Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

LaiLa25 oi laikykis tik, ilsekis ir buk ramiai, gal neateis tos nelabosios ir testukas parodys II smile.gif Sekmes ir kantrybes labai linkiu 4u.gif 4u.gif Pranesk vis kaip tau sekasi smile.gif Del karsciavimo, tai gal ir geras pozymis nezinau, man tai tik nuovargis jauciasi kazkoks ir galva truputi skauda smile.gif Bet karscio bangu nera, bei crinonas toks pat baltas, nekeicia spalvu, siaip isvis nieko nejauciu apart rausimosi kartais gimdoje biggrin.gif
As siandien buvau kraujuka priduoti ir pas seimos gydytoja, tai kadangi as ne LT, cia viskas kitaip vyksta, suzinosiu atsakyma tikriausiai rytoj, jei gerai supratau reikes pasiskambinti ir pranes, taip pat uzregistravo ir treciadieniui kitam HCG, bei jei kils aukstyn tai numatytas su seimos gydytoju susitikimas vel pirmadieni ir tada jau viska aptartume bei mane pas ginekologa tikriausiai uzrasytu smile.gif
Tai mano vyras siandien neistveres nupirko elektronini nestumo testa kuris parode kad esu nescia 1-2 tai reiskia kad 3-4 savaites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimanteja: 23 vasario 2015 - 13:10
[quote=LaiLa25,2015 02 23, 06:51]
Sveikutes,
Pas mane panika siandien...
Vakar vakare ir naktį taip skaudėti pradėjo pilvą, kad nežinojau kur dėtis....taip kaip pries mmmm grynai kad man buna...visa naktis be miego...o snd kaip tik 28 d nuo praitu prasidėjusiu mmmm...kritiškos dienos man db, arba arba....gal net testo nereikes gadinti...

💖 kantrybes mergyt,gal todel kad nestumo pozymiu buna visokiu,tad neatmesk galimybes kad maziukas kuiciasi giliau😉

Papildyta:
QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 23, 11:07)

Tai mano vyras siandien neistveres nupirko elektronini nestumo testa kuris parode kad esu nescia 1-2 tai reiskia kad 3-4 savaites biggrin.gif

Super wub.gif wub.gif 4u.gif sveikinu dar kart drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 23, 08:51)
Tiesa dar toks keistas dalykas, siaip as šaltakrauji tokia, man pastoviai šalta, o db šita naktį ir praeitas dvi kokias  degiau  visa, net MB pasake kad degu visa....ką galetu reikšti tai....dar ir db jaučiu kad karšta esu....

Ar matavaisi temperatura? g.gif Kiek?
Laikykis! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 23, 13:07)

Svekinimai!!!! thumbup.gif nestuke.gif

Zurniuke15, laukiam ziniu is taves!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo steka: 23 vasario 2015 - 16:56
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš. Temos pradžia daug žadanti biggrin.gif
Dariausi IVF ir panašu, kad pavyko wub.gif Dar pačiai truputį sunku patikėti, HCG dariausi net 3 kartus, tad belieka patikėti ir tikėtis, kad ir toliau viskas bus gerai.
9 dpi hcg buvo 24.2
12 dpi hcg buvo 134.2
Šiandien mmmm diena, tai vėl pasidariau dėl šventos ramybės, 15 dpi ir hcg 578.1.... Panašu, kad mums pavyko..... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Minevra @ 2015 02 23, 19:01)
9 dpi hcg buvo 24.2
12 dpi hcg buvo 134.2
Šiandien mmmm diena, tai vėl pasidariau dėl šventos ramybės, 15 dpi ir hcg 578.1.... Panašu, kad mums pavyko..... blush2.gif  blush2.gif

Prasom i musu rateli! 4u.gif
Skaiciukai graziai auga, sveikinu! thumbup.gif nestuke.gif
Cia kaip suprantu tavo 3-iasis meginimas. Kur dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 23, 13:07)

Šiandien mmmm diena, tai vėl pasidariau dėl šventos ramybės, 15 dpi ir hcg 578.1.... Panašu, kad mums pavyko..... blush2.gif  blush2.gif

Merginos yahoo.gif yahoo.gif jums tikrai pavyko! thumbup.gif Sveikinu, megaukites likusius 8 mėn wub.gif

LaiLa25, nesinervink taip - tai nepatinka pilvuko gyventojui nono.gif Dar dienelę pakentek ir gadink testuka mirksiukas.gif

Zirniuke, auuu? karsta.gif gathering.gif

Steka, primink, kurioj tu stadijoj dabar? ax.gif

Kuri sekanti? Kam dar gandrai vaikučius atneša? nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 23 vasario 2015 - 19:53
Nuosirdziausi sveikinimai Deimanteja, Minevra 4u.gif Laikykis LaiLa25...O man siandien 9dpi, sugadinau testa ir jis neigiamas...bandysiu rytoj, o treciadieni priduodu krauja ir viskas bus aisku...
Atsakyti
QUOTE(Daisy31 @ 2015 02 23, 20:00)
Nuosirdziausi sveikinimai Deimanteja, Minevra  4u.gif  Laikykis LaiLa25...O man siandien 9dpi, sugadinau testa ir jis neigiamas...bandysiu rytoj, o treciadieni priduodu krauja ir viskas bus aisku...

Ne visoms taip anksti rodo mirksiukas.gif Lauksim žinių rytoj ir trečiadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 02 23, 19:52)

Steka, primink, kurioj tu stadijoj?

As tik ka po isvalymo...
Atsakyti
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi ir aš. Temos pradžia daug žadanti biggrin.gif
Dariausi IVF ir panašu, kad pavyko  wub.gif  Dar pačiai truputį sunku patikėti, HCG dariausi net 3 kartus, tad belieka patikėti ir tikėtis, kad ir toliau viskas bus gerai.
9 dpi hcg buvo 24.2
12 dpi hcg buvo 134.2

Labukas, sveikinimai didziausi!!!! 4u.gif 4u.gif Oh kaip baltai pavydziu, kad viskas graziai kyla! smile.gif

Daisy31 dar gal per anksti tau, juk pas tave tik keliu dienu embrionukai, lauksim tolimesniu tavo testuku! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 02 23, 20:22)
As tik ka po isvalymo...

Kaip liūdna console.gif
Lb linkiu, kad nebesikartotu toks skausmas ir pagaliau būtum laiminga nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy31 @ 2015 02 23, 20:00)
Nuosirdziausi sveikinimai Deimanteja, Minevra  4u.gif  Laikykis LaiLa25...O man siandien 9dpi, sugadinau testa ir jis neigiamas...bandysiu rytoj, o treciadieni priduodu krauja ir viskas bus aisku...

Nenukabink nosies, per anksti testavaisi! Paziurek i Minervos skaiciukus - 9dpi buvo 24. Tokio dydzio naminiai nestumo testai nepagauna. Priklauso nuo testo jautrumo, bet kiek skaiciau maziausias dydis yra 25, kad uzciuotu. Luktelk dar dienele-pora!
Atsakyti