Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

Na va aš po vizito VK:

Auga 6 foliai, tik labai gimda "nevešli", Kaip daktarė pasakė - ant asfalto gėlių neužauginsi. Paskyrė gerti Estrofem ir leistis papildomai Cetrotide. Pimadieni planuojames punkcijai.
Tai tiek.... Ar buve kuriai panaši situacija?
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 03 29, 23:09)

Pas mane net nežinau kokios naujienos. Jau penktadienį maudė pilvą kaip rpieš mėnesines

Skausmas kaip prieš mm tai dar ne rodiklis, kad jos tikrai prasidės.
Man nuo antros įsodinimo dienos iki pat HCG ir po jo dar kokią savaitę buvo pakankamai stiprus ir beveik pastovus maudimas kaip prieš mmm - rezultatas teigiamas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 03 31, 18:25)
Na va aš po vizito VK:

Auga 6 foliai, tik labai gimda "nevešli", Kaip daktarė pasakė - ant asfalto gėlių neužauginsi. Paskyrė gerti Estrofem ir leistis papildomai Cetrotide. Pimadieni planuojames punkcijai.

Dar tikrai laiko yra užauginti gleivinę, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas atsakysite- paskyre Gonal po 150 keturias dienas, bet gydytoja sake nusipirkti Gonal 450. Ar as cia ko nesuprantu, bet man atrodo, kad jo tik 3 dienom uzteks???
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute3 @ 2015 03 31, 19:48)
Sveikos  4u.gif Gal kas atsakysite- paskyre Gonal po 150 keturias dienas, bet gydytoja sake nusipirkti Gonal 450. Ar as cia ko nesuprantu, bet man atrodo, kad jo tik 3 dienom uzteks???

Darykit kaip sako gyditoja,ten buna daugiau nei parasyta ant dezutes.Man karta taip buvo,paskui raudonavau is gedos kad nepasitikejau gyditoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 31, 19:49)
Darykit kaip sako gyditoja,ten buna daugiau nei parasyta ant dezutes.Man karta taip buvo,paskui raudonavau is gedos kad nepasitikejau gyditoju  blush2.gif

Aciu labai uz atsakyma! Net ramiau pasidare smile.gif Jau svarsciau gal skambinti gydytojai, bet galvojau jei taip liepe, matyt cia viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 31, 19:23)
Skausmas kaip prieš mm tai dar ne rodiklis, kad jos tikrai prasidės.
Man nuo antros įsodinimo dienos iki pat HCG ir po jo dar kokią savaitę buvo pakankamai stiprus ir beveik pastovus maudimas kaip prieš mmm - rezultatas teigiamas mirksiukas.gif
Papildyta:

Dar tikrai laiko yra užauginti gleivinę, nepergyvenk mirksiukas.gif

Kaip jus laikotes?Kaip pilvinukas?
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 31, 21:08)
Kaip jus laikotes?Kaip pilvinukas?

Ketvirtadienį pas gyd., tada žinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 31, 20:12)

Lauksim ziniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 03 31, 17:25)
Na va aš po vizito VK:

kiek mm ta 'nevesli'?siaip dar paaugs aisku iki pirmadienio,

QUOTE(žieminukė @ 2015 03 31, 20:12)

tai si ketvirtadieni lauksim dvieju geru ziniu, taves, ir aksiomos smile.gif
Atsakyti
Na man ryt ryte kraujuka priduoti ir jie skambinti turetu tarp 14-16. Tai zinokit nezinau kokie tie rezultai. Mausti pilva maudzia tos ruzavos isskyros baigesi lygtais. ZIuresim. As labai tikiuosi pozityvaus atsakymo, bet zinokit net nezinau 4u.gif 4u.gif doh.gif

Arista Kaip tu jautiesi su savo maziukais? wub.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad visoms žinios bus geros 4u.gif

O aš... eisiu šiandien pirmą kartą... rrr.... bijau... bijau...
Susirinkau savo istoriją. Tai ji tokia menkutė, bet prirašyta žiauriai sad.gif.. nu žiūrėsiu. Dar gerai būtų, kad kg neaugtų, o kristi pradėtų.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2015 04 01, 12:21)
Tikiuosi, kad visoms žinios bus geros  4u.gif

O aš... eisiu šiandien pirmą kartą... rrr.... bijau... bijau...
Susirinkau savo istoriją. Tai ji tokia menkutė, bet prirašyta žiauriai sad.gif.. nu žiūrėsiu. Dar gerai būtų, kad kg neaugtų, o kristi pradėtų..  doh.gif

Pienas,pas ka eini? smile.gif As tai galvoju dar pries varant i TR gal dar isbandyt U,bet bijau,kad kai prades ji ant manes maurot-noras praeis biggrin.gif Prisiskaiciau visokiu baisiu atsiliepimu,kad ne moteris,o...
Atsakyti