Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

Sveikos, ar amarili galima persodint po ziemos miego dar nepradejo leisti lapu?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 22, 22:46)
na aš lauksiu tada antro žiedkočio,nes maniškiai antru žydėjimu kitokiom spalvom žydi  g.gif
nebuvau pioniere,bet jo spalva realybėj tikrai ne tokia kaip kaklaraištis ,kažkur turiu skiautę,eisiu lygint  g.gif

kaip blogai kai žmogui ir vardai svarbu  doh.gif

biggrin.gif Įsitikinimui gali būti gerai sulaukti antorojo ziedstiebio, vis tik, MONAMI, manau teks susitaikyt su mintim, kad tikrai turite liūtą. biggrin.gif O man jis visai nieko. Gal ir atrodo toks pernelyg paprastas. Aš nusprendziau jį pasodint į didesnį vazoną ir leisti vaikuotis, daugiu cubulių - daugiau ziedų ir gal tada iš tų paprastų raudonų ziedų išlaušiu kokį įspūdingesnį vaizdą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2015 03 22, 22:55)
Sveikos, ar amarili galima persodint po ziemos miego dar nepradejo leisti lapu?

Galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 22, 22:10)
biggrin.gif Įsitikinimui gali būti gerai sulaukti antorojo ziedstiebio, vis tik, MONAMI,  manau teks susitaikyt su mintim, kad tikrai turite liūtą. biggrin.gif O man jis visai nieko. Gal ir atrodo toks pernelyg paprastas. Aš nusprendziau jį pasodint į didesnį vazoną ir leisti vaikuotis, daugiu cubulių - daugiau ziedų ir gal tada iš tų paprastų raudonų ziedų išlaušiu kokį įspūdingesnį vaizdą  ax.gif
Papildyta:

Galima  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 22, 22:10)
biggrin.gif Įsitikinimui gali būti gerai sulaukti antorojo ziedstiebio, vis tik, MONAMI,  manau teks susitaikyt su mintim, kad tikrai turite liūtą. biggrin.gif O man jis visai nieko. Gal ir atrodo toks pernelyg paprastas. Aš nusprendziau jį pasodint į didesnį vazoną ir leisti vaikuotis, daugiu cubulių - daugiau ziedų ir gal tada iš tų paprastų raudonų ziedų išlaušiu kokį įspūdingesnį vaizdą  ax.gif

aš dar negražaus neturiu,man visi jie mano wub.gif
o vardas tai tik priedas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 03 22, 15:27)

Atnaujinau sąrašėlį. Nedalyvaujančias temos diskusijose ištrenkiau von. Iš sąrašo ištryniau visokius be pavadinimo, palanginius grožius ir pan. Į sąrašą įtrauktos aktyvios temos dalyvės yra prašomos paskelbti savo turimų meilenių sąrašus atskira vieša žinute arba parašyti, kad jų sąrašas neviešinamas. Lutpedė ir dalelė raginamos patikslinti savo sąrašus, pempė - inventorizuoti savo bardakėlį.  4u.gif

QUOTE(Steputė @ 2015 03 22, 15:52)

O tu arba avatarą pasikeisk, arba nick'ą.
Vadintis Lutpede, užsidėjus snieguoles - skonio neturėjimas.  irnesakyk.gif

krč.
Jaučiuosi kaip Adolfo temoj.
Ir net nžn ar jau bėgt skaičiuot savo svogūnus, ar bėgt iš temos, kad Steputė prie sienos nepastatytų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 03 23, 11:33)
krč.
Jaučiuosi kaip Adolfo temoj.
Ir net nžn ar jau bėgt skaičiuot savo svogūnus, ar bėgt iš temos, kad Steputė prie sienos nepastatytų. rolleyes.gif

Gal geriau turint laiko svogūnus suskaičiuoti smile.gif Nes manau, kad ir pačiai įdomu ką turi. Kitiems taip pat įdomu pamatyti ką kitos augina. Juk kartais turime po kelis vienodus svogūnus, tad visai būtų nieko ir mainus surengti g.gif
Tik žinoma, braukti tų kurių nėra negalima. Gal žmogus tik metams iš "eterio" dingo ax.gif
Atsakyti
Nu žiū - mano sąrašas.
Čia ne visi, o tiek tie, kuriuos galėjau atsekti per savo nuotraukas:)
Bus papildymas ankščiau ar vėliau.

Apple Blossom, Carmen, Dancing Queen, , Double Dragon, Double Roma, Double Record, Double Red Nymph, Elvas, Evergreen, Fairy Tale, Grand Diva, Intokazi, Jewel, Minerva, Monaco, Neon, Nymph, Picotee, Red Charm, Red Lion, Spot Light, Stargazer, Sumatra, Vera.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 23 kovo 2015 - 11:29
Ką gi, aš irgi susiskaičiavau savo svogūnus smile.gif Štai sąrašas:

Red Lion (2), Jewel, Samba, Elvas, Sweet Nymph, Dancing Queen, Apple Blossom (2), Exotic Star, Nymph, Aphrodite, Christmas Gift, Flamenco Queen, Purple Rain, Rosado, Magic Green, Sumatra, Red Pearl, Charisma, Alfresco, Double Dragon, Lemon Star, Evergreen, Daphne, Tosca, Quito, Emerald, Celica, Double Delicious, Sweet Lillian, Santiago, Chico, Exotic Peackok.

Į sąrašą neįtraukti trys, nes dar nežydėjo: Misty, Minerva ir Papillio Butterfly. Tiesa, man atrodo, kad dar nerodžiau Dancing Queen smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gražūs ir raudoni, nesakykit 4u.gif

Bet taburetės Neon - wub.gif
Ir slankos Dancing wub.gif

Pas mane prasiskleidė Sydney thumbup.gif . Nesitikėjau, kad toks gražus. Ta pradinė žalsva spalva wub.gif . Pagal nuotraukas atrodė, kad jis tik balta-raudona. Tik gaila, labai išlindo susisukę ir raudonu vienu šonu unsure.gif . Reiškia, svogūno viduje ne kažką doh.gif

Paveikslavau, bet negražiai gavosi, visai neatskleidžia grožio. Teks iš naujo bandyti.

Bet tuoj įdėsiu ankstesnį žydėjimą smile.gif. Ne Sydney, o kitų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 23 kovo 2015 - 13:12
Blossom Peacok
Jis man labai gražus, primena vandens leliją.
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Šitam bendromis jėgomis buvo nustatytas pavadinimas Flaming Peacock

user posted image
Papildyta:

O čia visas būrelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 23, 14:50)
Šitam bendromis jėgomis buvo nustatytas pavadinimas Flaming Peacock

O čia šitas tikrai ne tiesiog Aphrodite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 03 23, 14:55)
O čia šitas tikrai ne tiesiog Aphrodite? ax.gif

Ot man irgi tas pats klausimas g.gif g.gif . Reiktų atkapstyti pernykštę nuotrauką

Pernai tas pats
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 23 kovo 2015 - 15:23