Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(Piktukė @ 2015 03 07, 09:16)
Siūlau nuvažiuoti tiesiai į medicina practica labaratoriją Antakalnyje, tiesiai priešais klinikas. Daug pigiau, o visos didžiosios klinikos (VK, Northway) vistiek pas juos siunčia, tik kainą pasidvigubina 4u.gif

Arba Santariskese - ten man rodos ir kainos mazesnes nei kitur g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 07, 10:18)

Taip, taip 4u.gif ir turėjau galvoje, kad tiesiai jų labaratorijose, o ne per tarpininkus smile.gif sutaupysit, merginos, daug pinigėlių, reikalingų IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 06, 21:08)
Persikute  4u.gif
Mazokas, bet gal dar yra vilties, gal pavys dar  wub.gif
Kazkaip ne itin sekmingai pavasaris prasideda..daugiau nesekmiu nei teigiamu  unsure.gif
Gyvenimas kaip zebras tai juoda tai balta..tikiuosi mes kurioms nepasiseke bent daveme kelia baltai jau linijai kitoms besiruosancioms,,na juk negali buti vien nesekmes...  verysad.gif

Gyd sako, kad svarbiausia, jog reikiamas augimas butu, tad kartosiu tyrima. Zinoma, lb tikuosi, kad paaugs! Skaiciau istoriju, kai su dar mazesniais skaiciais nestumas i kudiki pavirsdavo wub.gif Bet vis tiek lb liudna.. Nu vat kada pagaliau galesim pradet dziaugtis gyvenimu? unsure.gif vis negalim atsipalaiduoti..
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 07, 09:18)

Mano praktika rodo, kad pigiausia Gėlių g. Vilniuje. Tas pats HCG skyrėsi nuo SORPO daugiau nei perpus, nuo VK skyrėsi 4 eurais, tai kaip ir nemažai.. smile.gif

Persikute, laikom kumštukus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms! O kiek laiko atsakymu reikia laukti? As ne HCG tyima turiu omenyje, bet issamesni kraujo tyrima. Ir ar siuncia atsakyma el. pastu?

Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 07, 09:32)
Gyd sako, kad svarbiausia, jog reikiamas augimas butu, tad kartosiu tyrima. Zinoma, lb tikuosi, kad paaugs! Skaiciau istoriju, kai su dar mazesniais skaiciais nestumas i kudiki pavirsdavo wub.gif Bet vis tiek lb liudna.. Nu vat kada pagaliau galesim pradet dziaugtis gyvenimu?  unsure.gif vis negalim atsipalaiduoti..

O kodel liunda jau? Per anksti nukabinai nosi! Pagal ivairias HCG lenteles 4 sav nestume jo lygis svyruoja nuo 4 iki 430. Svarbiausia dabar, kad skaiciukai augtu. Laikykis!
O progesterono lygis geras?
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 03 07, 16:10)
Aciu visoms! O kiek laiko atsakymu reikia laukti? As ne HCG tyima turiu omenyje, bet issamesni kraujo tyrima. Ir ar siuncia atsakyma el. pastu?

Papildyta:

O kodel liunda jau? Per anksti nukabinai nosi! Pagal ivairias HCG lenteles 4 sav nestume jo lygis svyruoja nuo 4 iki 430. Svarbiausia dabar, kad skaiciukai augtu. Laikykis!
O progesterono lygis geras?

Santariskes siuncia el.pastu ta pacia diena smile.gif

Liudna, nes su pirmu nestumu 13DPO buvo virs 100.. Ir pirmoj temutes zinutej paskaicius atrodo mazoka.. Meldziuosi, kad sis mano nerimas butu bereikalingas wub.gif
Prog pas mane visada virsija normas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 03 06, 20:58)
Kuriam pasaulio gale radai tuos geresnius gydytojus..? biggrin.gif

Buvau pas Bykovą LV, Rygos reprodukcijos centre (tiria imunologiją, infekcijas ir dar daug visokių dalykų), endokrinologę Zabulienę, ginekologę Karpenko, ir genetikę.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 06, 20:25)
na uk , pirmas skanas ir yra apie 7-8 savaite ne anksciau  smile.gif

Būna, kad merginos spirga kuo greičiau pasižiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 03 07, 17:37)
Būna, kad merginos spirga kuo greičiau pasižiūrėti  rolleyes.gif

cia uk spurgek nespurgejes, anksciau niekas neziures biggrin.gif
Privaciai irgi anksciau 7 savaiciu niekas nedaro skano 4u.gif Cia kalbu apie uk
Atsakyti
QUOTE(Minevra @ 2015 03 07, 10:31)

Persikute, laikom kumštukus 4u.gif  4u.gif

Labas mergaites smile.gif deja, testas siandien jau baltas kaip sniegas, tad mano zirniuko matyt nebera.. sad.gif
Zodziu.. liudesiukas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 09, 14:11)
Labas mergaites smile.gif deja, testas siandien jau baltas kaip sniegas, tad mano zirniuko matyt nebera.. sad.gif
Zodziu.. liudesiukas..  verysad.gif

tikrai labai liudna verysad.gif nenuleisk ranku 4u.gif o gal dar krauja nuleisk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 09 kovo 2015 - 13:33
QUOTE(__777__ @ 2015 03 09, 13:33)
tikrai labai liudna  verysad.gif nenuleisk ranku  4u.gif o gal dar krauja nuleisk?

Nuleisiu rytoj, bet tik todel, kad gyd liepe.. unsure.gif
Tikrai lb liudna, tos nesekmes zudo verysad.gif
Atsakyti