Įkraunama...
Įkraunama...

Upė

tas pats kas bala schmoll.gif man tai ne vardas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2010 02 11, 23:30)
tas pats kas bala  schmoll.gif man tai ne vardas  cool.gif

Nezinau, bet man tai juokingi tokie pasisakymai doh.gif o dar juokingiau, kad suauges zmogus taip pasako.. doh.gif o siaip tai siltas, trumpas vardukas wub.gif
Atsakyti
Negrazu ir vaiko atzvilgiu negerbtina schmoll.gif
Atsakyti
Nepykit, kurioms patinka šitas vardas, bet jeigu mergaitei Upė, tai berniukui -Ežeras? unsure.gif
nesuprantu tokių vardų 4u.gif
Atsakyti
Man Upe grazus vardas thumbup.gif , juk duodam ir Egle, Ruta, Azuolas - o tai juk irgi medziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 20, 22:17)
Man Upe grazus vardas  thumbup.gif  , juk duodam ir Egle, Ruta, Azuolas - o tai juk irgi medziai  4u.gif

drinks_cheers.gif labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
visai nieko wub.gif
Atsakyti
Man Upe grazus vardas  thumbup.gif  , juk duodam ir Egle, Ruta, Azuolas - o tai juk irgi medziai  4u.gif

o man dauguma tokiu vardu juokingi, tiesa pasakius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piračiukė: 21 vasario 2010 - 21:51

Na Upę tai nelabai galima lyginti su Egle, Ruta ir Ąžuolu. Upė tai tas pats kas vaiką pavadinti Medis (Eglė, Ąžuolas) ar Gėlė (Rūta).
Nors šiaip man tas vardas nekliūna, mažybinės formos nieko. Bet aš pati geriau rinkčiausi (ir išsirinkau) kokios nors upės pavadinimą kaip vardą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 02 19, 18:17)
Nepykit, kurioms patinka šitas vardas, bet jeigu mergaitei Upė, tai berniukui -Ežeras? unsure.gif

Aš esu Saulė. Vaikystėje vos ne kiekvienas, išgirdęs tokį anuomet retą vardą, jausdavo pareigą pasakyti "O aš Mėnulis". Ir laikydavo save labai sąmojingu. Tai man tokie "palyginamieji bajeriai" jau atsipykę.
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 02 21, 23:14)
Na Upę tai nelabai galima lyginti su Egle, Ruta ir Ąžuolu. Upė tai tas pats kas vaiką pavadinti Medis (Eglė, Ąžuolas) ar Gėlė (Rūta).
Nors šiaip man tas vardas nekliūna, mažybinės formos nieko. Bet aš pati geriau rinkčiausi (ir išsirinkau) kokios nors upės pavadinimą kaip vardą  4u.gif

va kaip tik norejau apie Saule pasakyti thumbup.gif irgi labai grazus vardukas smile.gif mano pupos vardas Rusne - miestelio ,upes pavadinimas thumbup.gif man labai grazu !

Upe - gal labiau pagoniskas vardas , kaip ir Vejas , Viesulas,Vakaris, Zaibas,Audra. Man jie visi savotiski ir grazus, kiek per drasus vardai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 22 vasario 2010 - 10:44
QUOTE(Ende @ 2010 02 21, 22:14)

Bet manau drasiai galima lyginti su Veju, Saule, Audra, Vetra.. jeigu ne gamtinius ziureti - Daina, Meile.. manau yra ir dar daugiau variantu rolleyes.gif
Atsakyti