Įkraunama...
Įkraunama...

Upė

Dabar madoj tokie vardai - upe, vejas, vasara ir t.t. ir pan.. smile.gif Mada gali tęstis keletą metų, bet vardą juk suteikiam visam gyvenimui g.gif Ar neatrodys tokie vardai po 15-20metų juokingai mastau.gif ?..
Atsakyti
QUOTE(DIMONIJA @ 2006 07 10, 00:50)
Norėčiau jūsų nuomonės apie šį vardą? Iš anksto dėkui

Labai grazus vardas
Atsakyti
Nuostabus vardas ! Tai gal nėra labai išraiškingas garsų dermėje, bet reikšmė tikrai nuostabi. Tai -viso gyvenimo metafora : tėkmė, kokia vaga teka, kokie krantai skalauja, kas į ją įsilieja, ar neišdžiūsta, ar srauni ir taip dar galima kalbėti ir kalbėti . Kai pažiūri- tai labai graži ir tiksli gyvenimo metafora, o tokiu vadru mergaitė ji pati savaime man atrodytų ypatinga. Man regis,kad tokiu vardu per gyvenimą nešina, vardu, gimusiu iš pačios gamtos, būtinai būtų dora.
Toks vardas- nuostabi tėvų dovana dukrai.
Čia taip įsilingavau į savo pamąstymus,bet man patinka ,kai pasisakatis argumentuoja,išsako savo poziciją. Kartais pasakymas gerai arba negerai mažai ką pasako, o kai motyvuojama-tai jau ir pamąstoma. g.gif
Kita vertus šis vardas ne tik lietuviškas ir taurus, bet ir ganėtinai palankus šou srityje. Sakykim mergina dainuojanti, išleidžia savo albumą ,jai net nebūtina išgalvoti slapyvardžio kokia Tela,Midi ar Fidi.

UPĖ - yra šaunu !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 21 vasario 2007 - 23:49
man irgi grazus vardas, trumpas aiskus ax.gif
Atsakyti
4u.gif Upė, puikus vardas... lietuviška ir tikra... biggrin.gif
Atsakyti
Upe,Upyte..grazu biggrin.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif
Atsakyti
Man schmoll.gif
Atsakyti
Man šis vardas negražus, neturi gilesnės prasmes...paprastas žodis kaip žolė,jūra... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja @ 2007 02 23, 20:03)
Man šis vardas negražus, neturi gilesnės prasmes...paprastas žodis kaip žolė,jūra... doh.gif

Kaip neturi? Gražios savybės ir linkėjimai gali būti perduoti mergaitei šiuo vardu - sraunumas, tekėjimas, gyvybingumas, gajumas ir t.t
Dukros vardą retkarčiais trumpinam Upe, labai gražus, prasmingas vardas 4u.gif
Atsakyti
Man nelabai vardui tinkamas žodis. verysad.gif Jei mergaitė Upė, tai berniukas gal Ežeras? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
siaip vardas grazus kaip upe, bet as asmeniskai savo vakui tokio neduociau mirksiukas.gif
Atsakyti