Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(__777__ @ 2015 03 09, 21:22)
Del PGD...

Aciu uz info 4u.gif Tokiu atveju nelieka nieko, tik tiketi stebuklu.. Kurio gali ir nebuti.. Vajej verysad.gif
Atsakyti
Del PGD... As LV gydausi ir uzklausiau del pgd. Tai va man daktaras taip isaiskino, kad pgd dar neduoda garantijos kad embrionas sveikas. Gali buti ir taip kad viena embriono lastele gera, kita negera, o paemus tyrimui gera lastele, bloga gali likti ir realiai tyrimo rezultatas bus klaidingas. O be to pgd yra brangus tyrimas, todel lv klinika kurioje gydausi pradzioj planavo atlikineti si tyrima, bet paskui nusprende kad neverta tiek investuoti. Tyrimu meginukus siuncia i sveicarija, svedija ir t.t. ir ji ten reikalui esant atlieka

Taip kalba todel, kad neturi to PGD. Neveltui visas pasaulis PGD laiko labai veiksmingu ir inovatyviu metodu nustatant potencialiai nesveikus embrioniukus, o latviai matai priesingai teikia.. doh.gif Efektyvuma galima pasiskaityti anglu k. daugiau salys parase straupsniu kurios ji placiai naudoja. o LV ir LT liks visada turbut tame paciame lygyje IVF srityje.
Atsakyti
Sveikos,

Norėčiau ir aš prisijungti i jūsų būrelį.
Truputį papasakosiu apie save. Mes gyvename Belgijoje.
Turime sūnelį. Sūnelio susilaukėme po 4IUI ir 2IVF+ICSI. ( problema: besikeičianti vyro turto kokybė. Kartais 100% kartais 0%)
Labai norime daugiau vaikelių, bet deja kolkas dar nepavyko mums natūraliai, tai ir vėl nusprendė gydytojai daryti IVF.
Pirma parinko mums ilgą ciklą, kaip ir antrasis IVF buvo nes buvo sėkmingas, bet po menesio kontraceptikų ir dviejų savaičių Suprefact nosies purškiklio negalėjom pradėti leisti menopur , nes hormonai buvo nenuslopinti. Tai laukiau mėnesinių ir poto jų antra dieną ėjau i konsultaciją ir mane permetė į trumpą programą.
Tai va dabar jau 6 dienas leidžiuosi menopur. Vakar buvau pas gyd ir paskaičiavo 5 vienoje pusėje ir lygtais 3 kitoje. Bet mažus. dabar auginu ir laukiu kada man punkciją nusmatys. Daktarė sakė, kad galbūt penktadienį. Ryt vėl pas gyd kraujo ir apžiūrai.
P.S. Čia belgijoje neturi vieno pastovaus gydytojo. na turi vieną , kuris kaip vyresnysis ir kordinuoja tavo gydymą, bet jei eini į apžiūras būna visada kiti. o apžiūros kas kelios dienos ir reikia ilgai laukti. Bet šiaip viskas gerai.
P.S.S. Man įdomu kiek jums užauga folių? Neatrodo , kad pas mane mažai? Praėjusiuskartus ir tiek terutėjau ar mažiau. nes ne visi buna su kiaušialiąste.

Beje mums is 2IVF nė vieno neužšaldė. Turi būti čia super kokybė jaučiu kad šaldytų. Ir įkelia tik po vieną. Pirmą IVF vieną o antra IVF ir vieną, bet reikejo ilgiau laukti nes norejo pažiūrėti kuris iš dviejų superinių bus superesnis:) Ir tas superesnis tapo mūsų sūneliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aksioma: 10 kovo 2015 - 12:01
Del PGD... ..... lv klinika kurioje gydausi pradzioj planavo atlikineti si tyrima, bet paskui nusprende kad neverta tiek investuoti. Tyrimu meginukus siuncia i sveicarija, svedija ir t.t. ir ji ten reikalui esant atlieka

O kurioj klinikoj lankaisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 03 10, 14:32)
O kurioj klinikoj lankaisi?  ax.gif

Gydausi Embrions klinikoj. Na del PGD nesigincysiu, gal ir del to taip sneka, kad tokiu tyrimu patys neatlieka, bet issiusti i kita laboratorija, manau nekiltu jiems sunkumu. Na gydytojas patikino kad mums PGD tikrai kol kas nereikalingas nes nera jokiu faktoriu, del kuriu reiktu juos daryti. Gal del to mums ir snekejo, kad neverta.. kitoje situacijoje gal kitaip kalbetu, sunku pasakyt. Suprantu, kad LV ne TR ir toli grazu iki to lygio, todel ir galvoju kad jei dabar nepavyks, kaupsiuos Turkijai ax.gif
ryt vaziuoju pasiimti snaiguciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 03 10, 12:00)
    P.S. Čia belgijoje neturi vieno pastovaus gydytojo. na turi vieną , kuris kaip vyresnysis ir kordinuoja tavo gydymą, bet jei eini į apžiūras būna visada kiti. o apžiūros kas kelios dienos ir reikia ilgai laukti. Bet šiaip viskas gerai.
  P.S.S. Man įdomu kiek jums užauga folių? Neatrodo , kad pas mane mažai? Praėjusiuskartus ir tiek terutėjau ar mažiau. nes ne visi buna su kiaušialiąste.

Beje mums is 2IVF nė vieno neužšaldė. Turi būti čia super kokybė jaučiu kad šaldytų. Ir įkelia tik po vieną. Pirmą IVF vieną o antra IVF ir vieną, bet reikejo ilgiau laukti nes norejo pažiūrėti kuris iš dviejų superinių bus superesnis:) Ir tas superesnis tapo mūsų sūneliu.

Vartojant Menopur foliu uzauga maziau, nei su Puregon, bet geresnes kokybes, nes Menopur nera sintetinis vaistas ir jis veikia FSH ir LH lygius. Cia, Belgijoj, labiau ziuri kaip uzauginti kokybiskas kiausialastes, nei butinai pasiekti -niolika kieki. Kaip mano gydytojas sako 'pakanka ir vieno, bet to auksinio kiausinio'. Tavo atveju tu foliu dar priaugs. Kokioj klinikoj esi? Jette?
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 09, 13:11)
Labas mergaites smile.gif deja, testas siandien jau baltas kaip sniegas, tad mano zirniuko matyt nebera.. sad.gif
Zodziu.. liudesiukas..  verysad.gif

Liudna tikrai... Bet tikiu, kad vienadien persikelsim i 'pilvuku namucius' ax.gif
Atsakyti
aksioma, dėl įdomumo ir LT situacijos įvertinimo, gal gali pasakyti kiek ir ką belgai kompensuoja? 4u.gif sėkmės beieškant antro mažylio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 10, 14:14)
ryt vaziuoju pasiimti snaiguciu  bigsmile.gif

Sėkmingos kelionės, kad po 9 mėn. važiuotum pasiimti beibio(-ių) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 03 10, 16:21)

Liudna tikrai... Bet tikiu, kad vienadien persikelsim i 'pilvuku namucius'  ax.gif

Siandien hcg 6,38 verysad.gif nesivystantis..

Aciu mergaites uz palaikyma! 4u.gif

777, pasiimk ir nepaleisk devynis men wub.gif
Atsakyti
Mergaites, ar teisingai suprantu, kad LT skiria ir Fraxiparina ir Aspirina gerti kartu? Jei taip, tai man iskilo kodel? Juk jie abu berods kraujo skystynimui skirti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 03 10, 17:21)
Vartojant Menopur foliu uzauga maziau, nei su Puregon, bet geresnes kokybes, nes Menopur nera sintetinis vaistas ir jis veikia FSH ir LH lygius. Cia, Belgijoj, labiau ziuri kaip uzauginti kokybiskas kiausialastes, nei butinai pasiekti -niolika kieki. Kaip mano gydytojas sako 'pakanka ir vieno, bet to auksinio kiausinio'. Tavo atveju tu foliu dar priaugs. Kokioj klinikoj esi? Jette?

Papildyta:
Mūsiškis vienas ir auksin buvo. tai tikimės ir vėl gal pasiseks. 4u.gif biggrin.gif
Mes lankomės Antwerpeno klinkoj pa gydytoją Koen Claes. Jis tikrai geras. O tu gal ir Belgijoje?

QUOTE(RositaK @ 2015 03 10, 17:37)
aksioma, dėl įdomumo ir LT situacijos įvertinimo, gal gali pasakyti kiek ir ką belgai kompensuoja? 4u.gif sėkmės beieškant antro mažylio wub.gif

Kaina priklauso kokį draudimą turi. Mes esame pas CM ( katalikiškas) tai IUI manau visada dalį padengia. Nerašo kiek, bet beveik viską padengia išskyrus honorartus gydytojų. O IVF ar ICSI tai per gyvenimą kiekvienos moters š kartai. Na padengia vaistus 6 bandymams , bet turi moteris būti jaunesnė nei 43 metai ir gydytis vienoje iš pripažintų klinikų. Mums dabar šitas kartas yra trečias, kurį padengs draudimas. Kaskart reikia echo susimokėti, bet čia lašas jūroje. Vyro turto dnr tyrimą ir reikia mokėti patiems apie 70 eurų per kartą buvo. Maniškiui darė bent tris dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aksioma: 10 kovo 2015 - 18:48
QUOTE(aksioma @ 2015 03 10, 19:47)
Papildyta:

O IVF ar ICSI tai per gyvenimą kiekvienos moters š kartai. Na padengia vaistus 6 bandymams ,

Vau blink.gif taip ir norisi emigruoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 kovo 2015 - 19:04