QUOTE(Piktukė @ 2015 03 04, 22:56)
Mes naujam bute irgi tvnetirėsim kurį laiką

bet sakiau gal ir gerai, nes per daug esame pereisunkę jos ir tikrai niekam nereikalingų žinių

ką reikės per kompą pažiūrėsim

Nesilaikau

kažkaip dabar sunkiau kol užmiegu, o paskui jau nei pati nežinau kaip miegu

bet stengiuosi ant kairiojo užmigti.
O vyras norėčiau, kad bent porai savaičių išeitų kai tik mažiukus iš ligoninės paleis.. O nežinau kada tai bus mano atveju

bet mėnesio neapsimoka imti, nes nu tos lubos, tai žudo. Nepamirškit merginos, kad vyrams tokios pat lubos taikomos tėvystės atostogų metu ir gaus pvz 70% lubų vieno vaiko gimimo atveju.
Na tik vyras gaus 100% lubu taikomo uzmokescio. Jei neklystu, tai apie 3900lt, atskaicius mokescius. Ne 70%. Nera jau taip blogai, bet man tai kazkaip nors ir prarandam pinigeliu, bet labai svarbu kad vyras salia, kad pabus su vyresneliu, prisiris labiau prie mazylio, pades man. Kazkaip neikainojama tai net pora tukstanciu lituku. Juk daugiau to gali nepatirti, nebetureti tos galimybes 24\7 buti tevu. O ka jau kalbet kai bus du ar trys vaikai, na man atrodo vienai susitvarkyti beveik neimanoma. Kol nesusitvarkai to ritmo. Jei su darboviete imanoma susitarti ir padalinti ta laika, tai kodel ne, gaila, kad vis dar nepriimtos tos pataisos, kad vyras gali pasiimti kada nori ta menesiuka. Na bet yra kaip yra. Maniskis irgi svarsto ka cia daryti, nes reikia pinigeliu labai, nauja busta issigijom, bet vis tiek as noriu kad jis butu salia. Pinigai tikrai uzdirbami, o va tevo ir vaiko prisirismas prie vienas kito tai tik nuo tevo priklauso ir kiek jis laiko praleidzia su juo, kiek skiria jam laiko, kiek tenkina jo poreikius, kiek ji priziuri. Ir jau kai turiu viena pavyzdi, matau, kaip keiciasi santykiai vaiko su tevu, kiek abipusis rysys sustipreja, butent nuo kuo daugiau laiko praleisto su juo. Na tai yra tiesiog neikainojama, matyti kaip vyras keiciasi tapes tevu.