Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginojai renkasi čia

su tais pavalgymasi is 20 pomidoru tai ... g.gif g.gif
vyro kolega daugiau 20 niekada neaugindavo. sakydavo, oj mums uztenka . pasirodo sezono metu pastoviai po krepsa pomidoru kas savaite gaudavo tai is vienos tai is kitos bendradarbes. lotuliukas.gif kai jau bendradarbiu pomidorysciu dalybos baigesi tai jau ir pomidoru daugiau sodina, ir siltnami jau nauja didesni statosi .
suprantu, jei zmogus pomidoru nemegsta, valgo agurkus, tai kam sodint tu pomidoru daug. bet jei kitu darzoviu vasara ir nebereik apart pomidoru g.gif
mes keturi suauge, tetis penktas. dar karts nuo karto dukros "vyrui" idedam. nu tai sesi valgytojai . jei kasdien po kokius 4-6 pomidorus visi suvalgo . per pomidoru sezono 120 kokiu dienu . nu tai skaiciukai gaunasi g.gif o kur dar padazai visoki .
ir atradom, kad sultys namines pomidoru SKANU . pernai bandymui per sulciaspaude pervariau kelis stiklainiukus. Mes gi ju nemegstam... o paragavom su vyru,, ir jau antras stiklainis 1.5 litro per savaite . reiskias kitamet dar ir sultis spaust reikes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 26, 11:10)
sarašiukas jau patvirtintas? g.gif  bigsmile.gif o pas man šiemet nei vieno lauke,net tumblingų nebeauginsiu schmoll.gif

ai, ką ten tvirtint, kai gerosios fėjos viską nusprendė - jau atidėtus reiks mest atgal į dėžę ir naujai pašto karveliais atskridusias pasidėt po nosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 26, 12:35)
nu net nulekiau per langa paziuret  biggrin.gif nu nerasoja ,visa ziema uzdaras tai nerasoja ,as is rudens sutvarkius zeme uzdengiu juoda plevele visa zeme tai man ne taip isdziuna ta zeme o ir greiciau ten viskas suyra ,pavasari nudengus zeme puri,dregna buna smile.gif
Papildyta:
tai kurioj saly gyvenat ,kad pas jus kiekviena diena saule ? g.gif pas mus net neatrodo kad is vis svies smile.gif  tongue.gif

LT Silutes apylinkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 26, 11:41)
LT Silutes  apylinkes  lotuliukas.gif

Šiauliai šiandiena irgi saulutes vonias priiminėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 26, 11:38)
Nebebus. Šiemet laukinių 50 sumažinau.  cool.gif

aš irgi laukiniu planuoju apie 50 maziau sodinti šiemet smile.gif( bet dar tik planuoju )
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 26, 12:35)
ir atradom, kad sultys  namines pomidoru SKANU . pernai bandymui per sulciaspaude pervariau kelis stiklainiukus. Mes gi ju nemegstam... o paragavom su vyru,, ir jau antras stiklainis 1.5 litro per savaite . reiskias kitamet dar ir sultis spaust reikes  biggrin.gif  thumbup.gif

Naminės pomidorų sultys nerealios. wub.gif Ypač iš širdinių. wub.gif Pirktinės kaip paplavos dabar...
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 26, 12:41)

ir as is ten biggrin.gif ale tai vakar tai tikrai fantastine diena buvo, tikras pavasaris, sauleta, o sian pas pame pro langa rukas smile.gif nors sviesu vistiek labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 02 26, 12:44)
aš irgi laukiniu planuoju apie 50 maziau  sodinti šiemet smile.gif( bet dar tik planuoju )

drinks_cheers.gif aš irgi tikiuosi, kad mama ko pomidorinio neprikiš, kad jai neateis noras ką pasėti. unsure.gif Noriu daugiau vietos šiemet arbūzams, moliūgams ir pikantiškom paprikom. 6arai tik...
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 02 26, 12:41)

o pas mumi nuo ryto tirštas rūkas, unsure.gif dabar jau šviesiau,bet į pragiedrėjimą net nepanašu schmoll.gif pomikai vos ne langan sulindę unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 26, 12:46)
Naminės pomidorų sultys nerealios.  wub.gif Ypač iš širdinių.  wub.gif Pirktinės kaip paplavos dabar...

vien dėl jų šiemet mazarinius auginsiu ,tavo patarimu ax.gif ,nors šiaip širdinių man gali nebūt
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 26, 12:39)
ai, ką ten tvirtint, kai gerosios fėjos viską nusprendė - jau atidėtus reiks mest atgal į dėžę ir naujai pašto karveliais atskridusias pasidėt po nosim  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man kelios fėjos irgi planus sujaukė,panosėj sąrašas,pribrūkšniuotas,pripliusuotas unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 02 26, 12:43)
Šiauliai šiandiena irgi saulutes vonias priiminėja thumbup.gif

Ryt Siauliuose ir galetu saulute sviest,vaziuojam i Naisius ekskursija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 02 26, 11:44)
aš irgi laukiniu planuoju apie 50 maziau  sodinti šiemet smile.gif( bet dar tik planuoju )

kaip sunaudojot pernykščias plantacijas, Snaige?
prisimenu jūsų pomidorų laukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 26, 12:58)
kaip sunaudojot pernykščias plantacijas, Snaige?
prisimenu jūsų pomidorų laukus  biggrin.gif

marinavau siek tiek ax.gif ,o visa kita sultys smile.gif geriam kiek norim smile.gif dar gal kokie 70- 80 ltr like iki nauju gal kaip nors užteks g.gif
Atsakyti