Įkraunama...
Įkraunama...

Upė

Man kazkodel sis vardas grazus, tik gal neipratas kiek. Nors jei gali buti Jura, tai kodel ne Upe... Vandeninis toks vardukas thumbup.gif:
Atsakyti
Asmeniskai man, tai labai grazus vardas - toks labai lietuviskas
Atsakyti
Mergaite Upe...,berniukas ezeras... lotuliukas.gif Niekada savo mazyles taip nepavadinciau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Juokinga,vien tik pagalvojus doh.gif
Atsakyti
O man Upė fainas vardas thumbup.gif
Atsakyti
Galejo ir man toki vardeli fuot ax.gif labai ne pries buciau tongue.gif Ir dar vienas pliusas sito vardo:niekas jo nesutrumpins,neisdarkys smile.gif Kaip kad Dovile Dofka vadina,tai Upes kitaip nelabai ir pavadinsi smile.gif

O del tu kalnu ir pievu...Na,pavyzdziui vardas Iveta reiskia "lankininkas su kukmedzio lanku" tai geriau klausykit kaip skamba,o ne ka reiskia. smile.gif
Atsakyti
Upė-Šešupė tongue.gif
Tikrai dukros nepavadinciau taip schmoll.gif
Atsakyti
Dar viena nesamonė...Tai gal geriau Kūdra ar Sodželka? Nejaugi jūs tokios neprotingos,kad norit išdarkyt savo vaikų vardus?Sorry... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 10, 19:54)
Dar viena nesamonė...Tai gal geriau Kūdra ar Sodželka? Nejaugi jūs tokios neprotingos,kad norit išdarkyt savo vaikų vardus?Sorry... 4u.gif

O man jis visai nieko aisku taip savo dukros nevadinciau, bet manau, kad yra ir baisesniu vardu ir nereiketu cia visu durninti smile.gif
Atsakyti
maloniai skamba thumbup.gif
Atsakyti
O man labai gražus
Atsakyti
vaje, siaubas, man is vis nepatinkavardai - zibutes, meiles it t.t.
Atsakyti
na man nepatiktu ax.gif
Atsakyti