Na va aš po vizito VK:
Auga 6 foliai, tik labai gimda "nevešli", Kaip daktarė pasakė - ant asfalto gėlių neužauginsi. Paskyrė gerti Estrofem ir leistis papildomai Cetrotide. Pimadieni planuojames punkcijai.
Tai tiek.... Ar buve kuriai panaši situacija?
QUOTE(aksioma @ 2015 03 29, 23:09)
Pas mane net nežinau kokios naujienos. Jau penktadienį maudė pilvą kaip rpieš mėnesines
Skausmas kaip prieš mm tai dar ne rodiklis, kad jos tikrai prasidės.
Man nuo antros įsodinimo dienos iki pat HCG ir po jo dar kokią savaitę buvo pakankamai stiprus ir beveik pastovus maudimas kaip prieš mmm - rezultatas teigiamas

Papildyta:
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 03 31, 18:25)
Na va aš po vizito VK:
Auga 6 foliai, tik labai gimda "nevešli", Kaip daktarė pasakė - ant asfalto gėlių neužauginsi. Paskyrė gerti Estrofem ir leistis papildomai Cetrotide. Pimadieni planuojames punkcijai.
Dar tikrai laiko yra užauginti gleivinę, nepergyvenk

QUOTE(zvaigzdute3 @ 2015 03 31, 19:48)
Sveikos
Gal kas atsakysite- paskyre Gonal po 150 keturias dienas, bet gydytoja sake nusipirkti Gonal 450. Ar as cia ko nesuprantu, bet man atrodo, kad jo tik 3 dienom uzteks???

Darykit kaip sako gyditoja,ten buna daugiau nei parasyta ant dezutes.Man karta taip buvo,paskui raudonavau is gedos kad nepasitikejau gyditoju

QUOTE(Justuteee @ 2015 03 31, 19:49)
Darykit kaip sako gyditoja,ten buna daugiau nei parasyta ant dezutes.Man karta taip buvo,paskui raudonavau is gedos kad nepasitikejau gyditoju 

Aciu labai uz atsakyma! Net ramiau pasidare

QUOTE(žieminukė @ 2015 03 31, 19:23)
Skausmas kaip prieš mm tai dar ne rodiklis, kad jos tikrai prasidės.
Man nuo antros įsodinimo dienos iki pat HCG ir po jo dar kokią savaitę buvo pakankamai stiprus ir beveik pastovus maudimas kaip prieš mmm - rezultatas teigiamas
Papildyta:

Papildyta:

Kaip jus laikotes?Kaip pilvinukas?
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 31, 21:08)
Kaip jus laikotes?Kaip pilvinukas?
Ketvirtadienį pas gyd., tada žinosiu

QUOTE(žieminukė @ 2015 03 31, 20:12)
Lauksim ziniu

QUOTE(Saulute_30 @ 2015 03 31, 17:25)
Na va aš po vizito VK:
kiek mm ta 'nevesli'?siaip dar paaugs aisku iki pirmadienio,
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 31, 20:12)
tai si ketvirtadieni lauksim dvieju geru ziniu, taves, ir aksiomos

Na man ryt ryte kraujuka priduoti ir jie skambinti turetu tarp 14-16. Tai zinokit nezinau kokie tie rezultai. Mausti pilva maudzia tos ruzavos isskyros baigesi lygtais. ZIuresim. As labai tikiuosi pozityvaus atsakymo, bet zinokit net nezinau
Arista Kaip tu jautiesi su savo maziukais?

Arista Kaip tu jautiesi su savo maziukais?

QUOTE(pienas @ 2015 04 01, 12:21)
Tikiuosi, kad visoms žinios bus geros
O aš... eisiu šiandien pirmą kartą... rrr.... bijau... bijau...
Susirinkau savo istoriją. Tai ji tokia menkutė, bet prirašyta žiauriai
.. nu žiūrėsiu. Dar gerai būtų, kad kg neaugtų, o kristi pradėtų.. 

O aš... eisiu šiandien pirmą kartą... rrr.... bijau... bijau...
Susirinkau savo istoriją. Tai ji tokia menkutė, bet prirašyta žiauriai

Pienas,pas ka eini?