Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas, dalinamės patirtimi ir įspūdžiais

QUOTE(zoolushka @ 2015 07 08, 07:41)
Jaz Makadi Saraya Palms, 4 naktys,  267 Eu, AI.

pigiau zinoma nelabai ir gautusi, bet bandyk uzeiti y kokia kelioniu agentura, jie uzsakys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveSimba @ 2015 07 08, 08:44)
pigiau zinoma nelabai ir gautusi, bet bandyk uzeiti y kokia kelioniu agentura, jie uzsakys.  mirksiukas.gif

Ačiū, pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2015 07 05, 15:35)
O 1941 dar vokiečiai buvo Vilnių užėmę, todėl skristi tikrai nepatartina

bigsmile.gif thumbup.gif clap_1.gif ...
Atsakyti
gal kas dabar egipte?? kylam po savaites thumbup.gif idomu ar labai labai karsta?? ar tas karstis pakenciamas?
Atsakyti
QUOTE(LoveSimba @ 2015 07 09, 08:32)
gal kas dabar egipte?? kylam po savaites  thumbup.gif  idomu ar labai labai karsta?? ar tas karstis pakenciamas?

Kaip supratau, Egipto temoje zmones lankosi ziema-pavasari... smile.gif
I kuri viesbuti vaziuojate? Kai grisit, papasakokit ispudzius, man irgi idomu kaip ten dabar su tais orais... ir apskritai situacija, servisu...
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2015 07 09, 20:23)
Kaip supratau, Egipto temoje zmones lankosi ziema-pavasari... smile.gif
I kuri viesbuti vaziuojate? Kai grisit, papasakokit ispudzius, man irgi idomu kaip ten dabar su tais orais... ir apskritai situacija, servisu...

tikiuosi, kad bus tikrai laaabai karsta, nes lietuveleje orai nekokie doh.gif vaziuosim y cleopatra luxury resort makadi bei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveSimba @ 2015 07 09, 08:32)
gal kas dabar egipte?? kylam po savaites  thumbup.gif  idomu ar labai labai karsta?? ar tas karstis pakenciamas?

Aš grįžau iš Hurgados birželio viduryje. Dieną temperatūra buvo +35, vanduo man nebuvo šiltas, bet maudytis galima. Kadangi visas dienas buvo vėjas tai aš asmeniškai karščio nejutau. Nors man niekada nebūna per karšta Egipte, kadangi esu karščio mylėtoja.
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 07 10, 08:18)
Aš grįžau iš Hurgados birželio viduryje. Dieną temperatūra buvo +35, vanduo man nebuvo šiltas, bet maudytis galima. Kadangi visas dienas buvo vėjas tai aš asmeniškai karščio nejutau. Nors man niekada nebūna per karšta Egipte, kadangi esu karščio mylėtoja.

tevai mano dabar egipte, grysta sekmadieni, tai viska detaliau suzinosiu kaip kas ir ka, bet del vejo - ar megstukai reikalingi?? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveSimba @ 2015 07 10, 12:35)
tevai mano dabar egipte, grysta sekmadieni, tai viska detaliau suzinosiu kaip kas ir ka, bet del vejo - ar megstukai reikalingi??  blush2.gif  g.gif

Dabar Hurgadoj diena +38, nakti +30. Itariu, megztiniai nelabai reikalingi... biggrin.gif
O rugpjuti pagal oru dienorasti diena +40 - +45, nakti +35 - +39...
Karscio pernesimas individualus dalykas. Lietuvoje as sunkiai karscius toleruoju, o pvz, Turkijoje - puikiai. Idomu, kaip Egipte, kiek skaiciau, ten karsciai pernesami lengviau del sauso oro ir vejelio. Idomu tik, kiek jis gelbeja...
Anksciau nuo geguzes men. lietuvos agenturos ir Egipta nevezdavo turistu, taciau nuo 2009 berods pradejo skrydzius, reklamuojant, kad kainos bus -30 proc. Taciau siemet kainos tikriausiai isaugo tuos pacius 30 proc., jei ne daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2015 07 10, 16:21)
Dabar Hurgadoj diena +38, nakti +30. Itariu, megztiniai nelabai reikalingi...  biggrin.gif
Karscio pernesimas individualus dalykas. Lietuvoje as sunkiai karscius toleruoju, o pvz, Turkijoje - puikiai. Idomu, kaip Egipte, kiek skaiciau, ten karsciai pernesami lengviau del sauso oro ir vejelio. Idomu tik, kiek jis gelbeja...
Anksciau nuo geguzes men. lietuvos agenturos ir Egipta nevezdavo turistu, taciau nuo 2009 berods pradejo skrydzius, reklamuojant, kad kainos bus -30 proc. Taciau siemet kainos tikriausiai isaugo tuos pacius 30 proc., jei ne daugiau...

nu galvojau ten jau toks didelis vejas, kad megstuko reiketu doh.gif lotuliukas.gif gryzusi butinai pasidalinsiu ispudziais, tikiuosi viskas tiks ir patiks wub.gif 4u.gif
Atsakyti
tevai mano dabar egipte, grysta sekmadieni, tai viska detaliau suzinosiu kaip kas ir ka, bet del vejo - ar megstukai reikalingi??  blush2.gif  g.gif

Megztiniai tikrai nėra reikalingi. Vėjas buvo, bet jis buvo šiltas ir netgi labai.
Papildyta:
QUOTE(Credo @ 2015 07 10, 17:21)
Dabar Hurgadoj diena +38, nakti +30. Itariu, megztiniai nelabai reikalingi...  biggrin.gif

Man Turkijoje karštį pakelti buvo sunku, nežinau kodėl, gal kad drėgmė jautėsi, o Egipte viskas normaliai. Čia kiekvienam žmogui individualiai greičiausiai.

Atsakyti

Jei nesunku,parašykit tėvų įspūdžius apie orą ax.gif Planuoju paskutinę minutę čiupti iš Lenkijos bigsmile.gif
Atsakyti