Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 11 tema

QUOTE(Gella* @ 2015 08 10, 23:20)
Sveikos,
norejau paklaust - ar kas vartojat kontraceptines sergant zvyneline, ar nepastebejot kad nuo ju paumetu liga? Aciu  4u.gif

Man ji pasireiškė metus KT.
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2015 08 26, 21:10)
Agafijos sampunas dermotologinis, elocon skystis. Galima matyt,pussesere pora plauku ir turi... man kazkada irgi visi plauku pavydejo, o dabar as pavyzdziu kitiems...  smile.gif

Tai gal jums alopecija, o ne psoriaze? Jie nebeauga? Ar auga ir isslenka? Jeigu Vilniuje gyvenat, pas kokia gydytoja lankote?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2015 08 29, 00:49)
Tai gal jums alopecija, o ne psoriaze? Jie nebeauga? Ar auga ir isslenka? Jeigu Vilniuje gyvenat, pas kokia gydytoja lankote?

Psoriaze, kai buvo galvoje tada ir slinko, neataugo tiek kiek buvo.
Marciukaitiene Kairiukscio g-je, odai Puvo terapijos labai padejo. Na dar ir pas reumatologus lankausi ....
Atsakyti
Sveikos, matau diskusijas apie slenkančius plaukus..Pasidalinsiu ir savo pastebėjimais.

Dabar jau turiu ir aš diagnozę- psoriazė.
Bet jos paieškojau tik dabar, nes gyvent nebeduoda sąnarių skausmai. O pirmi bėrimai galvoje jau pasirodydavo prie 12-15 metų, kurie tai atsirasdavo, tai vėl pranykdavo. Praktiškai viena vieta "žvynukams" patiko, tai jie apsilankydavo rečiau ar dažniau, bet gyvent netrukdė labai. Plaukus turėjau visad silpnus, bet jie slenka kokius pastaruosius 4 metus, nepriklausomai nuo to yra bėrimų ar ne, bet atauga, tai vaikštau su styrančiom plaukų antenom, nes visad yra atauginėjančių. Kadangi žvynelinę turėjo ir mama, turi ir sūnus,brolis, teta, bet jiems plaukai neslinko. Sūnaus plaukai gražūs, vešlųs, nors galvojeyra žvyn. židinukai... sad.gif

Tik pamenu kai brolis buvo nedidelis, jo viršugalvyje išplikęs nedidelis plotelis- bet gydytojai vieni nervam pripaišė, kiti kažkokiam grybeliui, žvynelinė jam išlindo po kokių gerų 30 metų.

O dabar beieškant sąnarių skausmo priežąsties vienas reumatologas paklausęs ar slenka plaukai, sakė, kad slenkantys plaukai, sąnarių skausmai, nuolatinė mažakraujystė ir buvę bėdos su trombocitais byloja apie kažkokią tai sisteminę ligą, bet jos paieškos gali būti labai labai ilgos...
Atsakyti
Sveiki,
ar kas nors turite židinių ant delnų? Kaip tvarkotės? Man suskeldėja, tepuosi riebiu kremu kokius tris kartus dienoj.
Dabar bus jau koks mėnuo gal kaip labai žiūriu mitybą: be gliuteno, be krakmolo, saldumynų ir vaisių.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2015 09 30, 17:12)
Sveiki,
ar kas nors turite židinių ant delnų? Kaip tvarkotės? Man suskeldėja, tepuosi riebiu kremu kokius tris kartus dienoj.
Dabar bus jau koks mėnuo gal kaip labai žiūriu mitybą: be gliuteno, be krakmolo, saldumynų ir vaisių.

Ar taip pakeitus mitybą juntamas pagerėjimas?
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2015 09 30, 19:56)
Ar taip pakeitus mitybą juntamas pagerėjimas?

Kol kas man nepasijuto. Nors sako, kad tas ateina vėliau, minimum po kelių mėn. Man kartais net atrodo, kad pablogėjo doh.gif , ale čia gal taip turi būt? g.gif
Nepasiduosiu dar kokį mėnesį tai tikrai, vėliau jau matysiu.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2015 09 30, 21:00)
Kol kas man nepasijuto. Nors sako, kad tas ateina vėliau, minimum po kelių mėn. Man kartais net atrodo, kad pablogėjo doh.gif , ale čia gal taip turi būt? g.gif
Nepasiduosiu dar kokį mėnesį tai tikrai, vėliau jau matysiu.

Gal Puva terapijos padetu...
Atsakyti
Brolis serga psoriaze, zidiniai ant viso kuno buna, pazeisti nagai, galvos oda. Dabar ryskus pagerejimas, atsisake visiskai pieno produktu ir alkoholio. 1k/sav soliariumas, 5-7min. Ziurejau pries kelias dienas galva, kuna, seniai viskas taip gerai neatrode, jokiu pleiskanu is esmes, tik raustelejus oda truputi.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 10 01, 11:25)
Brolis serga psoriaze, zidiniai ant viso kuno buna, pazeisti nagai, galvos oda. Dabar ryskus pagerejimas, atsisake visiskai pieno produktu ir alkoholio. 1k/sav soliariumas, 5-7min. Ziurejau pries kelias dienas galva, kuna, seniai viskas taip gerai neatrode, jokiu pleiskanu is esmes, tik raustelejus oda truputi.

Cia jis pats nustrende ko nevalgyt/negert, ar testa koki dare?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 10 01, 10:25)

O taip, alkoholis blogai bet kokioj formoj prie psoriazės.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
ar yra tokių, kurios žvynelinę gydytų/silpnintų sindromus kvarcine lempa? 4u.gif Domintų, ar yra koks efektas ir kokią naudojate? 4u.gif
Atsakyti