Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

QUOTE(Gardi @ 2015 02 20, 14:49)
O aš nesėkmingai ieškau Bolzano ir Loretto - kur juos perkat, pasakykit? doh.gif
Per pietus pralėkiau ŽS, Erfurto sėklas, Halės turguj su nesąmoningais hidridais stovintį vyruką - nė kvapo šitų hibridų.
Rusiškų sėklų močiutės irgi neradau - prie triusikų tas vyras stovėjo.
Tokia graži diena, o tokia nesėkminga unsure.gif
jaučiu, kad dar ir Gonziko margųjų užsinorėjau blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
uzisisakiau seklu ir gavau dovanu, gal kas norit:
http://www.vintagese...-pork-chop.html
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2015 02 20, 14:46)
Sveikos,

smalsumo vedina paprašysiu paviešinti visą užsakytų sąrašą, nes ir tokio puslapio dar neišstudijavau, ir tokių pomikų dar negirdėjau. jau nieko nieko nebereikia, ale vistiek įdomu, kas naujo pasauly lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko naujo nepapasakosiu smile.gif
As su jumis sergu, is jusu mokausi ir jusu patirtimi vadovaujuos.
Tieiog labai norejau siu: Pink Berkeley Tie-Dye.
Tai sumokejau su siuntimu salyginai kosminius pinigus del vieno pakelio ir gavau dovonu, o geltonu nelabai megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 20, 14:35)
sėsiu kovo 1, ir manau, kad jau su baobabais namie gyvensiu ir gegužės šalnų bijosiu
kai pernai baigėsi šalnos, tai tinkamiausios kondicijos išsodinti į šiltnamį buvo sėtieji kovo 26 d.

A šiemet šalnos bus dar ilgiau,pamatysit user posted image.Turėsit baobabus ant palangių user posted image... Aš turiu galimybę galingus pečiukus įtaisyt šiltnamiuose,ale dar kol kas nagai neniežti sėt,dar ni ni be kovo pradžios.
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2015 02 20, 14:46)
Sveikos,

o čia ne tie patys, kur Saridon'e labai norėjo??? šiaip pagal atsiliepimus tai super duper pomidorai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 20, 14:31)
Zemas zemas 😊 ir tada rasiau, kad zemas. Ant pokucio turbut irgi taip parasiau. Nepamenu jau.

Taip taip , viskas parašyta, ale dabar jau ramu, kad viską teisingai supratau biggrin.gif Pakrikštijau aš juos Auksės snapukai smile.gif nu kažkaip negražus pavadinimas gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 02 20, 15:29)
o čia ne tie patys, kur Saridon'e labai norėjo??? šiaip pagal atsiliepimus tai super duper pomidorai  g.gif

Aha, visus tuos šernus giria,kad ir skanūs, ir derlingi .Gal tik šito Розовый мохнатый кабан skonis neočien apibūdinamas pas rusaites .
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 02 20, 14:26)

ir dar- I ta algirdo g. del Bolzano reikia skambintis pries vaziuojant? ar ten visada kazkas yra ir seklu turi? buvau ten pries kokius 5 metus, kaip pamenu tokia ne parduotuve- kaip kontora labiau

nereik skambint, visada ten yra kažkas.
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 20, 15:35)
Pakrikštijau aš juos Auksės snapukai smile.gif nu kažkaip negražus pavadinimas gavosi g.gif

Aha,kažkoks nei šioks nei toks -Auksės nosis arba Auksės šnobelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 20, 15:43)

Kai užsirašiau, atrodė pavadinimas informatyvus, paskui pradėjau gilintis ir susimąsčiau biggrin.gif
Bet kai priėjo Kindziulis ir tarė...sudirbo mano užvadinimą galutinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 20, 15:43)

pletkus perskaičiau, kad tu jau sveika, na tai atsigriebk, atsigriebk ant mūsų. teko kelias dienas spakainiai pabūt, na tai grįžk į gyvenimą triukšmingai lotuliukas.gif
Atsakyti