Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

Oj kiek čia grožių... Net akys raibsta smile.gif
Mano: Dancing Queen, Aphrodite, Sweet Nymph, Double Roma, Sumatra, Red Lion, Minerva ir Double Dream smile.gif
Atsakyti
Oras atvėso ir karštligė temoje pasibaigė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kad neužmigtumėt čia akių paganymui blink.gif
http://www.emaryllis...e-flowered-i-p/
Atsakyti
Cha Cha darbai užpuolė doh.gif
Nava kuo aš grožiuosi kasdien thumbup.gif

Lagoon - Žiedas 21 cm skersmens blynas lotuliukas.gif , spalva kaip Brazza, kurios skersmuo ~15cm ir smailėjantys žiedlapiai.
user posted image

Cherry Nymph - visdėlto Pink Nymph pagal rusų forumus ax.gif
user posted image

Puokštė
Lagoon, Brazza, Pink Nymph, Slpash
user posted image
Atsakyti
Sodriai rožiniai karaliauja bigsmile.gif
Laukiu aš Lagoon prasiskleidimo g.gif Jau galvojau, kad gal teiktų dėl sportinio intereso sudalyvauti Kalvarijų g. lošime, kad linksmiau gyvenime būtų lotuliukas.gif . Bet kai Splash' as pradėjo raudonai skleistis, tas noras kaip mat dingo. Dabar tik paguoda, kad ne Red Lion. Skleidžiasi pilnaviduris, bet koks doh.gif dar net neaišku.
Atsakyti
VLN Ermitaze naujo uzvezimo nera... tarp Royal Red bus įdomesnių, matosi pagal žiedo formą ir spalvą... o šiaip dabar visi sodinukus šluoja wink.gif
Atsakyti
truputį per brangu man Kalvarijų gatvei už nžn ką mokėt pinigus. Geriau Ermitaže palošiu...bet ir tam nėra iš ko lošti lotuliukas.gif bent vakar jis buvo tuščias. Įdomu ar ką atvežė g.gif

O va pernai mano lošime yra laimėtas Apple Blosom su dviem vaikais. Galvojau bus Peacock. Bet ir tas turėtų kažkur būti, nes pernai žydėjo. O Apple Blosom man negražūs, gal todėl sukrovė trižiedį žiedkotį su įspūdingais žiedais lotuliukas.gif tipo gal pamėgsiu g.gif na lauksiu rytdienos išsiskleidimo pilno rolleyes.gif spėju čia mano baltasis iš Kalvarijų gatvės rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos ,norejau paklausti ar tai reali gele ar norima apgauti ?
http://www.aliexpres...2232732377.html
gal reiktu pabandyti uzsisakyt,idomu ka atsiustu.
Nes kai maximoj pirkau melyna orchideja,tai siemet ji prazydo baltai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2015 03 26, 06:09)
Merginos ,norejau paklausti ar tai reali gele ar norima apgauti ?
http://www.aliexpres...2232732377.html
gal reiktu pabandyti uzsisakyt,idomu ka atsiustu.
Nes kai maximoj pirkau melyna orchideja,tai siemet ji prazydo baltai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip ir turejo buti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 21, 23:13)
Dar paskutinįsyk mačiau daug su Royal Red etiketėmis, jų tarpe pastebėjau amarilių su ziedo snapais, kurie labiau primena cybisterių  - buvo "kūdi" ir ilgi (tuo tarpu kiti Royal red buvo storais snapais). Iš visų tų "red" pasirinkau būtent siauru snapu, tikėdamasi, kad gal ištrauksiu Jewel of the Night. Po savaitės ar daugiau jau galėsiu pasakyt, kaip baigėsi loterija biggrin.gif

Nusivylimas. Ištraukiau Sumatra. Jau buvau išdalinusi, bet vėl sugrįzo pas mane šita veislė.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 26, 16:51)
Nusivylimas. Ištraukiau Sumatra. Jau buvau išdalinusi, bet vėl sugrįzo pas mane šita veislė.

wub.gif kad man tokia loterija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 26, 18:26)
wub.gif  kad man tokia loterija  wub.gif

ir man wub.gif gaila, kad nenupirkau ilgu snapu doh.gif
Atsakyti
čia reali spalva wub.gif
user posted image
na tikrai ne pioneer.gif kaklaraištis g.gif
Atsakyti