Įkraunama...
Įkraunama...

Čia renkasi pomidorų augintojai

QUOTE(Lady Dy @ 2015 02 28, 21:56)
...pakliuvau motulėn maxėn.. 4 pomidorų pakiukai tik šast ir guli krepšyje

o kokių gerų pomidorų tu Maximoj sugebėjai rast?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 28, 22:04)

Nu,kai jin taip pomidorus mėgsta,pilna burna kemša,tai sugebėjo kažkaip biggrin.gif Man tai tie stendai buvę nebuvę .Tik pro lelijas nepraeinu,bo taip naglai pastatyta,kad niekaip neišvengiu susidūrimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 28, 22:04)

tai nemadrūs paprasti,bet tokių neturėjau hihihi.gif ACE,KILATES,IKARUS,IVET
brungesnių nepirkau,net su nuolaida,ba esmi baisiai skūpa hihihi.gif
Atsakyti
Aš šiandie naujagymių nespėju priiminėt: Taškelus, kabliukas ir jau rankas tiesia. O aš nuo radijatoriaus bėgu iki virtuvėje akvariumo ir kišu po lempa, kad sustiprėtų. doh.gif tik nunešu ir vėl viskas iš pradžių... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 28, 22:35)
Aš šiandie naujagymių nespėju priiminėt: Taškelus, kabliukas ir jau rankas tiesia. O aš nuo radijatoriaus bėgu iki virtuvėje akvariumo ir kišu po lempa, kad sustiprėtų.  doh.gif tik nunešu ir vėl viskas iš pradžių...  doh.gif

bet kaip fainai wub.gif
neapsisprendžiu ar sėti jau išbandytą ir patikusį Rožovyj miod ar naujoką Šapka monomaxa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 02 28, 23:10)
bet kaip fainai  wub.gif
neapsisprendžiu ar sėti jau išbandytą ir patikusį Rožovyj miod ar naujoką Šapka monomaxa  doh.gif

Stambūs tie Šapkos g.gif Te vaizdą to kepeliušo -cielas kilogramas grožio user posted image
http://ifs.cook-time...g564/564964.jpg
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 01, 00:19)
Stambūs tie Šapkos  g.gif Te vaizdą to kepeliušo -cielas kilogramas grožio

Visai ne į šapką, o į subinę neša toks vaizdas. doh.gif nu blyn, neleisiu taip augti, į korsetą kišiu. doh.gif
Budionovkos ir serdceedo neauginot?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 28, 23:19)
Stambūs tie Šapkos  g.gif Te vaizdą to kepeliušo -cielas kilogramas grožio user posted image
http://ifs.cook-time...g564/564964.jpg

o siaubas
swoon.gif ant pokelio gražesnė foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 28, 23:24)
Visai ne į šapką, o į subinę neša toks vaizdas.  doh.gif

Nea,čia Шапка Мономаха,ne subinė schmoll.gif O iš kur man žinot,ką tas Monomaxas ant galvos deda ,jei nei vieno nepažįstu.Gal ir subinę maunasi ,ką aš žinau user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 01, 00:36)
Nea,čia Шапка Мономаха,ne subinė  schmoll.gif O iš kur man žinot,ką tas Monomaxas ant galvos deda ,jei nei vieno nepažįstu.Gal ir subinę maunasi ,ką aš žinau  user posted image

thumbup.gif bet aš tai tokį vaizdą tik pas beždžiones mačiau.... Fui...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 28, 23:40)
thumbup.gif bet aš tai tokį vaizdą tik pas beždžiones mačiau.... Fui...

Mičiko, tu juk auginai šapką bigsmile.gif
Žiūrėjau ir googlėj nu tokių subinių kaip adijos įdėtoj foto neradau tongue.gif
Atsakyti
adija cia is savo siltnamio subiniu prifotkinus vis kelia, vis kelia ( uztat ir googlese nerandat )
pagasdinimui, o kei geri ir grazus gaunasi, tai tu ana mums ir nerodo, kad pavidoooolemis netaptume hihihi.gif
kaip ten sake kazkas, kievienoj giminej savas urodas buna biggrin.gif
nu negasdina manes tos rauktarures nei kiek lotuliukas.gif
Atsakyti