Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas/nervu priepuoliai santykiuose su vyru

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 05, 23:00)
As komentavau Montevertes posta, kuriame ji klause ar jis vertas tavo asaru.

Toks posakis šiaip jau yra. Jei jau nesusipratote ir tik pažodžiui skaitote, tai specialaii jums: ar vertas nervų, pastangų ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 06, 09:12)
Toks posakis šiaip jau yra. Jei jau nesusipratote ir tik pažodžiui skaitote, tai specialaii jums: ar vertas nervų, pastangų ir t.t. ax.gif

As ji supratau. Ir savo poste komentuodama irgi naudojau kaip posaki. mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 06 kovo 2015 - 09:20
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 03 06, 10:02)
Čia ne priekaištai, o klausimai.
O tai, kad jūs darėte 1,5 val salotas (JUMS labai skanias), čia jūsų pasirinkimas.

dar karta pasikartosiu: parasyti klausimai, jums neatrodo kaip priekaistai, nes negaliu perteikti tono. Vakare aptarem savo barni, ir pats pripazino, kad tonas buvo ne koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 03 05, 22:19)
Pati grizau is darbo pavargusi, dariau valgyt, i lova atnesiau (nes paprase) ir vat neitinka vis kazkas jam smile.gif

Nu bet ir motyvacijos turėt iš darbo grįžus tris valandas salotas daryt ir dar į lovą nešt biggrin.gif
Nereik tų vyrų lepint taip baisiai, tada jie ir nesieilgia kaip mažvaikiai biggrin.gif Kuo labiau pataikauji, tuo smarkiau žmogus "pučiasi". Nežinau kodėl taip yra, bet ne pirmą kartą pastebiu, kad kuo labiau moteris "stengiasi", tuo mažiau vyrai tai vertina. Save reik mylėt. Jei žinotų, kad po aplojimo be reikalo daugiau ėst lovoj (kas čia per įprotis toks keistas doh.gif) negaus min. pusę metų, tada pagalvotų prieš toną pasirinkdamas brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 kovo 2015 - 10:00
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 03 05, 23:07)
Nes dariau jam valgyt 1,5 val ten tokias korejietiskas astrias salotas, laabai man skanias, ir norejau ji nustebint ir padaryt jam. Zodziu atnesiau i lova ir jis sako :
1. o padazo cia yra??
2. o tu cia ismaisei ji nes nesimato??
3. o kodel taip stambiai vistiena supjaustei???
neistverus pasakiau Bl****t nenori nevalgyk  biggrin.gif  tada isvadino mane isterike ir pasake, kad manes jau nieko paklaust nebegalim. Zodziu vietoj aciu, gavau 3 priekaistus, ir pykcio doze blink.gif

nu, jooo, aš ir taip reaguočiau, bet čia ko gero reikia save pirmiau labiau mylėti, o ne jį, kad atitinkamai reaguoti, tiesiog kai esi stipri, savivertė yra gera, žmogus nesuki galvos, dėl tokių klausimų.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2015 03 06, 10:00)
nu, jooo, aš ir taip reaguočiau, bet čia ko gero reikia save pirmiau labiau mylėti, o ne jį, kad atitinkamai reaguoti, tiesiog kai esi stipri, savivertė yra gera, žmogus nesuki galvos, dėl tokių klausimų.

?
Nesutikčiau. Kokia čia meilė sau, kai nieko nesakai, nieko nejauti, tipo nepastebi, kad tave kaip ir žemina, nevertina? g.gif Čia kaip tik nemeilė ir nepagarba sau, mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 06, 12:06)
?
Nesutikčiau. Kokia čia meilė sau, kai nieko nesakai, nieko nejauti, tipo nepastebi, kad tave kaip ir žemina, nevertina? g.gif Čia kaip tik nemeilė ir nepagarba sau, mano nuomone ax.gif

tai žiūrint kaip reaguojama, jeigu iškeliamas klausimas ir pasakai, kad nepatinka visi šie klausimai ne vietoj, tai taip, bet jeigu supykstama, prasideda savęs gailėjimo ir neįvertinimo jausmas?
Atsakyti
Vienžodž, abu temos herojai man atrodo išbalansuoti. Siūlyčiau padaryti rimtą pertrauką, kiekvienam susikoncentruojant į savo individualias veiklas, pomėgius ir pan. Pailsėsit vienas nuo kito, pasiilgsit, susibalansuosit, ir vėl viskas bus OK.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 03 06, 10:20)
Vienžodž, abu temos herojai man atrodo išbalansuoti. Siūlyčiau padaryti rimtą pertrauką, kiekvienam susikoncentruojant į savo individualias veiklas, pomėgius ir pan. Pailsėsit vienas nuo kito, pasiilgsit, susibalansuosit, ir vėl viskas bus OK.

Bet temos autores vyras turbut galvoja, kad pas juos viskas gerai, kad jo juokeliai yra normalus, kad nieko neskaudina, ir kad dar bumbeti lovoj beedant apie ne taip supjaustyta vistiena yra normalu. Tai kaip tokiu atveju jis gali padaryti kazkokia pertrauka ir save analizuoti?
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 03 06, 09:46)
dar karta pasikartosiu: parasyti klausimai, jums neatrodo kaip priekaistai, nes negaliu perteikti tono. Vakare aptarem savo barni, ir pats pripazino, kad tonas buvo ne koks g.gif

Isivaizduoju taip: tu pagaminai salotas, jis lauke ir patenkintas paragavo ir jam pasirode neskanu. Susierzino ir spontaniskai paklause tuos klausimus, o jie nuskambejo gan agresyviai. Tada tu susierzinai, kazkiek supykai ir isizeidei, nes stengeisi ir norejai, kad butu skanu abiems smile.gif . Siaip tai sioje scenoje nematau jokios rimtos tragedijos. Gal is tiesu salotos nelabai pavyko, gal truko to padazo. Gerai, kad issiaiskinot. Siaip santykiuose spontaniskus smulkius nepasitenkinimus geriau pateikti svelnia forma - taip isvengiama daug pykciu, tikiuosi, kad jis isisavins sia bendravimo pamokele, kuri nors ir smulki, bet gali oi kiek daug smile.gif . O ir tu suzinojai, kad jam patinka gal astresnis padazas ir smulkiai supjaustyta vistiena, tai kita karta zinosi smile.gif.
Tai ar suvalge jis tas salotas, ar ejo kiausinienes kepti? Buna ir taip wink.gif.
QUOTE(Hmmm... @ 2015 03 06, 09:57)
Nu bet ir motyvacijos turėt iš darbo grįžus tris valandas salotas daryt ir dar į lovą nešt biggrin.gif
Nereik tų vyrų lepint taip baisiai, tada jie ir nesieilgia kaip mažvaikiai biggrin.gif Kuo labiau pataikauji, tuo smarkiau žmogus "pučiasi". Nežinau kodėl taip yra, bet ne pirmą kartą pastebiu, kad kuo labiau moteris "stengiasi", tuo mažiau vyrai tai vertina. Save reik mylėt. Jei žinotų, kad po aplojimo be reikalo daugiau ėst lovoj (kas čia per įprotis toks keistas doh.gif) negaus min. pusę metų, tada pagalvotų prieš toną pasirinkdamas  brunette.gif

Siaip tai faina, kad Nikole gamino, reiskia, jai tai teike malonuma ir norejo, kad abiems butu malonu. Siaip jau smagu, galejo but grazi vakariene.
Bet tikiuosi, kad kazkuriose srityse jis investuojasi lygiai tiek pat, kiek ir tu, del tavo, judvieju malonumo. Balansas svarbu, abu turi stengtis viens del kito.
QUOTE(Pievugele999 @ 2015 03 06, 10:00)

Nu, siuo metu ta saviverte tapo kazkokiais akidangciais ir per ja daugiau nieko nematom biggrin.gif . Jau ir kito myleti nebegalima, nei del jo stengtis, kad tik ta saviverte oi oi oi nenukentetu thumbup.gif .
Del tos pertraukos gal dar per anksti. Salotu pavyzdys labai geras tuo, kad Nikole jam paaiskino, kas negerai. Manau, kad tas vaikinas nepatyres ir jam reikia mokytis bendravimo. Tai taip zingsnelis po zingsnelio jam reikia aiskinti, jeigu jis tik klauso ir jei Nikole turi kantrybes. Bet nepiktnaudziauti be reikalo, nes niekam nemalonu buti kritikuojamam. Tad reikia nusistatyti prioritetus jo bendravime keistinuose dalykuose. Jei klauso, kai ji issako pastaba, reiskia, myli, o tai labai brangu. Ir tuo paciu nebijoti kritikos paciai, jei jis kartais turi ka pasakyti 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 06 kovo 2015 - 11:03
QUOTE(viesnia @ 2015 03 06, 11:38)
Salotu pavyzdys labai geras tuo, kad Nikole jam paaiskino, kas negerai. Manau, kad tas vaikinas nepatyres ir jam reikia mokytis bendravimo. Tai taip zingsnelis po zingsnelio jam reikia aiskinti, jeigu jis tik klauso ir jei Nikole turi kantrybes.

O paaiškinimas be keiksmažodžių neįmanomas? cool.gif kai man taip panašiai vyras raukėsi, atsakymas buvo vienas - pasigamink pats, aš ne tarnaitė kokia. Keistis nežadu bigsmile.gif
apskritai susidaro įspūdis, kad abu šioj poroj neatitinka vienas kito lūkesčių...
Atsakyti
O jis keikesi? As neisiskaiciau.
Atsakyti