Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas, dalinamės patirtimi ir įspūdžiais

QUOTE(brasta @ 2015 03 04, 18:56)
Guava. Jų sultys dieviškos  wub.gif
O kokiam viešbuty buvot?

Buvom alibaba. :-)
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2015 03 05, 14:50)
Labas visiems Egipto žinovams smile.gif
Turiu durną klausimą biggrin.gif sakykite, ar baisiai karšta hurgadoje gegužės pabaigoje/birželio pradžioje? Atostogos su vaikais tik tokiu metu planuojamos. Ar geriau vistik rinktis Turkiją? Nors nebuvus Egipte pirmumo prioritetas būtų teikiamas Egiptui.
Dėkoju  4u.gif

Labas, nesu tokiu laiku buvusi Egipte, bet manau neiškepsite smile.gif Pats karštumas būna rugpjūtį-rugsėjį.Mes važiuojam rugsėjo pirmom dienom , tai man būna karštoka, pavėsyje 36 laipsniai jau daugoka, bet nieko neištirpau dar nei sykio ax.gif . O vaikai išvis nesiskundė,kad jiems karšta. Rusai aplamai važiuoja birželį, liepą gal ,kad kainos būna pakritusios?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Grizom is Hurgados, Jaz Makadinos 4u.gif Jei kas vaziuojat ar vis dar ieskot viesbucio, kur nera nei vieno minuso, maistas ivairus, keiciasi, be proto daug ir visko yra, svara ir tvarka 10 balu, aptarnavimas irgi idealus, tai tikrai rekomenduociau si viesbuti. Ypac su vaikais. Animatoriai nuo ryto iki vakaro uzsiema tiek su vaikais tiek su suaugusiais. Ikyruoliu nera. Pradzioj pravaiksto, pasiulo spa ir viskas. Paskui i akis nebelenda. Nes viesbutis turi savo spa smile.gif zdz tikrai jei dar vaziuosiu kada i Egipta su vaikais, vaziuosiu tik i si viesbuti. Mano 11 men mergyte valge ju maista, sriubytes, zuvi ir pan. Nors buvau priemusi tyreliu ir ypac del jos bijojau del maisto smile.gif
Zdz rekomenduoju viesbuti visiem, ypac vaziuojantiems su vaikais. 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, dar patarimas pasiimkit ne tik doleriu, bet ir euru. Kai kurie vietiniai idomiai keiciau smile.gif nepamenu ka pirkom, gal masaza ar plaukiojima su parasiutu, bet kaina buvo arba 60 dol arba 40 euru 4u.gif kai tuo tarpu lt keiciausiu nelabai dideliu skirtumu tarp dol ir eur kursu ax.gif
Atsakyti
Kovo 10d kylam ir mes, bet is Varsuvos. Gal yra dar tuo paciu metu skrendanciu?
Atsakyti
Gal zinot kiek dabar alieju 1ml kaina Hurgadoje tarkim pas Kastyti ar kitur ?
Atsakyti
Kaip vaziavote i Luxora? Su agentutos gidais ar vietiniais? Tolima kelione, saugiau atrodo per agentura, bet kana dvigubai geresne siulo Samiras.

pasidalinkite patirtimi prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2015 03 06, 09:50)
Kovo 10d kylam ir mes, bet is Varsuvos. Gal yra dar tuo paciu metu skrendanciu?


Sveiki,
aš taip pat iš Varšuvos kilsiu. smile.gif Turėsiu net dvi savaites tai planuoju išvyką į Jeruzalę. Reik tikėtis ten jau mažiau šaudosi ir įsileis.
Atsakyti
Kažkas rašė kad į Kairą iš Šarmo neveža, čia tiesa?
Atsakyti
Kiek teko vykti į ekskursijas (Luksorą, nardymus) tai pastebėjau, jog "vietinių" ir Tezturų ar Novaturų grupės sujungiamos. Daug kas pasakojo, kad vykdami su vietiniais neturėjo jokių problemų, o sumokėjo vos ne perpus mažiau. Aš bandysiu kelionę į Jeruzalę per vietinius organizuotis.
Atsakyti
QUOTE(pelyte11 @ 2015 03 07, 15:16)
Sveiki,
aš taip pat iš Varšuvos kilsiu.  smile.gif  Turėsiu net dvi savaites tai planuoju išvyką į Jeruzalę. Reik tikėtis ten jau mažiau šaudosi ir įsileis.

Oi mes tik pagulet vaziuojam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2015 03 07, 15:17)
Kažkas rašė kad į Kairą iš Šarmo neveža, čia tiesa?

ne tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 03 07, 21:11)

Siai dienai is Hurgados autubu keliones nevyksta, tik lektuvu sake agenturoje
Atsakyti