Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginojai renkasi čia

QUOTE(Rdk @ 2015 02 24, 07:15)
Laba pomidoriautojos. Noriu pagalbos... niekaip per n-metu neisrenku vyrui pomidoru, jam vis neksanus ir neskanus...Jam reikia, kad butu saldziarugsciai, biski skysti, bet ne per daug ir ne kieti smile.gif is bandziau visokiu ir jaucio sirdi ir alka ir marmandes ir promyk ir roma ir beta, bei betaliuk ( tie beveik atitiko jo skoni, bet per didelis visurys) nu vien zo - net nezinau... sakau, gal ko idomesnio pasiulysit? bigsmile.gif

Keisčiau vyrą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 24, 09:15)
Keisčiau vyrą  cool.gif

aha, pomidorų temoj reikia pasiūlyt - keičiu vyrą, kuris nežino, kokių pomidorų nori, į vyrą, mėgstantį visus pomidorus
Atsakyti
Tam isrankiam vyrui pats tas butu Penis , san marzano ir panasus , tik ne burna o i cenzuruojama anga . Vat cia tai ispindejimo lygis . O rimtai tai skanus hibridai Corazon .
Ne mumbajuje ir ne pietu amerikoj gyvenu , europoj .
Atsakyti
su tais vyrų skoniais tai pravalas- vienam vieni su rūgštele, kitam kiti pasirodo tobulo rūgštumo. Sodinčiau ananasą aš jam- tegu apsipunta vienu pomidoru. Arba kokį great white. Dar iš sibiriakų visi kas gal įtiktų.

o tai čikita kur išsikrausčius? koks ten visžalių pomidorų sėklų meniu? prašom apsižvalgyti ir mumi smulkiai nupasakoti apie šiltų kraštų tendencijas
Atsakyti
Cikita speju kokioj ispanijoj biggrin.gif ten gi jie priaugina ju tiek kad paskui metosi biggrin.gif

O del vyru-kai as dar nei vieno normalaus pomiko apart dziungliu nesu uzauginus,tai maniskis meldzia bet kokio naminio pomidoro biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 24, 09:27)
Sodinčiau ananasą aš jam- tegu apsipunta vienu pomidoru. Arba kokį great white.

tu čia žmogui, mėgstančiam rūgštelę, siūlai? biggrin.gif
Rdk, šitos panelės neklausyk, ji pokštauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 vasario 2015 - 09:42
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 24, 09:27)
su tais vyrų skoniais tai pravalas- vienam vieni su rūgštele, kitam kiti pasirodo tobulo rūgštumo.

Kuomet ragavau Sachar bielyj, kuris man pasirodė beskonis, vyras mano didžiam nustebimui paragavęs leptelėjo: "normalus nerūgštus pomidoras, duok, 'damušiu' - jei nepatinka" lotuliukas.gif Tai po to, rinkdamasis kurį suvalgyti, klausdavo: "tai kuris čia tau neskanus?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 02 24, 09:21)
O rimtai tai skanus hibridai Corazon .

Ui, jokiu būdu...Corazon neturi jokios rūgštelės... tinkamas tik į marmalus (arba kas mėgsta jaučiaširdžius daugiau)
Atsakyti
Kam dekoti uz Toro seklytes? Siandien gavau, be atgalinio adreso. Net nezinau kam padekoti 😊
Atsakyti
manasis lapnoja pomikus ir pusiau prinokusius, tai jam rūgštelės buvo ir ananase, ir baltajam, nors ir man jie ne cukrum pabarstyti pasirodė. Mano gomuriui izumrudni jablokai švelniausi pasirodė iki šiol. visi kitu rukštele atsiduoda kaip ir...va, lietuvybės labai mb tiko dėl rūgštelės-viltis ir rutulius galiu padovanot, jei noras būt.

suptrasi tuos vyrus- su atspalviais jiem blogai, su skoniais- ir ne visi draugauja- tiksliai savo norus įvardint ne kiekvienas sugeba. Manasis pareiškė- raudoni- visi normalūs, o visi kiti- kai nematai koki tik skanūs. manasis išbrokavo ir geltonus, ir oranžinius, juodukus irgi. Ne visai visus, bet daugumą. jam pomidoras turi būti raudonas, ne ružavas netgi, kas kad ne visai prinokusius susipjauto kaip kada, nu bet negi mušiesi...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 02 24, 09:21)

Kur pati gyvenat tai nelabai rūpi, ale kur pomidorai sėjami tiesiai - įdomu. Negi tikrai jokių priemonių, skirtų pomidorams pasisėt, nėra. Sunku patikėt.

Ir ne jau tik keli pavadinimai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 24, 09:41)
tu čia žmogui, mėgstančiam rūgštelę, siūlai?  biggrin.gif
Rdk, šitos panelės neklausyk, ji pokštauja  smile.gif

tigi saldžiarūščio klausė biggrin.gif
o koks olia lia nebandytas?
Atsakyti