Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 05, 12:15)
Oj tu bystrute  biggrin.gif  o jei Cezaris,kaip tu apsisuksi,juk pati turesi buti lovos rezime  smile.gif

Tai aš galvoju, kad kol mažiukai bus inkubatoriuje, tai aš ir atsigausiu biggrin.gif Tikiuosi planas išdegs biggrin.gif P.S. Man cezaris bet kuriuo atveju bus, sakė trijų neleidžia natūraliai gimdyti, tai aš jau susitaikiau su ta mintimi smile.gif Oj kaip laukiu antradienio ir pasimatymo... Juk jau 1,5 mėnesio nemačiau ir nežinau, ar viskas jiems gerai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 05, 10:35)
bet tokiu atveju kiekvienas gaus tik po 70% pirmais metais ir dar dirbti negalės smile.gif Netinka tas mūsų šeimoje.. ne tais laikais gyvenam, kai užtektų nuo lubų tik pvz. po 70% abiems. Paskolą sumokėsim, valgyt nusipirksim, lėliukams maistuko dar nupirksim ir viskas, niekam nebeliks. Ir dar jau tokiu atveju laaabai daug pinigų prarasim.. Galvokit kad aš materialistė, bet pinigai man yra labai svarbūs visgi smile.gif

Sveika,
O tai su vyru eikit abu,pirmus metus gausit abu 100proc o antrais jau vyras galės eiti dirbti,mes nedarem taip tik del to,kad antrais metais as savo pinigu atsisakysiu ir vyras gaus 80proc nuo savo algos pašalpa ir dirbs,o as toliau su vaikais būsiu,gal žinot,kad taip galima?tik va girdėjau,kad taip bus nebegalima,kad išleistas įstatymas tik dar nepatvirtintas,tai jau galvojam geriau vyras butu tuos metus buves su mumis,o cia dar gali viskas nuplaukti,kur butu ne dirbęs ir gavęs ta pati,bet tikiuosi spesim mes dar.
Prisijunk jei dar nesi i dvynuku tema faceboke,ten yra viena tai tikrai trynuku mamyte,gal ka patars.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 03 05, 16:28)
Sveika,
O tai su vyru eikit abu,pirmus metus gausit abu 100proc o antrais jau vyras galės eiti dirbti,mes nedarem taip tik del to,kad antrais metais as savo pinigu atsisakysiu ir vyras gaus 80proc nuo savo algos pašalpa ir dirbs,o as toliau su vaikais būsiu,gal žinot,kad taip galima?tik va girdėjau,kad taip bus nebegalima,kad išleistas įstatymas tik dar nepatvirtintas,tai jau galvojam geriau vyras butu tuos metus buves su mumis,o cia dar gali viskas nuplaukti,kur butu ne dirbęs ir gavęs ta pati,bet tikiuosi spesim mes dar.
Prisijunk jei dar nesi i dvynuku tema faceboke,ten yra viena tai tikrai trynuku mamyte,gal ka patars.

tai kad taip negalima abiem 100 gaut einant dviems metams. jei yra du vaikai, tai vienas priskiriamas prie mamos, kitas prie tėčio. Mano atveju du būtų priskirti prie manęs ir vienas prie tėčio. Tai atitinkamai aš gaučiau 100, o vyras vistiek tik tuos 70.

Tai mūsų visų atveju vistiek tas įstatymas nebegalios. Juk jei padarys įsigaliojimą nuo 2016m., tai galios tik toms, kurios išeis gimdyti tuo metu, atbuline tvarka įstatymų netaiko.

O facebooko aš kol kas vengiu smile.gif Nenoriu, kad svetimi, kam nereikia, sužinotų kad laukiuosi ir tuo labiau kiek wink.gif bet ačiū už kvietimą smile.gif
Atsakyti
aij as jau pamirsau kas ten ir kaip smile.gif na linkiu,kad vaikiukai butu ramus ir tvarkysites puikiai pati,bet koki žmogų tureti pvz kai vaikai serga tai butu gerai,nes as jau su dviem baigiu isprotet,viena vienam kambaryje rekia,kita kitam ir daryk ka nori,arba einu nprausti ir pampio pakeisti,tai kita rekia,kad kam ja palikai doh.gif biggrin.gif butu kokia aukle tai tikrai tokiom dienom prašyčiausi pagalbos.
O dėl facebook ten uždara grupe,mato tik tos kurios turi dvynukus na arba trynukus smile.gif ir yra prisijunge.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 03 05, 16:28)

O dėl facebook ten uždara grupe,mato tik tos kurios turi dvynukus na arba trynukus  smile.gif  ir yra prisijunge.

O kaip tuos prisijungimus gaut? ax.gif

Edena, uzjauciu kad gavot ne visai ko tikejotes, isivaizduoju kai einu su tal tikrais lukesciais, o iseini nusivyles frusty.gif Sakai, jusu filmukui gali medziagos neuztekt?
Atsakyti
Tai gal pačioms reikia susirasti grupe dvynuku mamos yra ir dvynuku spinta ir paprasyt prijungimo,žinokit irgi ne pamenu blush2.gif ten galit klausti ko norit,viska jums pasakys,o ir taip pasiskaityti labai gerai,daug ka sužinai is ten ax.gif
Atsakyti
Edenut, su smagiu pasimatymu jus drinks_cheers.gif
Tai tas filmukas tik po kelias sekundes???? blink.gif as youtubej paziurejau, tai susidariau ispudi, kad nors minute ar kelios to filmuko yra doh.gif na, tuomet tikrai gaila, kad tik tiek unsure.gif
Na, bent nora pasimatet, gavai teiguamu emociju, pamatyti vistiek be galo smagu, tik galetu tokiu pinigu neplesti uz tokia trukme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 03 05, 17:38)
Tai gal pačioms reikia susirasti grupe dvynuku mamos yra ir dvynuku spinta ir paprasyt prijungimo,žinokit irgi ne pamenu blush2.gif ten galit klausti ko norit,viska jums pasakys,o ir taip pasiskaityti labai gerai,daug ka sužinai is ten  ax.gif

Aa, aiskutis. Pasiziurejau Fb , tikrai kad tu grupiu ten keletas yra, net neznojau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 05, 16:41)

Edena, uzjauciu kad gavot ne visai ko tikejotes, isivaizduoju kai einu su tal tikrais lukesciais, o iseini nusivyles  frusty.gif  Sakai, jusu filmukui gali medziagos neuztekt?

Turiu omeny, tam jusu filmukui kur planavot daryti vaikuciuj apie jo atejima i si pasauli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 03 05, 17:28)
Sveika,

man įdomu, ar tokiu atveju mamytės darbo stažas nenutrūksta, juk jokių įmokų į sodrą motinos vardu neina?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 05, 19:21)
Aa, aiskutis. Pasiziurejau Fb , tikrai kad tu grupiu ten keletas yra, net neznojau.  4u.gif

Gyveni, žmogau, ir mokaisi... biggrin.gif

Burbuliacija, o jūs turėsite kokius pagalbininkus gimus mažyliams?
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2015 03 05, 19:47)
man įdomu, ar tokiu atveju mamytės darbo stažas nenutrūksta, juk jokių įmokų į sodrą motinos vardu neina?

Nutrūksta,as jei bus viskas gerai pasidarysiu senelio globa.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 05, 19:50)
Gyveni, žmogau, ir mokaisi...  biggrin.gif

Burbuliacija, o jūs turėsite kokius pagalbininkus gimus mažyliams?

Na kadangi mes su vyru dirbam gana lanksciais grafikais, tai bandysim patys kazkaip suktis. Yra cia siek tiek ir gimines suvaziave, tai jei kazkur iseit, bus kam palikt keliom valandom. Ir dar cia is valstybes yra siulomos kazkokios pagalbininkes, aukles ir t.t, kazkoks mokestis uz jas yra, bet kiek supratau nera labai aukstas. Tad ziuresim kaip cia bus. Pradzioj aisku pati atsiduosiu jiems 100 proc, po to jau matysiu kokie tie mazyliai, ramus, neramus, kaip seksis ivesti ta rutina, ir ziuresim kaip toliau. Kolkas labai sunku zinoti kazka tikslaus i ateiti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 05 kovo 2015 - 21:22