QUOTE(Kikker @ 2015 03 14, 14:40)
Jai visas gyvenimas vyksta virtuvėje ir be galo gaug gaminate tai tikrai tokia kurią norėtų matyti tokios šeiminikės....tos kurios nemėsta gaminti tai manau net galvoti nereikia apie tokį prietaisą.
gaminu daug ir megstu gamint, nors vaikai jau ugtelejo, ju vis daugeja, juo matyt su antrom pusem vaziuos, o paskui tikiuos ir su anukais i svecius, tad zmoniu nusimato, gamint bus kam.
Man butu idomus atsiliepimai is jau turinciu tokias, nes kainos tikrai gan nemazos, jei su indukciniu virsum tai prasideda nuo 2tukst svaru.
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 03 14, 15:18)
Ar matėte "gyvai" tą viršutinę. Mažos tos orkaitikės. Darinėjasi gan grubiai ir nemaloniai. Kam tas skyrius viršuje kairėje taip ir nesupratau...
Apatinė praktiškesnė.
as sias tik kaip pavyzdzius idejau, kad suprastumet apie ka kalbu.
Butu idomu atsiliepimai is turinciu tokias, ar praktiskos, kiek el. ryja ir pan.
Konkretaus modelio neissirinkau, tad buciau dekinga uz visus patarimus renkantis
Papildyta:
ir dar, gal galit paaiskint man:
kiek ziuriu uzsienio interjeru puslapius, visur virtuvese virykles dujiniu virsum
nebent jau labai moderniam interjere stikline - elektrine kaitlente, tai va ir galvoju, kazi kodel?
nemanau, kad turtingi zmones elektra taupo

nors man atrodo dujine kaitlente siek tiek is tarybiniu laiku