Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

Reikia gal ir man experimento ir ankstesnio derliaus kelis pasiseti zemaugius g.gif
Planuoju ikisti tada seklytes anksciau-Persidskaja skazka F1, Tereza H, Utionok, Polfas H, Tocayo H, Zolotoj dozd ir Savo pernykscio peresorto is Vilmos pakelio, kur isaugo krumas zemas ohoho ir vaisiu daug raudonu su snapukais bigsmile.gif Labai skanus buvo. Vaiku dziaugsmas.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 11:18)
Reikia gal ir man experimento ir ankstesnio derliaus kelis pasiseti zemaugius  g.gif
Planuoju ikisti tada seklytes anksciau-Persidskaja skazka F1, Tereza H, Utionok, Polfas H, Tocayo H, Zolotoj dozd ir Savo pernykscio peresorto is Vilmos pakelio, kur isaugo krumas zemas ohoho ir vaisiu daug raudonu su snapukais  bigsmile.gif  Labai skanus buvo. Vaiku dziaugsmas.

Kadangi žemų į šiltnamį nekišu, tik vieną ankstyvą, tai šituos kišu kovo pradžioj. O pirmus vėlyvus sėju. Tada dera su ankstyvesniais.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 20, 09:28)
Mergučės, katra iš Kulvos apylinkių???? žioptelėjau, turiu prisipažint, spakaina dabar privalau būt bent pora metų su naujais norais wub.gif  wub.gif  wub.gif[color=red] AČIŪ BE GALO BE KRAŠTO!!! ( o dar poros karvelių laukiu wub.gif  wub.gif  wub.gif )

tik pusę žadėtų blush2.gif svarbu saugiai pasiekė drinks_cheers.gif

kol kas iš mydobro ir aš jokių žinių negavau bet man ir iš jų pačių kai ko reikia tai turbūt paskutinė gausiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 20 vasario 2015 - 11:35
jau vakar mane pradziugino pirmosios " nosytes" . siandien jau visuose indukuose yra islindusiu daigeliuku smile.gif
turesiu ka stebet, popint ir dziaugtis iki pagrindines sejos kokia kovo 8 biggrin.gif
Atsakyti
Saridon- dėkoju be galo- jau ten tiek priblusinėta blink.gif - medalis už kantrybę wub.gif Dar vis nėra kada prisėst pastudijuot kas ten kaip, gal ką pas mamą paretint reiktų, raut lauk kokį piepną- dar kol labai mažučiai tik sudygę- ne taip gaila kai nulūžta blush2.gif O pas ją jau sudygo jaunuolynas, vakar apžiūrėjau- linguoja skilčialapiais, kai kurie su kepuriukais dar, ale šiandien sakė išrašė jiems komandiruotę į balkoną tai nuo saulės šypsotis visi pradės. Reiks liept suskaičiut kiek ji ten pribėrė iš viso g.gif puodelių tai daaaaaaug doh.gif
Atsakyti
Merginos reik pagalbos biggrin.gif kurios auginot ir galit patarti iš Jusų daržas" kurie verti auginti, nes darau užsakymą kitoms daržovėms
1.Fuji Pink
2.Pink Rise
3.Tomimaru Muchoo

Noriu tik aukštų ,neužaugų nemėgstu,nes auginsiu tik šiltnamyje
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 20, 11:34)
Saridon- dėkoju be galo- jau ten tiek priblusinėta blink.gif - medalis už kantrybę wub.gif Dar vis nėra kada prisėst pastudijuot kas ten kaip, gal ką pas mamą paretint reiktų, raut lauk kokį piepną- dar kol labai mažučiai tik sudygę- ne taip gaila kai  nulūžta blush2.gif  O pas ją jau sudygo jaunuolynas, vakar apžiūrėjau- linguoja skilčialapiais, kai kurie su kepuriukais dar, ale šiandien sakė išrašė jiems komandiruotę į balkoną tai nuo saulės šypsotis visi pradės. Reiks liept suskaičiut kiek ji ten pribėrė iš viso g.gif puodelių tai daaaaaaug doh.gif

nėr už ką, kad tik viskas dygtų (likusį sąrašiuką be pliusiukų pasilaikysiu ateičiai) 4u.gif
aš vakar kelias Vilmas pasėjau, su kitom dar neskubu, gerom dienom nepasidomėjau g.gif
Džiaugiuosi kad katinas surimtėjo ir nelenda į indelius su paprikom smile.gif
Vakar smagų pokalbį apie pomidorus apturėjausu su moteriške iš FB wub.gif Gal forumietė? bigsmile.gif

P.S. Man atrodo visus pažadėtus vokelius išsiunčiau g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 20 vasario 2015 - 12:06
Sveikos pomidorienės 4u.gif

pernai skaitinėjau apie jūsų aptariamas veisles, o vakar kažkaip netyčia nusipirkau Marfos happy.gif

Aišku pavėluota reakcija, bet bandysiu - išgirta buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 10:18)
pernykscio peresorto is Vilmos pakelio, kur isaugo krumas zemas ohoho ir vaisiu daug raudonu su snapukais  bigsmile.gif  Labai skanus buvo. Vaiku dziaugsmas.

Čia tiesiogine ar perkeltine reikšme rolleyes.gif
Atsakyti
ale tai kaip keičiasi laikai...kai aš pradėjau sirgt ir svaigt, tai norėjau tiki iki 160cm- kad tilptų į lankinį šiltnamį, gavau pylos belekiek čia užsukus su savo svaisčiojimais- dabar sodinu visokius- per aukštus- užlenkiu palubėj, jei jau už...kliūna ragai, sakykim,- nupjaunu įsiutus- ir ką- auginu įvairius užtat wub.gif thumbup.gif ( Gaudvilei labiausiai turėčiau dėkot, kad nepagailėjo poros sakinių 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 20, 11:27)
jau vakar mane pradziugino  pirmosios " nosytes" . siandien jau visuose indukuose yra  islindusiu  daigeliuku smile.gif

galės kartu su kailiuotaja sargybine šildytis balkone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 20, 13:17)
galės kartu su kailiuotaja sargybine šildytis balkone  smile.gif
drinks_cheers.gif
siandien kailiuotoji ilgai ilgai nejo is balkono. Tik beda, kad kailiuotajai reik butinai langa atidaryt, o daigiukams gi salta bus ax.gif
Atsakyti