Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

QUOTE(DarkSecrets @ 2015 03 27, 22:08)
Mano: SWEET NYMPH, SPLASH, Monster EVERGREEN, MISTY, MATTERHORN, MINERVA, SANTIAGO, SPOTLITH, LAGOON, APPLE BLOSSOM  bigsmile.gif

Reikia patikslinimo dėl moster evergreen ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 03 27, 22:50)
Reikia patikslinimo dėl moster evergreen ?  g.gif

Evergreen... pajuokavau dėl Monster wink.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 27, 21:43)
Dancing queen ten Monami

wub.gif wub.gif wub.gif

Stepute mano pilnaviduris tada Dancing queen bus mirksiukas.gif

QUOTE(radminta @ 2015 03 27, 22:04)
Labai norėčiau vėl auginti amarilius. Gal kas galite pasidalinti svogūnėliais?

parduotuvėse ieškokit mirksiukas.gif aš šiandien bandysiu į senukus važiuot,gal ką nukainuoto rasiu,o gal ir ermitažas ką atsivežė wub.gif

jau baigiasi mano žydėjimas,liko tik 5pilnai žydintis ir vienas dar su pumpuru wub.gif
(Užleis palangė rūšinėms pelargonijoms,nes jau ten prasideda žiedai wub.gif )
Atsakyti
Sveikos , mano augintiniai Lemon Lime-, Jonsons Pink-, Rilona-2, Vera-, Dancing Queen-, Ice Queen-2, Red Lion-, Zalm-, Dubl Record-1 (2 mažyliai), Aphrodite-, Royal Red-, nežiniukas iš EG ( Sweet Lilian?), Exotica, Amorice, Pink Surprise, La Paz, Royal Red, Exotic Star, Charisma, Blossom Peacock, Papilio

Turiu La Paz prieauglio, mielai keisčiau į neturimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 28, 08:50)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Stepute mano pilnaviduris tada Dancing queen bus  mirksiukas.gif
parduotuvėse ieškokit  mirksiukas.gif aš šiandien bandysiu į senukus važiuot,gal ką nukainuoto rasiu,o gal ir ermitažas ką atsivežė  wub.gif

jau baigiasi mano žydėjimas,liko tik 5pilnai žydintis ir vienas dar su pumpuru  wub.gif
(Užleis palangė rūšinėms pelargonijoms,nes jau ten prasideda žiedai  wub.gif )

Kaip ir kur laikot kai pasibaigia žydėjimas.Turiu kelis augaliukus be pavadinimu,žydejo baltai,neisivaizduoju kur laikyti,ant palanges nera vietos,o ir be ryšio pustuščiai vazonai.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 03 28, 13:04)
Kaip ir kur laikot kai pasibaigia žydėjimas.Turiu kelis augaliukus be pavadinimu,žydejo baltai,neisivaizduoju kur laikyti,ant palanges nera vietos,o ir be ryšio pustuščiai vazonai.

pirmi metai tiek daug laikysiu,šiaip išnešdavau į rūsį,bet pas mane ten šviesu,,tik gal vėsiau nei gyvenam aukšte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 03 28, 14:04)

Aš saviškius išnešu į balkoną per vasarą.
Papildyta:
QUOTE(pavilonyte @ 2015 03 28, 13:59)
Sveikos , mano augintiniai  Lemon Lime-, Jonsons Pink-, Rilona-2, Vera-, Dancing Queen-, Ice Queen-2, Red Lion-, Zalm-, Dubl Record-1 (2 mažyliai), Aphrodite-, Royal Red-, nežiniukas iš EG ( Sweet Lilian?), Exotica, Amorice, Pink Surprise, La Paz, Royal Red, Exotic Star, Charisma, Blossom Peacock, Papilio

Merginos, pasikartosiu - nu nėra tokios veislės kaip Royal Red (nors yra Royal Velvet). Kaip ir nėra Arctic White, Exotic Striped ar Sweet pink, tai pardavimui skirti pavadinimai, daugmaz nurodantys spalvą, bet ne veislę schmoll.gif
Atsakyti
Aš išnešu į lauko virtuvę, ten didelis langas į rytų pusę, sustatau ant stalo ir vasaroja.
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 03 27, 23:07)
Evergreen... pajuokavau dėl Monster wink.gif)))

Nebentais... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 28, 08:50)
Stepute mano pilnaviduris tada Dancing queen bus  mirksiukas.gif

Tai pataisiau iš karto, kai nuotrauką pademonstravai. pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(pavilonyte @ 2015 03 28, 12:59)
Sveikos , mano augintiniai  Lemon Lime-, Jonsons Pink-, Rilona-2, Vera-, Dancing Queen-, Ice Queen-2, Red Lion-, Zalm-, Dubl Record-1 (2 mažyliai), Aphrodite-, Royal Red-, nežiniukas iš EG ( Sweet Lilian?), Exotica, Amorice, Pink Surprise, La Paz, Royal Red, Exotic Star, Charisma, Blossom Peacock, Papilio

Turiu La Paz prieauglio, mielai keisčiau į neturimus  ax.gif

Būsi temos dalyvė - bus ir tavo augintiniai sąraše. nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 28 kovo 2015 - 16:31
QUOTE(aurute66 @ 2015 03 28, 14:04)

Po žydėjimo, tai vazonai jau ne pustučiai,o pilni ilgiausių lapų būna smile.gif Aš dalį palieku ant palangių, nes orchidėjos ir kaktusai keliauja į lauką. Dalį (mažesnius) sustatau balkone į lentynas. Dalis lieka kambariuose ant žemės, tarp kitų augalų.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 28, 15:48)
Merginos, pasikartosiu - nu nėra tokios veislės kaip Royal Red (nors yra Royal Velvet). Kaip ir nėra Arctic White, Exotic Striped  ar Sweet pink, tai pardavimui skirti pavadinimai, daugmaz nurodantys spalvą, bet ne veislę  schmoll.gif

bet jei neišsiaiškini tikrojo pavadinimo,tai kaip jį užvadinti g.gif

QUOTE(Steputė @ 2015 03 28, 16:29)
Tai pataisiau iš karto, kai nuotrauką pademonstravai.  pioneer.gif

mirksiukas.gif

P.S Šiaulių Ermitaže du padėklai Kolibriukų,o Senukuose nieko neradau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 28 kovo 2015 - 19:05
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 28, 20:04)
bet jei neišsiaiškini tikrojo pavadinimo,tai kaip jį užvadinti  g.gif
mirksiukas.gif

Nezinau. NoId - neidentifikuotas. biggrin.gif Tarptautinė santrumpa, visiems aišku biggrin.gif biggrin.gif Juk Royal Red irgi niko nesako apie tikrąją veislę. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 28 kovo 2015 - 19:24