Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

QUOTE(Emila @ 2015 03 30, 20:40)
Tikrai atrodo labai panašios  doh.gif Iš karto ir nesusigaudziau, kad čia ne tas pats.  g.gif

Tai kad čia tas pats. mastau.gif irnesakyk.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisoja @ 2015 03 29, 21:38)

KUR SĄRAŠAS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 30 kovo 2015 - 22:45
[quote=Emila,2015 03 30, 20:20]
Kągi, panašu, kad iš Royal Red ištraukiau vis tik ne Sumatra.
Man panašu į Merengue, ką manot? g.gif
Man panašu į Merengue. Jos viršutiniai vainiklapiai linksmiau pakilę ir spalva ugningesnė. Pradžioj ir aš maniau, kad gavau vėl Sumatrą, bet vėliau išryškėjo spalva. Gerklė irgi skiriasi, vainiklapių išorė pas Merengue intensyviau salotinė. Ar Sumatra sendama nesidaro languota?
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 03 31, 00:00)
Ar Sumatra sendama nesidaro languota?

Nepastebėjau tokių dalykų.

Skleidziasi Alfresco
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 31, 20:27)
Nepastebėjau tokių dalykų.

Skleidziasi Alfresco

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 03 31, 20:35)
Koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif Tiesą sakant labai nustebau iš tokio mazo a la "kolibrie"svogūniuko sulaukusi 3 ziedstiebių, kurie auga tooookio ilgio, beveik kaip mano didziųjų amarilių, o ir pirmasis kol kas prazydęs ziedas bus kokių 14-15 cm. Visai ne pagal svogūno dydį blink.gif Na, kas jį augina seniau, turbūt zino, bet man tai buvo naujiena.

Stepute, "priduodu" savo sąrašiuką smile.gif
Alfresco (+vaikai), Emerald, Grand Diva (?) (7 vaikai), Lady Jane, Lemon Lime (vaikas), Lima (vaikas), Merengue, Minerva, Monte Carlo (+vaikai), Neon, Red Lion (+vaikai), Rio Negro, Splash, Sumatra (4 vaikai), Top Choice, Vera (+vaikas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 31 kovo 2015 - 20:09
QUOTE(Emila @ 2015 03 31, 21:02)
aciuks.gif Tiesą sakant labai nustebau iš tokio mazo a la "kolibrie"svogūniuko sulaukusi 3 ziedstiebių,  kurie auga tooookio ilgio, beveik kaip mano didziųjų amarilių, o ir pirmasis kol kas prazydęs ziedas bus kokių 14-15 cm. Visai ne pagal svogūno dydį  blink.gif  Na, kas jį augina seniau, turbūt zino, bet man tai buvo naujiena

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif ispudingai
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Oho kiek grožybių temutėj pražydę wub.gif wub.gif wub.gif visų atskirai negirsiu, visų augintiniai labai gražūs, šiandien teko būti Draugystės Senukuose, yra Lagoon du žydintys, tai jei kurios neturit - pirmyn, kaina tik 3, 59 eurų, ir Kalvarijos gatvėj buvau, bet nieko tokio kas būtų sudominę, nebent Picote, o visi kiti tokie eiliniai, tik kainos nepastebėjau, nes pirkau kitokius cibulius essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 01 balandžio 2015 - 13:35
[quote=Daisoja,2015 03 29, 21:38][/quote]
KUR SĄRAŠAS? g.gif
[/quote]

Ataskaita:
Alfresco, Charisma, Clown, Dancing Queen, Daphne, Evergreen, Exotic Star, Fairy Tale, Lemon Lime, Limona (gal -senoji ir jaunoji šiek tiek skiriasi), Merengue, Papilio, Picotee, Red Peacock, Sumatra, Sweet Lilian, 7 pamestais arba neatitikusiais pavadinimais, bet tikrai ne Hippeastrum bobutensis.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2015 04 01, 14:34)
šiandien teko būti Draugystės Senukuose, yra Lagoon du žydintys, tai jei kurios neturit - pirmyn, kaina tik 3, 59 eurų,

Mačiau aš tuos Lagoon Senukuose. Vienas, tai tikrai Lagoon, o kitas tai arba Susan, arba Vera. mirksiukas.gif
Atsakyti
VLN Ermitaze tik kolibriukai
Atsakyti
Panevėžy irgi dykuma visiška, aplėkiau ir tuščiom grįžau verysad.gif
Iki pilnos laimės (kol kas) trūksta Exotic Star ir Gervace, bet mano bažnytkaimyje tai abejoju, kad kažkada rasiu schmoll.gif
Atsakyti
jo Gervance ir aš noriu ax.gif bet jau ir mūsų kaime ( Kaune ) nieko gero neveža...nei meilenių, nei sodinukų.....nykuma... laukiam laukiam

Bet maniškiai tai žydi, tik va telefoną taip pasidėjau, neturiu kuo nufotografuot doh.gif
Atsakyti