QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 03 13, 13:50)
Sveiki, as blaskausi tarp Teka IRF644 ir EHH46540FK
Antrosios labiau kaina viliojanti, pirmosios lyg patrauklesnes kaitvietes. Ar pvz ant Teka kaitvietes uzdejus maza puoda 10cm jis kais? Nes cia rasete kad turi uzdengti 1/3 ploto, o cia gan dideli plotai.. ka patartumet, biudzetas iki 1500lt, bet noreciau maziau isleisti.
Antrosios labiau kaina viliojanti, pirmosios lyg patrauklesnes kaitvietes. Ar pvz ant Teka kaitvietes uzdejus maza puoda 10cm jis kais? Nes cia rasete kad turi uzdengti 1/3 ploto, o cia gan dideli plotai.. ka patartumet, biudzetas iki 1500lt, bet noreciau maziau isleisti.
Patrauklėsnė tada SIEMENS EH651FN17E
https://www.youtube....h?v=khTLNPn82I8
arbaElectrolux EHI6540FOK
https://www.youtube....h?v=ZuMK4qDF_aQ
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 03 13, 13:33)
Ar tikrai
Turiu senutę AEG.
Savaitgalį kepėme antį. Sujungėme nustatymus ir išvažiavome į miestą. Bėda ta, kad pamiršome įdėti skardą po grotelėmis
Kas kepa orkaitėje, gali įsivaizduoti, kiek riebalų pribėgo ir prikepė ant dugno
Vakar jungėme pirolizę. Po trijų valandų (pas mus vienas režimas), drėgnu skudurėliu išvalius pelenus, orkaitė vėl švari

Turiu senutę AEG.
Savaitgalį kepėme antį. Sujungėme nustatymus ir išvažiavome į miestą. Bėda ta, kad pamiršome įdėti skardą po grotelėmis


Vakar jungėme pirolizę. Po trijų valandų (pas mus vienas režimas), drėgnu skudurėliu išvalius pelenus, orkaitė vėl švari

Labai smalsu paklausti ar antį nedėjote į skardą? Ant grotelių kepete?
Norisi paklausti po tokio riebalų kiekio įjungus orkaite pirolizės funkcija gaisrinės kaimynai nekvietė?
Dar karta parašysiu busimiems vartotojams kad nusipirkus orkaite su pirolizės funkcija nereikia pamiršti kad Pirolizė gerokai palengvina ruošą virtuvėje tačiau po gaminimo orkaitėje nepakanka tik spustelėti mygtuką. Valymui karščiu taikoma daugybė išlygų prieš jungiant pirolizę iš orkaitės reikia išimti kepamąsias skardas tinklelį, riebalų filtrą, bėgelius ir skardų laikiklius. Visa tai teks plauti rankomis nes pirolizės būdu gali būti valomos tik orkaitės sienelės ir valyti kaitinimu pritaikytos kepamosios skardos. Taip pat reikia perbraukti skudurėliu ir surinkti stambesnius trupinius, kad šie neužsiliepsnotų ir tik taip paruošus orkaitę galima įjungti savaiminį išsivalymą