Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 11 tema

QUOTE(uogyte333 @ 2016 01 21, 02:10)
Man pirma karta skyre fototerapija, jau virs 10 seansu gydziaus,tai oda svarut svarutele,po keliu seansu mates gerejimas. Dar liko keletas seansu ir turbut nutrauks, bus matyt kaip seksis toliau,bet esu patenkinta.


I metus galima 15 seansu, iskarto skyria 10, veliau dar 5 galima paprasyt jei dar liko zvyneliu. Maciau ir vaikus ten, bet kiek girdejau - irgi nera gerai sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2016 01 21, 10:42)
I metus galima 15 seansu, iskarto skyria 10, veliau dar 5  galima paprasyt jei dar liko zvyneliu. Maciau ir vaikus ten, bet kiek girdejau - irgi nera gerai sveikatai.

Kiek supratau kekvienam skiria individualiai seansu skaiciu. Cia panasiai kaip ir soliariumai yra rizika bet jeigu tikslingai darysi kaip paskyre daktaras viskas gerai. O nezinai kada kas nuo ko bus 😉
Atsakyti
Sveiki,
Sergu reumatoidiniu artritu, bet skaičiau, kad naftalaninės vonios daro stebuklus ir su žvyneline.
Keliausiu į Naftalaną biržeio 19 liepos 7d. Keliausiu pirmą kartą. Kelionę organizuoja Virginija Laurasonienė. Labai maloni moteris, turinti didelę patirtį, pasiruošusi mums padėti. Bilietus pirkau per airbaltic Vilnius- Ryga-Baku. Iš Baku mus paims užsakytas transportas iš Naftalano. Pirmyn atgal bilietai kainavo apie 320€ su bagažu. Viza kainuos apie 60€. Toliau su savimi geriau turėti dolerius. Mes nuomosimės kambarius ar butus - kol kas nežinau. Būsto nuomai, gydomosioms vonioms, prasimaitinimui ir pragyvenimui reikės 700 - 900 JAV dolerių. Galite užsisakyti sanatoriją, jei taip labiau priimtina. Taigi viso beveik 3 savaitės kainuos 900-1200€. Aš važiuosiu pirmą kartą - rašau, ką man pasakė jau buvę ten žmonės.Kviečiu prisijungti.
Atsakyti
Gal kas naudojate krema PSORIFIX? Ju puslapyje isreklamuotas, bet daugiau oficialios info nelabai randu..
Atsakyti
Sveiki,
Jungiuosi prie Jūsų 4u.gif
Mano paaugliui nustatė žvynelinę galvoje. Žiemos metu buvo ne daug, paskui lyg ir praėjo, dabar.... doh.gif Visa galva apėjo pleiskanom. Kiek skaičiau - tai nepagydoma, kuo toliau tuo stipresni vaistai. Kiti siūlo homeopatinį būdą, keisti radikaliai mitybą (taip, tas būtina). Gal kas gali pasiūlyti kur Klaipėdoj kreiptis, kas galėtų padėti, kaip maitintis, kuo tepti ? Mums reikalinga pagalba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poli1: 27 birželio 2016 - 19:05
Sveikos 4u.gif dažnai nėštumo metu žvynelinė dingsta. Radau straipsniuką,kur paaiškinta kodėl bigsmile.gif ,,Įdomu tai, kad nėštumo metu placenta pradeda gausiai gaminti fermentą diamino oksidazę. Todėl daugeliui nėščiųjų iki tol varginę histamino netoleravimo simptomai (galvos skausmai, migrena, egzema ir kiti) sumažėja ar visai išnyksta."
http://www.mpe.lt/lt/Daosin/1_Daosin
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2016 07 19, 17:39)
Sveikos 4u.png  dažnai nėštumo metu žvynelinė dingsta. Radau straipsniuką,kur paaiškinta kodėl  bigsmile.png  ,,Įdomu tai, kad nėštumo metu placenta pradeda gausiai gaminti fermentą diamino oksidazę. Todėl daugeliui nėščiųjų iki tol varginę histamino netoleravimo simptomai (galvos skausmai, migrena, egzema ir kiti) sumažėja ar visai išnyksta."
http://www.mpe.lt/lt/Daosin/1_Daosin

Man nėštumo metu buvo visiškai pradingus psoriazė.
Atsakyti

Nusipirkau dabar pabandymui naujo natūralaus tepaliuko, su arganų aliejumi. Iš lietuvių e-shop. Pagamintas Maroke. Atseit, daugeliui veiksmingas. Metų gale pakomentuosiu plačiau :)

Atsakyti
QUOTE(deadmau5 @ 2016 11 14, 14:55)
<p>Nusipirkau dabar pabandymui naujo natūralaus tepaliuko, su arganų aliejumi. Iš lietuvių e-shop. Pagamintas Maroke. Atseit, daugeliui veiksmingas. Metų gale pakomentuosiu plačiau smile.gif</p>

Gal galite imesti nuoroda,koks tepaliukas?
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2016 11 14, 16:10)
Gal galite imesti nuoroda,koks tepaliukas?


http://www.argan.lt/...o-aliejumi.html
Štai šis. Kol kas maloniai stebina jo poveikis. Vietos, kuriose būna stipriai apipleiskanoję, dabar tik paraudę, tačiau nėra pleiskanų sluoksnio.
Mane labiausiai neigiamai veikia kava, saldumynai, ir alkoholis. Ir deja, kol kas tik kavos atsisakiau, kitų dviejų neišeina niekaip. Kaip tik savaitgalis, taip pasilepiname vyno ar kokio kito gėrimo taure. Na o be saldumynų nei savaitės neištempiu smile.gif Nors, kai bent tris dienas nieko iš blogų produktų nevartoju, kaip mat nurimsta visi židinukai.
Kaip ten bebūtų, šis tepalas su arganų aliejumi kol kas veikia. Ramina, drėkina.. nebeniežti. Laikas parodys ko jis vertas
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kur dirba dermatologe Neringa Maleckiene, seniau dirbo Vilniuje odos klinikoje Kauno gatvele. Labai reikia. Aciu
Atsakyti

Sveikos, gal kuri nors esate psorizės pažeistus nagus prisiauginusi. Radau senoje temoje, kad tai darė. Tik neaišku kur ir kaip nagučiai po to laikosi.

Atsakyti