Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 10:00)
Reiks dar pagalvoti ir man del sejos  g.gif  Pernai sejau kovo 8, tai kol reikejo i siltnami sodinti, tai tokius susnukus susodinau,kad net nesimate ju  g.gif

Man labai svarbu, kad pagrindinis derlius būt liepą ir pirmoj rugpjūčio pusėj. Tai man labai gerai sėt šią dieną. Kovo 8 man pervėlu jau...
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 09:00)
  Pernai sejau kovo 8, tai kol reikejo i siltnami sodinti, tai tokius susnukus susodinau,kad net nesimate ju  g.gif

bet nuotraukose superiniai pomidorai thumbup.gif Tai netikiu, kad kad tokie jau susnukai sodinami buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 20, 09:04)
Man labai svarbu, kad pagrindinis derlius būt liepą ir pirmoj rugpjūčio pusėj. Tai man labai gerai sėt šią dieną. Kovo 8 man pervėlu jau...

O i siltnami kada issodinat daigus? Nes pernai balandzio gale kazkur sodinau, tai paskui gailejausi,kad bent keleta dienu veliau neikisau ju ten, nes salnos pas mus buvo baisios.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 02 20, 09:04)
bet nuotraukose superiniai pomidorai  thumbup.gif  Tai netikiu, kad kad tokie jau susnukai sodinami buvo  smile.gif

Geguzes 20 dienos foto vieno is siltnamiu. O buvo jie sodinti i ji beveik pries menesi, tai isivaizduokit, kokius sodinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 10:06)
O i siltnami kada issodinat daigus? Nes pernai balandzio gale kazkur sodinau, tai paskui gailejausi,kad bent keleta dienu veliau neikisau ju ten, nes salnos pas mus buvo baisios.

Balandžio gale. Nieks nenušalo ir praitais metais. Pasodinus paprastai dar apklostau agro. Buteliu su vandeniu pridedu, didelė juoda bačka su vandeniu. Į juodą maišą prikišu nupjautos žolės, vandens. Greit rūgt pradeda, įkaista normaluai ir šildo. Mulčiuoju žole, ta ir šildo.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 09:09)
Geguzes 20 dienos foto vieno is siltnamiu. O buvo jie sodinti i ji beveik pries menesi, tai isivaizduokit, kokius sodinau biggrin.gif[/url]

čia jie iš po patalų čiut matosi, užtat nedidukai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 20, 09:10)
Balandžio gale. Nieks nenušalo ir praitais metais. Pasodinus paprastai dar apklostau agro. Buteliu su vandeniu pridedu, didelė juoda bačka su vandeniu. Į juodą maišą prikišu nupjautos žolės, vandens. Greit rūgt pradeda, įkaista normaluai ir šildo. Mulčiuoju žole, ta ir šildo.

Prie namu esanciame siltnamyje, tai pajungdavau nakciai vejali silta,kai pranesdavo salnas. Jokiu bedu nebuvo. O toliau nuo namu esantis buvo apklostytas triguba agro, prideda buteliu, nakti atnesiau didziuli kibira su zarijomis irvistiek buvo juosta tokia praejus - pasalde neblogai man tada.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 20, 09:10)

tai pas jus nebuvo tokios šalnos, užtat ir nenušalo smile.gif
Pas mus nenušalo tik tie, kur šalia šildytuvo stovėjo. Kitiems ir po šešiais sluoksniais agro kapiec buvo.
Pas Auksę tikriausiai irgi ta pati šalnelė praėjo.

Labai tikiuosi, kad šiemet be tokių pokštų apsieisim unsure.gif Tai jau ir vaisių kažkokių norisi, ir uogų.. pernai nieko nebeturėjom, net žemuogių ir mėlynių miške..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 vasario 2015 - 09:22
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 10:18)
Prie namu esanciame siltnamyje, tai pajungdavau nakciai vejali silta,kai pranesdavo salnas. Jokiu bedu nebuvo. O toliau nuo namu esantis buvo apklostytas triguba agro, prideda buteliu, nakti atnesiau didziuli kibira su zarijomis irvistiek buvo juosta tokia praejus - pasalde neblogai man tada.

O aš tik žarijų atnešiau ir apklosčiau tada agro ir politelenu. Nenušalo. Kadangi sodas 17km nuo namų, kasdien nevažiuoju. Nebent nusimato kas paranormalaus.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 02 20, 10:21)
tai pas jus nebuvo tokios šalnos, užtat ir nenušalo  smile.gif
Pas mus nenušalo tik tie, kur šalia šildytuvo stovėjo. Kitiems ir po šešiais sluoksniais agro kapiec buvo.
Pas Auksę tikriausiai irgi ta pati šalnelė praėjo.

Labai tikiuosi, kad šiemet be tokių pokštų apsieisim  unsure.gif  Tai jau ir vaisių kažkokių norisi, ir uogų.. pernai nieko nebeturėjom, net žemuogių ir mėlynių miške..

Buvo ir ten žiauri šalna. Prie namų buvo -6, kaimynė sakė, kad ten dar šalčiau buvo. Pėdlapį, aktinidijas, net serbentus nušaldė. Pomiam nieko. Užtai taip užsigrūdinę niekuo nesirgo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 20, 10:04)

ką darėt pernai gegužės pradžioj, kai buvo minusas? ar turit galimybę šildyti pasodintus, ar dar nebuvot išsodinus? bet jau turėjo būt didoki g.gif
Atsakyti
Mergučės, katra iš Kulvos apylinkių???? žioptelėjau, turiu prisipažint, spakaina dabar privalau būt bent pora metų su naujais norais wub.gif wub.gif wub.gif AČIŪ BE GALO BE KRAŠTO!!! ( o dar poros karvelių laukiu wub.gif wub.gif wub.gif )
taip, kad - nekeliam čia visai vaizdų, negiriam ir negundom 4u.gif Auginam ir puntam ką turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 20, 09:24)
Buvo ir ten žiauri šalna. Prie namų buvo -6, kaimynė sakė, kad ten dar šalčiau buvo.

pas mus -10,5 tada buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 20, 09:28)
taip, kad - nekeliam čia visai vaizdų, negiriam  ir negundom 4u.gif  Auginam ir puntam ką turim biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šv. Barbora @ 2015 02 20, 10:26)
ar turit galimybę šildyti pasodintus, ar dar nebuvot išsodinus? bet jau turėjo būt didoki  g.gif

elektros ten nėra. verysad.gif
Kai kurie si žiedeliais buvo jau. Išgyveno. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 02 20, 10:31)
pas mus -10,5 tada buvo  doh.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  pritariu  biggrin.gif

Jo, kaimynė sakė, kad buvo -10. Na, juk nušalo net serbentai.... Jezau kaip nenoriu, kad šiemet taip būtų. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 20, 10:28)
taip, kad - nekeliam čia visai vaizdų, negiriam  ir negundom 4u.gif  Auginam ir puntam ką turim biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti