QUOTE(kackac @ 2015 02 20, 15:26)
Vaizdelis, ko gero, iš vaikų darželio. Fizinis saugumas, kaip matyti, ne paskutinėje vietoje. Gražu žiūrėt
tų šalmų tai nelabai suprantu, slidinėjo? kad lyg per maži

nors jei trimečiai, tai jo.
QUOTE(Isyankar @ 2015 02 21, 12:27)
Praeitoje laidoje per "Emigrantus" kalbėjo lietuvė, dirbanti NO mokykloje. Tikrai nemanau, jog ji meluos ir tyčia juodins VT tarnybas.
nemanau ir aš, kad meluoja. Bet manau, kad viskas čia interpretacijų ir nesusipratimų menas.
vien tai, kad pasakoja apie savo
vieną kolegę, apie bv vis kalbančia ir
vieną pokalbį apie vieną mergaitę, tai pasako šį tą..
žiniasklaidoj yra nuskambėję, kad būtent iš darželių labai mažai susirūpinimo vaikais BV gauna. Nors darželiai kasdien mato vaiką, kitaip nei seselės, gydytojai ar netgi kaimynai. Tai gal tas ir turėta omeny, kad darželių darbuotojai turėtų labiau atkreipti dėmesį.
aš kažkada dirbau, buvo darbuotojų mokymai, sakė, jei matom, kad blogai - galim tiesiai pranešti BV. Kad reik pranešt tam tikrą skaičių per mėnesį, nesakė
Papildyta:
QUOTE(Breta* @ 2015 02 21, 17:33)
Jūsų vaikas pietus valgo namie, nes turit mažesnį vaiką ir esate namie? O kas kitam vaikui grįžusiam 16 val. namo duoda šiltus pietus? Ten mamos 14-15 val. darbą baigia dauguma?
mama duoda, tėtė duoda, kas gi daugiau

16val paskutiniai vaikai pasiimami, darželių darbo laikas iki 16.30h, mano miestely vienas tėra iki 17h dirbantis. Tai 16.30-17.00 valgo tuos šiltus pietus dauguma.