Sveikos, ar amarili galima persodint po ziemos miego dar nepradejo leisti lapu?
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 22, 22:46)
na aš lauksiu tada antro žiedkočio,nes maniškiai antru žydėjimu kitokiom spalvom žydi
nebuvau pioniere,bet jo spalva realybėj tikrai ne tokia kaip kaklaraištis ,kažkur turiu skiautę,eisiu lygint
kaip blogai kai žmogui ir vardai svarbu

nebuvau pioniere,bet jo spalva realybėj tikrai ne tokia kaip kaklaraištis ,kažkur turiu skiautę,eisiu lygint

kaip blogai kai žmogui ir vardai svarbu

Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2015 03 22, 22:55)
Sveikos, ar amarili galima persodint po ziemos miego dar nepradejo leisti lapu?
Galima

QUOTE(Emila @ 2015 03 22, 22:10)

Papildyta:
Galima

Dekui

QUOTE(Emila @ 2015 03 22, 22:10)

aš dar negražaus neturiu,man visi jie mano

o vardas tai tik priedas

QUOTE(Steputė @ 2015 03 22, 15:27)
Atnaujinau sąrašėlį. Nedalyvaujančias temos diskusijose ištrenkiau von. Iš sąrašo ištryniau visokius be pavadinimo, palanginius grožius ir pan. Į sąrašą įtrauktos aktyvios temos dalyvės yra prašomos paskelbti savo turimų meilenių sąrašus atskira vieša žinute arba parašyti, kad jų sąrašas neviešinamas. Lutpedė ir dalelė raginamos patikslinti savo sąrašus, pempė - inventorizuoti savo bardakėlį.

QUOTE(Steputė @ 2015 03 22, 15:52)
O tu arba avatarą pasikeisk, arba nick'ą.
Vadintis Lutpede, užsidėjus snieguoles - skonio neturėjimas.

krč.
Jaučiuosi kaip Adolfo temoj.
Ir net nžn ar jau bėgt skaičiuot savo svogūnus, ar bėgt iš temos, kad Steputė prie sienos nepastatytų.

QUOTE(taburete @ 2015 03 23, 11:33)
krč.
Ir net nžn ar jau bėgt skaičiuot savo svogūnus, ar bėgt iš temos, kad Steputė prie sienos nepastatytų.

Gal geriau turint laiko svogūnus suskaičiuoti

Tik žinoma, braukti tų kurių nėra negalima. Gal žmogus tik metams iš "eterio" dingo

Nu žiū - mano sąrašas.
Čia ne visi, o tiek tie, kuriuos galėjau atsekti per savo nuotraukas:)
Bus papildymas ankščiau ar vėliau.
Apple Blossom, Carmen, Dancing Queen, , Double Dragon, Double Roma, Double Record, Double Red Nymph, Elvas, Evergreen, Fairy Tale, Grand Diva, Intokazi, Jewel, Minerva, Monaco, Neon, Nymph, Picotee, Red Charm, Red Lion, Spot Light, Stargazer, Sumatra, Vera.
Čia ne visi, o tiek tie, kuriuos galėjau atsekti per savo nuotraukas:)
Bus papildymas ankščiau ar vėliau.
Apple Blossom, Carmen, Dancing Queen, , Double Dragon, Double Roma, Double Record, Double Red Nymph, Elvas, Evergreen, Fairy Tale, Grand Diva, Intokazi, Jewel, Minerva, Monaco, Neon, Nymph, Picotee, Red Charm, Red Lion, Spot Light, Stargazer, Sumatra, Vera.

Ką gi, aš irgi susiskaičiavau savo svogūnus
Štai sąrašas:
Red Lion (2), Jewel, Samba, Elvas, Sweet Nymph, Dancing Queen, Apple Blossom (2), Exotic Star, Nymph, Aphrodite, Christmas Gift, Flamenco Queen, Purple Rain, Rosado, Magic Green, Sumatra, Red Pearl, Charisma, Alfresco, Double Dragon, Lemon Star, Evergreen, Daphne, Tosca, Quito, Emerald, Celica, Double Delicious, Sweet Lillian, Santiago, Chico, Exotic Peackok.
Į sąrašą neįtraukti trys, nes dar nežydėjo: Misty, Minerva ir Papillio Butterfly. Tiesa, man atrodo, kad dar nerodžiau Dancing Queen

Red Lion (2), Jewel, Samba, Elvas, Sweet Nymph, Dancing Queen, Apple Blossom (2), Exotic Star, Nymph, Aphrodite, Christmas Gift, Flamenco Queen, Purple Rain, Rosado, Magic Green, Sumatra, Red Pearl, Charisma, Alfresco, Double Dragon, Lemon Star, Evergreen, Daphne, Tosca, Quito, Emerald, Celica, Double Delicious, Sweet Lillian, Santiago, Chico, Exotic Peackok.
Į sąrašą neįtraukti trys, nes dar nežydėjo: Misty, Minerva ir Papillio Butterfly. Tiesa, man atrodo, kad dar nerodžiau Dancing Queen

Gražūs ir raudoni, nesakykit
Bet taburetės Neon -
Ir slankos Dancing
Pas mane prasiskleidė Sydney
. Nesitikėjau, kad toks gražus. Ta pradinė žalsva spalva
. Pagal nuotraukas atrodė, kad jis tik balta-raudona. Tik gaila, labai išlindo susisukę ir raudonu vienu šonu
. Reiškia, svogūno viduje ne kažką
Paveikslavau, bet negražiai gavosi, visai neatskleidžia grožio. Teks iš naujo bandyti.
Bet tuoj įdėsiu ankstesnį žydėjimą
. Ne Sydney, o kitų

Bet taburetės Neon -

Ir slankos Dancing

Pas mane prasiskleidė Sydney

Paveikslavau, bet negražiai gavosi, visai neatskleidžia grožio. Teks iš naujo bandyti.
Bet tuoj įdėsiu ankstesnį žydėjimą