Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(jurmarta @ 2015 04 01, 12:38)
Pienas,pas ka eini? smile.gif As tai galvoju dar pries varant i TR gal dar isbandyt U,bet bijau,kad kai prades ji ant manes maurot-noras praeis biggrin.gif Prisiskaiciau visokiu baisiu atsiliepimu,kad ne moteris,o...

Pas U. Oi aš gyvenime daug maurojančių girdėjau, tai tikiuosi, kad susitvarkysiu biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2015 04 01, 12:42)
Pas U. Oi aš gyvenime daug maurojančių girdėjau, tai tikiuosi, kad susitvarkysiu biggrin.gif..

ui,butinai parasyk man savo ispudzius! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 04 01, 13:38)
Pienas,pas ka eini? smile.gif As tai galvoju dar pries varant i TR gal dar isbandyt U,bet bijau,kad kai prades ji ant manes maurot-noras praeis biggrin.gif Prisiskaiciau visokiu baisiu atsiliepimu,kad ne moteris,o...

Nereikia jos bijoti mirksiukas.gif Ji mano gyd. buvo iki LV. Konkreti, nevyniojanti žodžio į vatą moteris. Na, jeigu reikia tokio gyd. kuris guostų, glostytų - ji netokia. Visuomet jeigu kas neaišku būdavo, išsamiai paaiškindavo. Kartą po vaikučio gimimo buvau pastojusi natur, bet deja, vaisius kiaušintakyje buvo, tik ji tą ir pastebėjo, staigiai nukreipė kur reikia, rūpestingai vėliau teiravosi kaip sveikata.
Mano atsiliepimai apie ją geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 04 01, 13:59)
Nereikia jos bijoti mirksiukas.gif  Ji mano gyd. buvo iki LV. Konkreti, nevyniojanti žodžio į vatą moteris. Na, jeigu reikia tokio gyd. kuris guostų, glostytų - ji netokia. Visuomet jeigu kas neaišku būdavo, išsamiai paaiškindavo. Kartą po vaikučio gimimo buvau pastojusi natur, bet deja, vaisius kiaušintakyje buvo, tik ji tą ir pastebėjo, staigiai nukreipė kur reikia, rūpestingai vėliau teiravosi kaip sveikata.
Mano atsiliepimai apie ją geri ax.gif

Žieminuke,o tu pastojai pas U?O kodel tadum ja iskeitei po to i LV? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 03 31, 15:27)
Labas mergaites, as jau namuose po operacijos-Histereskopijos, gimda grazi nera pertvaru , saaugu... zodziu visos patalogijos kas galetu buti jau istirtos ir niekas nepasiteisino, dabar prasideda imuninio nevaisingumo tyrimo kelias, gal kuriai nors teko del imuninio nevaisingumo tikrintis, kokie kraujo tyrimai atliekami, ar pries IVF neprivaloma darytis situos tyrimus?

Dėl imuninio nevaisingumo dažniausiai tiria jei būna persileidimai ir jei nepavyksta IVF, šiaip kiek žinau gydytojai nelabai skiria šį tyrimą, tačiau jei yra galimybė, reiktų jį pasidaryti, nors tai nepigus dalykas apie 400 Lt. Aš tai irgi kitą savaitę guluos histeroskopijai, pasidarau visus tyrimus šį mėnesį ir jei viskas tvarkoje, ruošimės IVF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 03 07, 00:23)
Aciu uz atsakymus i mano ankstesnius klausimus. Mane darbais uzverte, tad nereguliariai as cia apsilankau, bet dziuogiuosi kartu uz kiekviena sekminga bandyma, ir linkiu stiprybes toms, kurioms nepasiseke. Planuoju neuzilgo lankytis Lietuvoj. Kur Vilniuje darotes kraujo tyrimus? Aciu

Santariškių klinikuose yra mokamų tyrimų kabinetas. Ten darausi visus tyrimus. Mane konsultavusi genetikė sakė, kad geriau vengti tokių tyrimo centrų, kaip Endemikas, Sorpo ir t.t. Sakė, kad geriausia darytis didžiosiose klinikose, nes ten dažniau keicia reagentus (ar kaip ten tas daiktas vadinasi) smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Priimkit ir mane į savo gretas ax.gif

Papasakosiu savo istorija trumpai: 2012 m. atlikta laporaskopija: 4 stadijos endometrioze, kaire kiauside uzakus. Leidausi 3 menesius diphereline po kurio pusmeti neprasidejo mmm. Sunkiai su gydytojos Karpenko pagalba "uzkurem" mmm, taciau pastoti taip ir nepavyko. Viso buvo 3 IUI, atlikta histeroskopija, kurios metu pasalino polypus nuo kiausintakiu ir is gimdos. Po kiekvienos proceduros, operacijos vel aplanko viltis, kad galbut sikart pavyks. Taciau rezultatas nulinis. Nepavyksta. Nenoriu cia ilgai plestis pasakodama savo skaudulius. Manau, kad kiekviena cia esanti supranta tas bangas: viltis - istustejimas. Kai po kiekvieno nesekmingo karto klijuoji save is naujo ir bandai eiti toliau.

Rytoj einu antram vizitui pas Visockiene is VK. Pasidariau reikalingus tyrimus. Kaip ir pas daugeli, kiek skaiciau IgG teigiamas, IgM - neigiamas. Reikes priimti sprendima darytis IVF VK ar LV. Kadangi pirmas IVF tai siek tiek nedrasu. Nors dabar kai prisimenu kad ir pries pirma IUI nedrasu buvo - paciai juokinga. Tada buvau dar naivuole visiska siame klausime ir didelem akim ziurejau i gydytoja, kuri sake, kad reikes imtis papildomu priemoniu bandant pastoti. Atrode, kad pastojimas yra tiek naturalus dalykas.... Gyvenimas pamoke. Jau virs 3-ju metu esu siame procese. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(zibute30 @ 2015 04 01, 15:46)
Dėl imuninio nevaisingumo dažniausiai tiria jei būna persileidimai ir jei nepavyksta IVF, šiaip kiek žinau gydytojai nelabai skiria šį tyrimą, tačiau jei yra galimybė, reiktų jį pasidaryti, nors tai nepigus dalykas apie 400 Lt. Aš tai irgi kitą savaitę guluos histeroskopijai, pasidarau visus tyrimus šį mėnesį ir jei viskas tvarkoje, ruošimės IVF smile.gif

As teiravausi savo mieste medicina practika siu tyrimu tai sake kad yra trys imuninio nevaisingumo tyrimai, tai antikuniu pries spermatazoidus, pries palcenta ir dar kazkoks, sake visus tyrimus siuncia i vokietija ir vieno kaina 20 euru. O Tau gal histeroskopija privalomai liepe padaryti pries Ivf, ar itaria ka nors? unsure.gif
Atsakyti
Tai va. Grįžau iš U. Nežinau, kaip moteriškė ji man pasirodė šauni. Bendrą "sausą" kalbą radome be visų usi-pusi. Viską aiškiai, greitai paaiškino, jokių pretenzijų, jokių ten arogantiškų kalbų apie kurias prisiskaičiau. Iš veido išraiškos ir dūsavimų supratau, kad nu nėra viskas gražu. Atidžiai perskaitė trumpą ligos istoriją (1-os operacijos ir laparoskopijos aprašus), echoskopas paaiškino, ką mato, paskyrė FSH ir AMH tyrimus 3-4-5c.d. Klausimų milijono neuždavinėjau. Žinau, kad pas mane situacija ne iš lengvųjų kaip ir pas visas, nu tai pradedu nuo pradžių.
Supratau, kad tuos tyrimus daro VK kainos neįsivaizduoju. O kur pigiau? ir ar verta kitur darytis?
Nes po to vėl į konsultaciją registruoti, šiaip tai sakė, kad paskambintų tik gavus tyrimų rezultatus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2015 04 01, 18:53)
Tai va. Grįžau iš U. Nežinau, kaip moteriškė ji man pasirodė šauni. Bendrą "sausą" kalbą radome be visų usi-pusi. Viską aiškiai, greitai paaiškino, jokių pretenzijų, jokių ten arogantiškų kalbų apie kurias prisiskaičiau. Iš veido išraiškos ir dūsavimų supratau, kad nu nėra viskas gražu. Atidžiai perskaitė trumpą ligos istoriją (1-os operacijos  ir laparoskopijos aprašus), echoskopas paaiškino, ką mato, paskyrė FSH ir AMH tyrimus 3-4-5c.d.  Klausimų milijono neuždavinėjau. Žinau, kad pas mane situacija ne iš lengvųjų kaip ir pas visas, nu tai pradedu nuo pradžių.
Supratau, kad tuos tyrimus daro VK kainos neįsivaizduoju. O kur pigiau? ir ar verta kitur darytis?
Nes po to vėl į konsultaciją registruoti, šiaip tai sakė, kad paskambintų tik gavus tyrimų rezultatus.  unsure.gif

as irgi nusprendziau pas U darytis ivf, bet dar nepakeliau ragelio blush2.gif o kiek laiko reikejo laukti pirmai konsultacijai pas ja? man labai sudetinga is darbo issiprasineti tai labai idomu kiek visas ivf atims laiko, speju kad gali prireikti ir atsotagas pasimti unsure.gif ka jin tau sake del ivf koks gydimo planas bus?
Atsakyti
Pirmos konsultacijos sulaukiau po 1.5 savaitės, norėjau vakarinio laiko.. gal jei dienos metu arba ankščiau, tai ir greičiau būtų. Dėl IVF plano tai dar nieko neaišku... pirmiausia reikia išsiaiškinti ar ten tų hormonų pakanką, kad galima būtų stimuliuoti kiaušidžių darbą ir folius auginti. Nežinau ar teisingai išsireiškiau. Po tyrimų bus aišku kas ir kaip... ax.gif Žodžiu laukiu preliminariai 13 dieną turėčiau kažkur tą tyrimą pasidaryti... tai laukiu info kas darėtės ir kur pigiau... smile.gif Taupymo režimas įjungtas...
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2015 04 01, 18:53)
Nes po to vėl į konsultaciją registruoti, šiaip tai sakė, kad paskambintų tik gavus tyrimų rezultatus.  unsure.gif

Linkiu sėkmės visoms startuojancioms 4u.gif

Pigiau tyrimus galima pasidaryti Santariskese arba Centro pol (čia reikia ateiti pasiimti atsakymus, nesiunčia).
Atsakyti