Geriau pasidare turbū tau?

šlykštynė, niekada negali žinot, gal ir tau taip kada nutiks

nebekomentuok iš vis čia.
Papildyta:
Ačiū už nuomonę. Be to, kodėl sakot , kad nenoriu pripažinti?

aš kaip tik ir aiškinuosi, kas su manimi čia ne taip, priimu kiekvieno nuomonę, tiesiog esu pasimetus dabar labai. Teisingai sakot, kad ,,ne toks partnerio elgesys, ir man iskart nemiga, priepoliai, neužmiegu. galbūt ir man iš šono atrodytų, kad kvaila merga, ir tik dėmesio reikalauja, bet viskas kur kas sudėtingiau. ir tikrai pati suprantu tai.
Papildyta:
Zinoma, nenoriu prarasti jo. Na tarkim papasakosiu del ko nervinuosi kartais. Sakau vyrui : kada eisi sportuoti? Sako kai tu grisi. Sakau kodel? Sako kad maziau laiko kartu praleistume.. ir ir as iskart i asaras, jetau galvoju kaip jis taip gali sneketi? jis pamato mane, pradeda juoktis.. Sako jetau Nikolyte kiek tu i ta savo sirdute imi visko, sako juk juokauju as , nusiramink. Ir taip iki kito jo tokio ,,poksto"

nu nebegaliu as.. taip skaudziai pajuokauja jis, ir man skaudu, atrodo kartais jau nebezinau kur juokauja o kur ne.. Arba ruosiau jam gimtadienio svente, padariau balionu pilna kambari, iskepiau torta, nupirkau dovana, kurios jis norejo seniai, zodziu pasistengiau, kad grizes is darbo jis butu laimingas

Jo zodziai : hmmm, tik tiek? As vel susirupinau, ir jau norejau iseit is kambario, bet jis smarkiai apkabino, ir padekojo, pasake kad labai vertina, ir pan. bet zodziu, as nebegaliu tokiu jo juoku ,,pakesti" ir sakiau jam tai milijona kartu turbut, bet jis vis nesupranta... Zinoma, pykciai kyla ne tik del to. Buna ir kitokiu situaciju, cia kaip pvz
Papildyta:
Noriu aisku

bet dovanu man nereikia.. uztektu tik begalines meiles..
O šiaip , Nikolyte, galiu pasakyti, kad bet koks vyras pavargtų nuo tokios moters. Teisingai moterys čia rašė, nelaukit nei psichologo, nei psihiatro pagalbos " ant lėkštutės", pirmiausia pasistenkite pati sau padėti,ieškokite priežąsčių, kas būtent tokias emocijas sukelia, neina keisti situacijos - keiskit tada savo požiūrį į jas. Pagalvokit, ar pačiai patiktų, jei vyras vis dejuotų, verkšlentų, o jūs vis galvotumėt, kaip neišmest kokio juokelio ar ko nepasakyt, kad vyras tik nesusigraudintų
Juk labai greit toks vyras nusibostų, o ir pati pavargtumėte