Sakykite, ar yra didelis skirtumas tarp Hurgados ir Šarmo oro temperatūros atžvilgiu. Hurgadoje jau teko apsilankyti. Dabar galvoju apie Šarm el šeichą. Šarme kaip suprantu gražesnis vanduo dėl didesnės koralų populiacijos. Gamta gal šarme gražesnė? Tilesnė aplinka? Gal kas išreikštų savo nuomonę pabuvoje ir Hurgadoje ir Šarme, ką vis tik ir kodėl geriau pasirinkti. Dėkoju.
QUOTE(Samanta @ 2015 06 19, 14:17)
Sakykite, ar yra didelis skirtumas tarp Hurgados ir Šarmo oro temperatūros atžvilgiu. Hurgadoje jau teko apsilankyti. Dabar galvoju apie Šarm el šeichą. Šarme kaip suprantu gražesnis vanduo dėl didesnės koralų populiacijos. Gamta gal šarme gražesnė? Tilesnė aplinka? Gal kas išreikštų savo nuomonę pabuvoje ir Hurgadoje ir Šarme, ką vis tik ir kodėl geriau pasirinkti. Dėkoju.
Man asmeniškai, Hurgada labiau patiko. Koralai aišku Šarme didesni ir gražesni. O kodėl labiau Hurgada net nežinau, gal ji man atrodo ,,natūralesnė".
QUOTE(jūračiukas @ 2015 06 19, 14:38)
Man asmeniškai, Hurgada labiau patiko. Koralai aišku Šarme didesni ir gražesni. O kodėl labiau Hurgada net nežinau, gal ji man atrodo ,,natūralesnė".
Aš irgi pritariu Jums. Man taip Hurgada patinka labiau. Viskas "natūraliau", tikriau, realiau.
QUOTE(Samanta @ 2015 06 19, 13:17)
Man tai labiau patinka Šarm el Šeichas. Temperatūra panaši. Kadangi Hurgadoj jau esate buvusi, tai geriausias būdas pačiai palyginti kurortus, išbandant kitą

Papildyta:
Hurgadoj labiau pamatai tikrąjį Egipto gyvenimą, o Šarme vietinių gyventojų praktiškai nėra, tik aptarnaujantis personalas. Švaros tikrai daugiau. Ir koralai, be abejo, gražesni.
QUOTE(jūračiukas @ 2015 06 19, 13:38)
QUOTE(zoolushka @ 2015 06 19, 14:02)
Aš irgi pritariu Jums. Man taip Hurgada patinka labiau. Viskas "natūraliau", tikriau, realiau.
Ir man Hurgada

QUOTE(Nada... @ 2015 06 09, 16:11)
Kazkaip keista. Keliu zvaigzduciu viesbucio ieskot , kokiu metu ir uz kokia kaina? Kuris laikas sekiau kainas, nes tevai nori vaziuot, be problemu radau keleta geru pasiulymu, t.y. 4 arba 5zv. viesbuciu, kuriu kaina iki 500 savaitei. Manau tai yra tikrai gera kaina. Tarakoniniu viesbuciu yra iki 350 savaitei.
QUOTE(D'esire @ 2015 06 11, 14:14)
Ali Baba neblogas viesbutis. Pries keleta metu ten buvau. Si vasari buvom Desert Rose viesbutyje, kuris yra netoliese, tai buvom nueje iki Ali Baba pasiziuret, tai maciau ciuozykla pastate. Ir siaip teritorija tvarkinga, pats viesbutis nera nudroztas. Tez tour lapkricio men i si viesbuti siulo kaina 7n. Al 482 + vizos.
Labas, merginos, bet kas su kainomis pasidarė šiems metams?
Pažiūrėjau ir per Itaką, bet kad ir ten brangu, ir neduoda pasirinkti, tarkim, 10 nakvynių, tik 7 arba 14. Noriu 9-11

QUOTE(mamadaiva @ 2015 06 21, 13:16)
Kazkaip keista. Keliu zvaigzduciu viesbucio ieskot , kokiu metu ir uz kokia kaina? Kuris laikas sekiau kainas, nes tevai nori vaziuot, be problemu radau keleta geru pasiulymu, t.y. 4 arba 5zv. viesbuciu, kuriu kaina iki 500 savaitei. Manau tai yra tikrai gera kaina. Tarakoniniu viesbuciu yra iki 350 savaitei.
Ali Baba neblogas viesbutis. Pries keleta metu ten buvau. Si vasari buvom Desert Rose viesbutyje, kuris yra netoliese, tai buvom nueje iki Ali Baba pasiziuret, tai maciau ciuozykla pastate. Ir siaip teritorija tvarkinga, pats viesbutis nera nudroztas. Tez tour lapkricio men i si viesbuti siulo kaina 7n. Al 482 + vizos.
Tai savaitei gal ir as rasciau uz 500, bet cia uz 12 dienu su vizom zmogus tiek sumokejo...
QUOTE(Nada... @ 2015 06 21, 21:16)
Tai savaitei gal ir as rasciau uz 500, bet cia uz 12 dienu su vizom zmogus tiek sumokejo...
Iš tikrųjų kainos pakilę

QUOTE(zoolushka @ 2015 06 23, 09:09)
va ka reiskia konkurencijos nebuvimas

uzsiplese iki apsurdo...
QUOTE(Nada... @ 2015 06 23, 09:11)
va ka reiskia konkurencijos nebuvimas
pasirinkimo juk nera, tik tezai ir novai belike, tai ir
uzsiplese iki apsurdo...

uzsiplese iki apsurdo...
bet pvz man vistiek tenka pirkti per tezus arba novus, nes iš lenkų į viešbutį, į kurį skrendu nėra pasiūlymų

Gal kas pakomentuoti apie orą Egipte liepos mėnesį?ar smarkiai karščiau negu Turkijoje?