Įkraunama...
Įkraunama...

Upė

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 19, 21:05)
Daiktavardis ir tiek. unsure.gif

Tos pacios nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti
NESAMONE
Atsakyti
na mano nuomone nekokia....
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 19, 21:05)
Daiktavardis ir tiek. unsure.gif

Jeigu kartais mokykloje ne mokeisi, o tik suolą trynei, tai pasakysiu naujieną: visi vardai yra daiktavardžiai ir tiek.
Atsakyti
Na, viena vardas Upė man kažkaip trumpoka, nors simpatiška smile.gif Bet tiesą sakant, man pats pačiausias variantas iš visų(nes kažkaip vien mergaitiški vardai lenda) tai yra dviejų vardukų variantas: Upė Olivija wub.gif
Pati sugalvojau, kaži o daugiau kokią moterišką būtybę galima tokiu vardu sutikti? biggrin.gif Čia maždaug kai tėvai negali išrinkti vieno vardo, tai duoda dviguba lotuliukas.gif
Atsakyti
man patiko
Atsakyti
QUOTE(salomena @ 2008 01 31, 14:42)
O gal pradėkim vadinti vaikus kaip indėnai: Tekanti Upė, Šoliuojantis Eržilas smile.gif

Prajuokino smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Šiaip ir aš buvau užsikabinus už jo kai rinkau vardą, bet kai kažkas pasakė o gal pelkė, persigalvojau biggrin.gif Paskui dar rimtai taip pravardžiuos
Atsakyti
O man gražus vardas, trumpas, lietuviškas...
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2010 02 09, 11:09)
Šiaip ir aš buvau užsikabinus už jo kai rinkau vardą, bet kai kažkas pasakė o gal pelkė, persigalvojau biggrin.gif Paskui dar rimtai taip pravardžiuos

Pravardes juk galima sugalvot kiekvienam vardui mirksiukas.gif Svarbu, kad teveliams patinka ju vaikiuko vardas.
Atsakyti
Man irgi gražus vardas Upė smile.gif
Atsakyti