Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas, dalinamės patirtimi ir įspūdžiais

QUOTE(Hartema @ 2015 05 14, 21:27)
Okas cia tokio?As irgi megstu siluma.Lietuvoj vasara man per salta.

Man LT irgi šalta. O 50 žiauriai per karšta, vat tik tas "Tokio" biggrin.gif
Atsakyti
manau žmonės nelabai suvokia koks jutiminis būna poveikis tokioje temperatūroje, kad kai bus 50+ nelabai bus ką bedaryti, net gulėt po skėčiu bus perkaršta, jūra bus peršilta atsigaivinimui.
Atsakyti
Tikrai neišprotėjau lotuliukas.gif kiekvienas sprendžia pagal save, manęs tas negąsdina, kaip tik po visų nesėkmingų atostogų norisi laaabai karštų atostogų, kad jūra būtų kaip arbatėlė ir smėlio, o ne akmenų...
Pernai skrido draugė su šeimyna liepos mėnesį, tai ir vaikams nebuvo per karšta. Aišku per patį piką neidavo degintis, ir kas čia tokio tie +50? tiek nelabai ir būna šiaip jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 05 14, 23:43)
Pernai skrido draugė su šeimyna liepos mėnesį, tai ir vaikams nebuvo per karšta. Aišku per patį piką neidavo degintis, ir kas čia tokio tie +50? tiek nelabai ir būna šiaip jau  biggrin.gif

Tikrai galvojate, kad nebūna? Tada klystate. Būna ir dar kaip. Luksore 13 val. dienos buvo +55 ant saulės, aš net nelipau iš autobuso.

Man, karščio mėgėjai, liepos mėnesį Egipte būti buvo kiek per karšta, bet kaip sakoma... kiekvienam savo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 05 14, 21:43)
Tikrai neišprotėjau  lotuliukas.gif kiekvienas sprendžia pagal save, manęs tas negąsdina, kaip tik po visų nesėkmingų atostogų norisi laaabai karštų atostogų, kad jūra būtų kaip arbatėlė ir smėlio, o ne akmenų...
Pernai skrido draugė su šeimyna liepos mėnesį, tai ir vaikams nebuvo per karšta. Aišku per patį piką neidavo degintis, ir kas čia tokio tie +50? tiek nelabai ir būna šiaip jau  biggrin.gif

Na ne visi viezbucio plezai smeliu dengti buna smile.gif dazniausiai zvyras ir patikėkit ant jo lipti be avalynės nėra smagu...mes kai buvom birzeli, tai basom kojom budavo neimanoma lipti ant ikaitusio smelio-zvyro smile.gif mums su vyru daug labiau patiko spalio ir rugsejo menesiais Egiptas smile.gif Nors esam tikrai silumos megejai
Atsakyti
Na aš neprašiau manęs atkalbinėti jeigu ką lotuliukas.gif tik klausiau dėl paskutinės minutės pasiūlymų, o jau ar bus man karšta ar ne, tai čia mano bėdos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 05 15, 09:54)
Na aš neprašiau manęs atkalbinėti jeigu ką  lotuliukas.gif tik klausiau dėl paskutinės minutės pasiūlymų, o jau ar bus man karšta ar ne, tai čia mano bėdos  4u.gif

Egipte labai sausas oras, tai tas karštis ne taip jaučiasi kaip tarkim kokioj Turkijoj:) manau bus faina Jums;)
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 05 15, 10:22)
Egipte labai sausas oras, tai tas karštis ne taip jaučiasi kaip tarkim kokioj Turkijoj:) manau bus faina Jums;)

tą patį norėjau parašyti biggrin.gif o dar pastovūs vėjai...
Draugai, atostogavę liepą ir Turkijoje , ir Egipte - mieliau rinktųsi vėl Egiptą.
O jei mėgėjai nardyti, visai puiku - vanduo šiltas, ilgiau galima grožėtis ..
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 05 11, 15:30)
ar kas vykstat i pazintines ekskursijas? tevai nori vaziuot, bet ar vyksta ekskursijos i kaira, luksora ir pan.? ar tik gulit pliazuose  g.gif

Zodziu, kaip ten su saugumu neturistinese vietose, kas buvot, aciu  smile.gif

Mes vykom balandzio pabaigoje is Hurgados i Luksora.Atrodo,kad jokios gresmes nebuvo,nes vaziavo musu vienas autobusas ir jokiu palydovu apsaugai nereikejo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 05 15, 09:54)
Na aš neprašiau manęs atkalbinėti jeigu ką  lotuliukas.gif tik klausiau dėl paskutinės minutės pasiūlymų, o jau ar bus man karšta ar ne, tai čia mano bėdos  4u.gif

Gerbiu jusu nuomone ir pritariu jums. Nu nera Egipte taip karsta kaip Lietuvoj ar Turkijoj doh.gif Visai kitas klimatas biggrin.gif O ir tu 50laipsniu kasdien nebuna. O Egipte tikrai gera thumbup.gif Vaziuokit ir megaukites siluma, o atsivesinkit baseinuose, ten saltesnis vanduo tongue.gif
Atsakyti
Mielieji keliauninkai smile.gif reikia informacijos apie Hurgadoje esantį akvariumą. Gyvensime tolėliau nuo Hurgados. Kaip iki akvariumo nuvykti? Ar vyksta autobusiukai? Ar iki akvariumų su taksi važiuodavote? Jas pasigauti gatvėje galima ar iškviečia registratūroje? smile.gif
Dėkoju.
Atsakyti
gal kas buvot " Steigenberger aqua magic 5*" ? Labai noreciau suzinoti kaip sis viesbutis, dabar gera kaina sausio menesiui:)
Atsakyti