Įkraunama...
Įkraunama...

Upė

QUOTE(Netikdelto @ 2010 03 19, 10:11)
Upe neik prie upes....cia suprasti neik prie vandens ar prie kitos mergaites Upes, nerinkciau tokio vardo. Gal Upeja geriau

Joa, -ėjų ir -ijų dabar manija... Upė jau ganėtinai keistas kaip vardas, o Upėja tai išvis...
Atsakyti
visada galvoju, kas turėtų būti tėvai - duodant tokį vardą biggrin.gif
mergaitė Upė, berniukas- Krantas biggrin.gif
Atsakyti
na man tai nepatinka visai,mergaite upe,berniukas tada ezeras.
Atsakyti
QUOTE(dezira @ 2010 05 11, 22:41)
na man tai nepatinka visai,mergaite upe,berniukas  tada ezeras.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_kiss @ 2010 05 24, 00:33)

Na bet niekas navadina berniukų mėnuliais todėl, kad yra mergaičių saulių ar saulėlydžiais dėl to, kad yra aušrų... Tiesiog vieni žodžiai, kad ir turintys konkrečią kažką apibūdinančią reikšmę skamba „vardiškai“, o kiti - ne... Upytė man visai gražu... Nors būna ir gražesnių vardukų...
O „Upe, neik prie upės“, kaip čia kažkas šaipėsi, ne ką juokingiau nei „Rasa, nebraidyk po rasą“. O juk vardas Rasa šiandien kuo įprasčiausias, nors kažkada irgi buvo naujas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma-Ieva: 26 gegužės 2010 - 16:57
labai grazus
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 05 26, 17:55)
Na bet niekas navadina berniukų mėnuliais todėl, kad yra mergaičių saulių ar saulėlydžiais dėl to, kad yra aušrų... Tiesiog vieni žodžiai, kad ir turintys konkrečią kažką apibūdinančią reikšmę skamba „vardiškai“, o kiti - ne... Upytė man visai gražu... Nors būna ir gražesnių vardukų...
O „Upe, neik prie upės“, kaip čia kažkas šaipėsi, ne ką juokingiau nei „Rasa, nebraidyk po rasą“. O juk vardas Rasa šiandien kuo įprasčiausias, nors kažkada irgi buvo naujas...

Pagarba uz si posta! tikrai taikliai pasakyta, o ne mazvaikiskai pasisaipyta kaip ne kai kuriu... thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif nesamoningas kažkoks, ačiū tėvam tikrai nepasakyčiau už tokį vardą
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 05 27, 08:40)
blink.gif nesamoningas kažkoks, ačiū tėvam tikrai nepasakyčiau už tokį vardą

Pritariu 100 procentu
Atsakyti
o man grazus wub.gif vakar mb isgirdi per tv rodos,si vardeli sako- o man jis grazus thumbup.gif labai nesusistebejau,nes niekad neturejo nuomones del vardu,grazu ar ne... rolleyes.gif o mes turbut mielai detume si varda wub.gif ne i tema ,bet mirstu del vardo- VASARA...... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vardukas thumbup.gif
Atsakyti
O kodėl tada ne kokia Naktis arba Ranka? bigsmile.gif Man atrodo kai kurie tėveliai tuoj i lankas nueis beieškodami neiprastų vardų
Atsakyti