Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

Spotlight 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Spotlight, man vienas iš gražiausių smile.gif
Atsakyti
Pas mane jis antrą žiedkotį augina ax.gif laukiu nesulaukiu wub.gif
ir Apple Blossom man patikt pradeda, įtupžiau tarp orchidėjų sūnaus kamarį atokiai nuo ryškiaspalvių, tai grožis visas atsiskleidė. Tokis karališkas...net einu nufotografuosiu thumbup.gif
Atsakyti
nagi mano Apple Blossom
user posted image
kitaip smile.gif
user posted image

mavydėkit tongue.gif
Atsakyti
Apple Blossom labai gražus- primena sodų žydėjimą ♥♥♥
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 03 28, 23:24)

wub.gif koks gražus,o maniškis labai aug raudono turi doh.gif
Atsakyti
Na merginos padekite. Pirkau pagal paveiksliuka, o prazydo visai kitokia spalva,kaip ten su pavadinimu smile.gif
O sekanti nuotrauka jau po keliu valandu daryta smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juskirena: 29 kovo 2015 - 14:29
Lagoon 4u.gif patys didžiausi žiedai iš mano turimų hippeastrum ir spalva labai skani- avietinė ♥♥♥
user posted image
Atsakyti
Jo tikrai galingo dydžio žiedai thumbup.gif taiva nemačiusiems realiai Brazza, spalva ta pati tik žiedlapiai smaili mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juskirena @ 2015 03 29, 15:27)
Na merginos padekite. Pirkau pagal paveiksliuka, o prazydo visai kitokia spalva,kaip ten su pavadinimu smile.gif

http://www.emaryllis...e-flowered-i-p/

bandykite surasti saviškį, čia yra visi abecėlės tvaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2015 03 29, 15:27)
O sekanti nuotrauka jau po keliu valandu daryta smile.gif

Šitas tiekėjas rodo, kad iš baltų prekiauja Christmas Gift ir Intokazi. Jei tik nebus įmaišęs kitų veislių, manau, tikėtina, kad pas jus gali būti Christmas Gift.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 29, 17:55)
Šitas tiekėjas rodo, kad iš baltų prekiauja Christmas Gift ir Intokazi. Jei tik nebus įmaišęs kitų veislių, manau, tikėtina, kad pas jus gali būti Christmas Gift.

vat ir man taip pasirode smile.gif Visdelto cia Intokazi, ziedlapiai smailus,ir vietomis matosi ruzavi kaip taskiukai,juosteles (bet is labai arti tik galima juos pamatyti). Aciu. 4u.gif
Dar laukiu dvieju prazystanciu ziedu,tai bandysiu su jusu pagalba issiaiskinti kokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juskirena: 29 kovo 2015 - 18:10
Sveikos. Seniai jau kažką rašiau. Be to Stefa jau pašalino iš sąrašo, tai jau taip sukrėtė iki skausmo gelmių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na šiais metais pirkti atitiko 100%. Tad pasirodau su naujokais ir senbuviais.
Palangė
user posted image
Nežinau kuo vardu, žiedas kaip kaimiečio, tik cibuliukas mažas, o apie jį daug vaikų
user posted image
Spotlight mane irgi žavi, trys stiebai išaugo
user posted image
xxx
user posted image

Čia ale "arctic white". Man jis gražus, nes kiekvienas prasiskeidęs žiedas vis kitaip nusispalvojęs
user posted image
xxx
user posted image
xxx
user posted image

Tera Cota Star šiek tiek pavargęs, o gal ne toks turi būt???
user posted image

Neužilgo grįšiu su tęsiniu
P. S. Stefa ačiū už spyrį į užpakalį
Atsakyti