Įkraunama...
Įkraunama...

Upė

Mano draugė ką tik gimusią dukrytę nusprendė pavadinti Upe - jiems abiems su vyru šis vardas wub.gif

Kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
šiaip nesu prieš visų gamtos objektų pavadinimų vertimą vardais, bet šiuo atveju tai jau sakyčiau negražu, kaip ir vėjas, vėja, vėtra schmoll.gif
Atsakyti
Man tai grazus,turejau minti ir as savo dukrele tokiu vardu pavadint 4u.gif
Atsakyti
Man grazus vardas, lengvas, svelnus smile.gif
Atsakyti
Tikrai grazus wub.gif
Atsakyti
o man tai atrodo kvailoka blush2.gif pati turiu varda, kuris reiskia gamtos reiskini, ir nesu juo patenkinta. vardas turi buti vardas, o ne zodis. juk ar ausra, ar upe, ar rasa ir tt yra zodziai... jie tik virte vardais... man negrazu zodis upe, uzrasytas kaip vardas, is didziosios raides. kazkaip iskart perskaicius si varda pagalvojau, kad berniukas toje seimoje turetu buti Ezeras doh.gif nu kodel gi ne, juk is tos pacios operos... doh.gif
Atsakyti
o man gražus šitas vardas, tik kaip mažybiškai tada kreiptis Upytė? Upelė? kažkaip neskamba g.gif
Atsakyti
Man tai schmoll.gif kazkodel paskutiniu metu yra tendencija det vardus "ne kaip pas visus". Juk tiek graziu vardu yra!
Atsakyti
Man tai nelabai , yra daug graziu vardu , bet jei tevai nusprende tai jau cia ju reikalas
Atsakyti
paprastas ir grazus wub.gif bet ar savai panytei duot tai pagalvociau dar ax.gif
Atsakyti
jei Jūra tinkama vardui, tai ir Upė visai nieko. Tik va, Ežeras berniukui, gal nelabai g.gif
Atsakyti
Grazu
Atsakyti