Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginojai renkasi čia

QUOTE(Boruze5 @ 2015 02 24, 20:28)
nu suprantu as ,bet kaip isiauginti kazka geresnio ,nei maximoje.

Aš visada stebiuosi,kaip jiems tokius nevalgomus pavyksta išaugint biggrin.gif
Atsakyti
Mes lietuvoj tai siltnami i kita vieta nutempdavom . Bet patikek bet kokie pomidorai isauginti sau skiriasi nuo pardaviminiu .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 24, 20:30)
O negalima paprastai ragaut ,be jokių priedų,kaip normalūs žmonės daro per degustacijas  g.gif ? Kitaip aš šitam skonio konkurse nedalyvauju user posted image...

Nu taigi tame ir esmė : kiek tas pomidoras valgomas vienas bus. Pvz. Paladei skonio etalonas būtų Samocvietai ax.gif Bet bendrai skanaus visoms turbūt niekada neišrinktumėm.
Atsakyti
Ilgieji rusvieji florencijos shalotai , skaniai skamba ane ?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 02 24, 20:35)
Ilgieji rusvieji florencijos shalotai , skaniai skamba ane ?

Nu,kad nelabai user posted image...
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 24, 20:33)
Nu taigi tame ir esmė : kiek tas pomidoras valgomas vienas bus. Pvz. Paladei skonio etalonas būtų Samocvietai  ax.gif Bet bendrai skanaus visoms turbūt niekada neišrinktumėm.

Sutinku!

Siūlyčiau ignoruoti skonį, jį reiktų pasilikti sau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 24, 20:41)
Sutinku!

pritariu drinks_cheers.gif
O svogūnus tai tu augink, augink, aš ne prieš smile.gif Aš tik kategoriškai nesutinku jų su pomidorais valgyt, kad kažkokioj tai skalėj brūkšniuką uždėt smile.gif
Atsakyti
Zinau as tas amzinas tiesas . Tada reiktu ivesti termina skonis neatitiko lukesciu .
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 24, 20:41)
Sutinku!

Tai jau net negalima pasakyt ar jis skanus,ar ne user posted image?Aš tai neiškęsiu user posted image...
O kad vienas visom skanus,tai be šansų tokį surast.Mes gi ne kokie pimpačkiukai,visos skirtingos moteros,receptoriai dar labiau skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 24, 20:47)
Tai jau net negalima pasakyt ar jis skanus,ar ne user posted image?Aš tai neiškęsiu user posted image...
O kad vienas visom skanus,tai be šansų tokį surast.Mes gi ne kokie pimpačkiukai,visos skirtingos moteros,receptoriai dar labiau skiriasi.

tai sakyt galima smile.gif Tik kreipt dėmesio nebūtina smile.gif Be to, šalia skonio juk dažnai pasakom - saldokas ar su rūgštele, mėsingas ar skystas, kietas ar minkštas. Galų gale - va dėl tų baltų pomidorų beveik visos sutarėm, kad beskoniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 23, 19:37)
Labas vakaras ,

vel uzsukau i ZS ir dapirkau kelis pomidorus siltnamiui . Pasidalinkite savo nuomone apie siuos :
Fenda F - avietines spalvos, lyg girdeta buvo forume.

Labas vakaras. Fenda man buvo praejusių metų atradimas. Visai šeimai labai patiko, ir šiemet būtinai sodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 24, 21:31)
Nelabai supratau žodžio unifikuoti šiame kontekste mastau.gif

gal per garsiai isireiskiau, bet dabar daugumos ju aprasymuose:
rekomenduojama apdoroti augalus tokių simptomų prevencijai: chlorozės (lapų, ūglių, stiebų spalvos pakitimai), deformacijos, baltos ir pilkos apnašos, dėmės, lapų kritimas, džiūvimas, nekrozės (audinių ar augalo dalių žuvimas, pajuodavimas) ir kt.

pas mane ant senos Altosan pakuotes gerokai gilesnis prevencinis ligu sarasas.
Ant naujos pakuotes "grybinems ligoms" taip pat uzklijuota.
Kazi ka tai reiksia?
Atsakyti