QUOTE(*Persefonė* @ 2015 03 14, 18:05)
Dabar naudojuosi dujine

Bet kraustausi i kita buta, ten duju nera, virtuves plotas mazas, tai apsistatyti duju balionais nesinori. Norejau indukcines, bet vel gi, turiu susipirkusi gerus puodus, gaila butu juos mest. Todel pasirode optimaliausias variantas misri kaitlente. Kadangi ju pasirinkimas labai mazas, pagalvojau, gal kazkas su jom ne taip?
Na tada aišku kodėl domina mišri ....bet pasiklauskite tų kurie turi ne indukcija...tai pasakys viena po metų kaitlentė atrodo apibraižyta,likusios dėmės nuo puodų....
Indukcinės kaitlentės savybė turi privalumų. Skirtingai nei stiklo keraminės kaitlentės jos paviršius beveik neįkaista išskyrus tą dalį ant kurios pastatytas puodas. Tad jei iš puodo išbėga verdama sriuba ar uogienė ji nepridega prie paviršiaus šis lieka nepažeistas ir jį labai paprasta nuvalyti. O kartais valyti nė nereikia -jei ant indukcinės kaitlentės kepsite žuvį, kad netikštų aliejus likusią paviršiaus dalį galite uždengti popieriniais rankšluosčiais. Baigus darbą tereikia nuimti popierių ir paviršius liks švarus. Stiklo keraminei kaitlentei šis metodas netinka nes įkaista visas jos paviršius.