.lt/...6#ixzz3S24LveOR
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2015 02 17, 15:57)
Blogas man pasirode be galo siltas, jaukus, galima ir apie ta vaikuciu laukima, auginima, motinyste pasiziuret, daug foto, informatyvus, man atrodo, apie tai, kaip eiliniai norvegai gyvena, kuria namus, gimdo ir augina vaikus.
http://chateaudekons...e.blogspot.com/
http://chateaudekons...e.blogspot.com/
Labai patiko, norėčiau tokiuose namučiuose gyventi, labai skoninga, jauku, jokios pompastikos, viskas pritaikyta tikram, realiam gyvenimui. Stalų grožis neapsakomas

QUOTE(Karusia @ 2015 02 17, 21:42)
As jums pasakysiu saziningai, pvz as tikrai neseku naujienu, nes man tiesiog baisu

QUOTE(mementoo @ 2015 02 17, 22:48)
viskas pritaikyta tikram, realiam gyvenimui.
Del sito butu galima pasigincyti, ypac gyvenimui su vaikais

QUOTE(Karusia @ 2015 02 17, 21:42)
As ir nesitikejau, kad kitaip bus. Ir is ties, turbut visi suprantame, kas gali nutikti.
QUOTE(Moonte @ 2015 02 18, 13:15)
Karusia, su visa pagarba jusu darbui, pasisventimui. Nekreipkite demesi pagiezingos, linkusiai dvasiskai smurtauti, bobos blejinius.

Ėch, Moonte pataisė savo žinutę ir ištrynė "gražius" epitetus Aimėjos adresu

QUOTE(Moonte @ 2015 02 18, 12:15)
Tik kvailys mano, jog vaikas patekes i globejo rankas, lydekai paliepus Aimejai panorejus iskarto, be pastangu, be nauju igudziu, vertybiu formavimo, akimirksniu pasikeicia.
Kad auklejimo procesas yra siaip sau zuikio dainos.
Globejas, jusu ziniai musu tobuloji, savo melsinom mintim po zmoniu gyvenima kapstytoja, formuoja naujus igudzius. O kas turi galva ant peciu, tas suvokia, jog sis darbas reikalauja zymiai daugiau pastangu, nei formuoti juos nuo pat pradziu.
Bjauru, kai skaitomi zmogaus pokalbiai, problemos, tik tam kad viesai istraukti, spekuliuojama tuom net kitoje temoje. Amoralu is konteksto istraukti faktus suteikiant tam savo iskrepta suoprati.
Karusia, su visa pagarba jusu darbui, pasisventimui. Nekreipkite demesi i pagiezingos, linkusiai dvasiskai smurtauti, bobos blejinius.
Kad auklejimo procesas yra siaip sau zuikio dainos.
Globejas, jusu ziniai musu tobuloji, savo melsinom mintim po zmoniu gyvenima kapstytoja, formuoja naujus igudzius. O kas turi galva ant peciu, tas suvokia, jog sis darbas reikalauja zymiai daugiau pastangu, nei formuoti juos nuo pat pradziu.
Bjauru, kai skaitomi zmogaus pokalbiai, problemos, tik tam kad viesai istraukti, spekuliuojama tuom net kitoje temoje. Amoralu is konteksto istraukti faktus suteikiant tam savo iskrepta suoprati.
Karusia, su visa pagarba jusu darbui, pasisventimui. Nekreipkite demesi i pagiezingos, linkusiai dvasiskai smurtauti, bobos blejinius.
Šiaip tai kas yra globėjas, globėjavimas Aimėja žino iš savo gyvenimo praktikos

QUOTE(Breta* @ 2015 02 18, 15:03)
Rašėte, kad esate ne grynakraujė lietuvė, o dabar jau išvis nebe lietuvė?
O tai lietuve ir negrynakrauje lietuve ne tas pats?
Bet dekui jei 10 proc. lietuvisko kraujo leidzia manyti, kad esu lietuve, man didele garbe.
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 02 18, 15:03)
Šiaip tai kas yra globėjas, globėjavimas Aimėja žino iš savo gyvenimo praktikos
. Nežinant visko pult nereikia. Galit labai apsirikti.

Tuomet dar bjauriau, ir amoraliau, kada globejas is esmes nutuokdamas apie sios veiklos ipatumus, viesai dergiasi is kolegos darbo, samoningai iskraipydamas kolegos veiksmus, intencijas ir t.t. Viesai, kitoje temoje, sau leidzia komentuoti. Na jei tokia patyrusi, gali i AZ ir patarti Karusiai, kaip jai spresti problemas, rekomentuoti, kokiais budais galima itakoti vaika ir t.t. o ne manipuliuoti, pateikiant tendeningai, iskreiptai pagal savo suoprati turima informacija, kad neva diskredituoti asmeni, kuris masto kitaip.
QUOTE(Moonte @ 2015 02 18, 15:05)
O tai lietuve ir negrynakrauje lietuve ne tas pats?
Bet dekui jei 10 proc. lietuvisko kraujo leidzia manyti, kad esu lietuve, man didele garbe.
Tai jūs apsispręskit, vienur jūs negrynakraujė lietuvė - bet lietuvė vis tik, kitur jau išvis nebe lietuvė. Čia pagal situaciją, kaip patogiau?
QUOTE(Breta* @ 2015 02 18, 15:09)
Tai jūs apsispręskit, vienur jūs negrynakraujė lietuvė - bet lietuvė vis tik, kitur jau išvis nebe lietuvė. Čia pagal situaciją, kaip patogiau?
Man jusu norai nemotais. Kada noresiu tada apsispresiu. Is esmes, man pakanka kad esu Lietuvos piliete. Viskas.
Man diskusijoje, zmoniu tautybe, nera rodiklis.
QUOTE(Moonte @ 2015 02 18, 14:36)
Bet puikus rodiklis, kad linkusiems i smurt zmonems, Aimejos veiksmai yra norma. Kitokiu budu, zinoma ne kaip Moonte, galejo rasti galimybes isreiksti savo nepritarima Aimejos veiksmams.
Katutem plojama, arba tylima nieko nesakant, kai akivaizdziai smurtaujama pries oponenta. Abejingumas, ar tylus pritarimas, susidorote, kad zmogaus paziuros skirtingos, nesutampa.
Bet moraizuojama, kai smurtautojui pasakoma, kad jis smurtautojas ir jo veiksmai amoralus.
Katutem plojama, arba tylima nieko nesakant, kai akivaizdziai smurtaujama pries oponenta. Abejingumas, ar tylus pritarimas, susidorote, kad zmogaus paziuros skirtingos, nesutampa.
Bet moraizuojama, kai smurtautojui pasakoma, kad jis smurtautojas ir jo veiksmai amoralus.
Paprastai liaudiškai tariant Moonte, randate priežastį, ateinate ir išsivemiate. Nežinau, gal turite tam pagrindą, gal reikia kažkur savo nervus ar pagiežą išleisti. Nežinau. Akivaizdu, kad kažkas jums nutiko. Nes, iš ankstesnės Moontė's kurią skaityti buvo įdomu, liko aukštos frazės ir moteris tik aukštinanti save, o į visus kitus žiūrinti, kaip į smurtautojus, chamus ir kitokius niekšus

Nesileidžiant į asmeniškumus, jie tikrai neįdomus, atmeskite, savo emocijas, epitetus apie vienokius ir kitokius žmones, ir pasakykite, kurioje vietoje Aimėja pasakė netiesą. Pamirškite apie Karusią. Ar tėvai ir globėjai turi tokią pat atsakomybę? Teoriškai, taip. Bet, praktiškai deja smerkiami tėvai, o ne globėjai. Ir, prašau, nepradėkite man pasakoti, kad aš nežinau koks tai sunkus darbas, sunkūs vaikai ar kas tai yra globėjai. Ta tema daug galėtume diskutuoti. Bet, klausimas yra toks: ar tėvų ir globėjų atsakomybė yra lygiagreti?