Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

Sveikos Pomidoristės,pirmą kartą sodinsiu pomidorus, tai man šita tema labai informatyvi... Šiandien nusipirkau NOIRE DE CRIMEE ir GOLDENE KONIGEN Senukuos... matau, kad su Goldenu nelabai pataikiau (forumietėms neskanu), o ką manot apie Noire...? O kur Klaipėdoj perkat rusiškas sėklas?
Atsakyti
QUOTE(wel @ 2015 02 20, 16:08)
Sveikos Pomidoristės,pirmą kartą sodinsiu pomidorus, tai man šita tema labai informatyvi... Šiandien nusipirkau NOIRE DE CRIMEE ir GOLDENE KONIGEN Senukuos... matau, kad su Goldenu nelabai pataikiau (forumietėms neskanu), o ką manot apie Noire...?  O kur Klaipėdoj perkat rusiškas sėklas?

Noire del crimee ir man aktualu. As irgi turiu pakeli ir nezinau, ka su juo daryti. Anksciau klausiau, bet niekas neatsake. gal niekas neaugino...
Atsakyti
Sveikos Pomidoristės,pirmą kartą sodinsiu pomidorus, tai man šita tema labai informatyvi... Šiandien nusipirkau NOIRE DE CRIMEE ir GOLDENE KONIGEN Senukuos... matau, kad su Goldenu nelabai pataikiau (forumietėms neskanu), o ką manot apie Noire...?  O kur Klaipėdoj perkat rusiškas sėklas?

Laba 4u.gif
Nus nėr tas Golden kažkoks labai neskanus.Tik šiaip be cinkelio,eilinis toks.Derlingumas irgi eilinis vidutinis.Aš prieš tris metus auginau,iš tokio pokelio.Jei čia tas pats g.gif
http://www.seklos.lt...i.14013-279_448

O Noire de skonis-pasaka wub.gif Ir cinkelio turi,ir visa skonių gama kaip melodija liejasi ragaujant.Derlingumas artimas nuliui, užtat biggrin.gif Tris metus auginau dėl to gardumo,ale daugiau 10 pomidorų nei vienas neišbezdėjo.Tai šiemet aš jo jau ir nesėsiu schmoll.gif Sėsiu kitąmet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 20, 16:27)
Laba  4u.gif
Nus nėr tas Golden kažkoks labai neskanus.Tik šiaip be cinkelio,eilinis toks.Derlingumas irgi eilinis vidutinis.Aš prieš tris metus auginau,iš tokio pokelio.Jei čia tas pats  g.gif
http://www.seklos.lt...i.14013-279_448

O Noire de skonis-pasaka  wub.gif Ir cinkelio turi,ir visa skonių gama kaip melodija liejasi ragaujant.Derlingumas artimas nuliui, užtat  biggrin.gif Tris metus auginau dėl to gardumo,ale daugiau 10 pomidorų nei vienas neišbezdėjo.Tai šiemet aš jo jau ir nesėsiu  schmoll.gif Sėsiu kitąmet  ax.gif

Jaučiu kaip mano pirmas blynas svyla....ryt lėksiu į Žaiąjį centrą ir bandysiu pagal forumiečių skonius ką nors pirkti. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(wel @ 2015 02 20, 16:45)
Jaučiu kaip mano pirmas blynas svyla....ryt lėksiu į Žaiąjį centrą ir bandysiu pagal forumiečių skonius ką nors pirkti. Ačiū

baik juokus, mes išsijuosusios pliekiam viena kitą dėl tų skirtingų skonių, ale vis tiek sodinam tai, ką norim. Vien tik ananasas kokias audras yra sukėlęs vienos nė už ką daugiau neaugins, kitos be jo šiltnamio neįsivaizduoja. Augink, ką turi ir ragauk. Neauginus nesimėtyk pomidorais lotuliukas.gif
Noire de crimee auginau, prieš keletą metų man jis labai skanus pasirodė, tik kaip dažnai būna, kai skanūs ir stamboki, nedaug vaisių būna. bet kam auginti daug ir neskanių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 20 vasario 2015 - 16:56

Aš pirmi metai irgi auginsiu Noire De Crimmee. Tai jei skanūs ir mažai vaisių gal reik daugiau pasėt.
Prisirinkau kažkur 20 veislių.
Atsakyti
aš dabar galiu pasakyt, kad tik vienas pomidoras man skanus - samocvietas - tai negi visos kitos dabar turi mest lauk savo pomidorus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 20, 17:58)
aš dabar galiu pasakyt, kad tik vienas pomidoras man skanus - samocvietas - tai negi visos kitos dabar turi mest lauk savo pomidorus  lotuliukas.gif

Isrankioji tu biggrin.gif skambinom del tu trasu kur pipiru temoj klausiau,sake zemej augantiem irgi tinka,bandysi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 20, 17:01)
Isrankioji tu biggrin.gif skambinom del tu trasu kur pipiru temoj klausiau,sake zemej augantiem irgi tinka,bandysi? biggrin.gif

o kaip skiest reikia tresiant g.gif ,nes te neparasyta kaip trest zemeje augancius augalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 20, 17:01)

Juk ten hidroponiniu būdu auginant maitinamasis skystis. Kuo tada skirsis nuo parduotuvinių? Ar tikrai nekils ranka dirvą pasigerinti, pvz., avių spirom ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 02 20, 15:29)
o čia ne tie patys, kur Saridon'e labai norėjo??? šiaip pagal atsiliepimus tai super duper pomidorai  g.gif

mano norimas buvo ne laukinės o paprastos kiaulės kotletas biggrin.gif Nors supaisysi gal ir tas pats pomidoras g.gif
Свиная Котлета — Pork Chop
Dar negavau jokio laiško, nežinau ar užsakė tą kotletą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 20, 15:54)
... na tai grįžk į gyvenimą triukšmingai  lotuliukas.gif

tai jau taip, grįžta su trenksmu. T.y. su šnobeliu biggrin.gif
Atsakyti