Įkraunama...
Įkraunama...

Čia renkasi pomidorų augintojai

QUOTE(adija5 @ 2015 02 28, 18:20)
Gal kaip nors netaisyklingai grūdinai  g.gif ? Tinginės jūs,tinginės...user posted image

na, tai dėstyk daba, kaip tu savuosius sėji, darbininkelė tu mūsų user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 28, 19:20)

Tinginės jūs,tinginės...user posted image

Visai nesigėdiju tingėt user posted image

Šių metų sėjai turiu numačiusi 24 daigus, deja, niekaip nepavyksta sukomplektuot kariuomenės - 24-oji vieta laisva lieka. Man reikia porinio skaičiaus. Nerandu veislės, kurios labai norėtųsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 02 28, 19:00)
.... 24-oji vieta laisva lieka. Man reikia porinio skaičiaus. Nerandu veislės, kurios labai norėtųsi unsure.gif

o tie dvidešimt trys kas tokie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 28, 20:03)
o tie dvidešimt trys kas tokie?  bigsmile.gif

Trys Meškos, trys Lempos, trys vyšniukai, trys hibridai, trys geltoni, trys Zebrai, du avietiniai, juočkis pažymėtas klaustuku.. likusių neįskaitau ką ten parašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 02 28, 19:26)
trys vyšniukai

iš visos tos galybės vyšninių, kur ieškojai, sodinsi tik tris? blink.gif Nesupratau - o tai anūkas ką valgys? blink.gif
O Kupalos neuginsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 vasario 2015 - 19:31
QUOTE(saintlina @ 2015 02 28, 20:29)
iš visos tos galybės vyšninių, kur ieškojai, sodinsi tik tris?  blink.gif  Nesupratau - o tai anūkas ką valgys?  blink.gif
O Kupalos neuginsi?

Tai trys vyšniukai mažai? blink.gif man pernai vieno daigo per daug buvo.. Anūkas gal išvis nemėgs pomidorų.. lotuliukas.gif

Auginsiu Kupalą, kažkaip priskaičiavau jį prie Lempų doh.gif ai, išvis negerai suskaičiavau, primakalavau... Bus du Kupalos ir dvi Lempos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 28, 18:37)
na, tai dėstyk daba, kaip tu savuosius sėji, darbininkelė tu mūsų user posted image

Taisyklingai sėju,vat.Tik negrūdinu.Bet visai ne todėl,kad tingiu. Iš principo user posted image.
QUOTE(Ex @ 2015 02 28, 19:41)
  ai, išvis negerai suskaičiavau, primakalavau...

Jau per tą tingėjimą net suskaičiuot negali?Tuoj ir delnai apžels user posted image...
Atsakyti
na va, įtariau, kad kas nors tikrai ištrauks į dienos šviesą pernykščius dar, ir su žiedais!!!
Atsakyti
Geriausias principas - neturet jokiu principu .
Pasijutau atsilikus , tik auksines kulkas pasejau . Ne i tema bet is sauleto kranto gyvenimo - musu gatveje siandien buvo braskiu sodinimo diena . su kaimynem daigais apsikeitem ,sedim kava geriam ir eina vietinis bulgaras . Taiva jis mum ir sako - labas padlos , ka veikiat. Va taip va isvadino ne uz ka . As tai ji pirmakart gyvenime regejau . Beje besikapstant darze toks durnas juokas paeme : pirkom sodyba kad butu kur nuo ruskiu pabegt jei kas labai blogai atsitiktu . O atvaziavau ir ka matau visi rusai jau cia . O siaip tai gerai , juos bent perprast gali .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 02 28, 21:11)

Pasijutau atsilikus , tik auksines kulkas pasejau .

Kam tos kulkos, rusams? Ir dar auksinės.. unsure.gif

Ir kodėl taip kukliai - tik viena veislė? Kur dėjot tą pilną tašę įvairiausių sėklų? g.gif
Atsakyti
Tase tai yra , bet dabar biski gydausi . Nebesesiu pekiasdesimt pavadinimu is karto .
Beto kitus jau tiksliai sesiu laukan , nes ten silciau nei mano chatoj .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 02 28, 20:11)
su kaimynem daigais apsikeitem ,sedim kava geriam ir eina vietinis bulgaras . Taiva jis mum ir sako - labas padlos , ka veikiat. Va taip va isvadino ne uz ka . As tai ji pirmakart gyvenime regejau . Beje besikapstant darze toks durnas juokas paeme : pirkom sodyba kad butu kur nuo ruskiu pabegt jei kas labai blogai atsitiktu . O atvaziavau ir ka matau visi rusai jau cia . O  siaip tai gerai , juos bent perprast gali .

Tai tu Bulgarijoj gyveni?
Aš matyt praskaičiau kažką,kai savo "draugelį" kompą buvau taisyt išvežus
Nu jptvm pomidorligė neišgydoma,pakliuvau motulėn maxėn,o tę sėklom nuolaidos doh.gif blush-anim-cl.gif 4 pomidorų pakiukai tik šast ir guli krepšyje,kai taip gražiai akį merkė ranka nekilo išimt blush-anim-cl.gif ax.gif hihihi.gif
Atsakyti