Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Piktukė @ 2015 03 09, 20:43)
Savo viduriuką jau pasiekiau  biggrin.gif  man max 36 savaitės bus, tai jau kaip ir pusiaukelė įveikta  biggrin.gif
Dabar pasimatavau, tai 97 cm..  unsure.gif  nemažai ir padidėjo. O nusifotkint tuoj irgi reik pabandyt. Esu su pižama, bet gal jau nenugazdinsiu  biggrin.gif

Aha, tą modelį  mačiau, bet man čia jau nenormalu.. Turbūt toliau dietinasi..  unsure.gif

Nu kad uzpakalis pas ja tai nelabai atrodo kaip dietininkes biggrin.gif bet rankos tai kaip degtukai.. Nesuprasi isties kaip ji to pilvo neuzsiaugino, bet as tai nenoreciau tokio. NOrs siek tiek kad butu pilvukas, kazkaip tai juk nestumo dalis ax.gif

Aaa, pas mane tai pilvas 103.. Tu 6 cm mazesne biggrin.gif Pilva be pizamos nufotkink, per tas pizamas nieko nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 09 kovo 2015 - 20:50
Įmečiau apnuoginusi pilvą. Dabar pažiūrėjau, kad labai panašu į tavo 20 savaitę smile.gif Na man iki tavo savaičių yra kur augti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 09, 19:21)
O man per kelias dienas jau trys žmonės pasakė, kad su tokiu pilvu kaip mano jau važiavo gimdyti. Ot tai gerai pasijutau  biggrin.gif  ir visai nesuprantu ko tiek daug vieno besilaukiančių verkia tada, nes vaikštau sau, nei ką tempia 

Aha. Mano pilvas jau irgi siekia 115cm, o aš kai maža, tai visai didelis-atrodau kaip tuoj gimdysianti. O dar minimum mėnesį reikia tvert, o tada pats augimas. Man tai labiausiai sunku vietoj pastovėt. Eilių nemėgstu hihihi.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 09, 21:32)

Nu būsiu senamadiška- nesąmonė man kažkokia...
Atsakyti
Tiesa, kai būnu namie vis pamirštu paklausti to, kas mane kankina dienos metu. Ar pas kurią nors yra išsprogusi bamba? Man labai jautru kai ji liečiasi prie drabužio, o jei dar užkliudau, tai net susigužiu sekundei.. Gal galite patarti ką daryti? Negi vienintelis variantas kokiu pleistru užklijuoti dienomis?
Atsakyti
Piktuke taip pusiaukele iveikei bet turiu omeny visi smagumai veliau prasideda ir jauciasi su visais nestumais kad esi nescia , nebutina verkt, bet tam tikru nepatogumu yra mirksiukas.gif

Tino mano jau 106 cm , as jau ziuriu su vienu sparciai balioneju Tavo tuoj pasivysiu biggrin.gif Kaip Tavo spaudimas, aprimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 09 kovo 2015 - 21:06
QUOTE(Tino @ 2015 03 09, 21:59)
Aha. Mano pilvas jau irgi siekia 115cm, o aš kai maža, tai visai didelis-atrodau kaip tuoj gimdysianti. O dar minimum mėnesį reikia tvert, o tada pats augimas.  Man tai labiausiai sunku vietoj pastovėt. Eilių nemėgstu hihihi.gif

Mačiau, mačiau tavo pilvuką, tikrai jau kaip reikiant nemažas.. smile.gif Bet kai dekretas, gali jau sau leisti daugiau pagulinėti, pailsėti. Kur jau prilakstysi su tokiu pilvuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 09, 20:32)
Piktuke, as irgi daznai susilaukiu
Ar matet ta modeli internete, kur atseit pilvas jos 8.5 menesio. Nu toks variantas tai man truputi nenormaliai irgi atrodo  doh.gif

bet tai kur to modelio vaikiukas susiranges unsure.gif kazkaip nenormaliai mazas pilvukas tikrai vargsuo vietos turbut nera per presa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 09, 20:57)
Įmečiau apnuoginusi pilvą. Dabar pažiūrėjau, kad labai panašu į tavo 20 savaitę  smile.gif Na man iki tavo savaičių yra kur augti  biggrin.gif

Aha, paziurejau smile.gif geras pilvukas 4u.gif Na pasivysi zinoma, ir pralenksi greiciausiai, nors visko gali but. Esme tame, kad sunkumus ir tempimus dar pajusi. 97 cm dar nera taip daug. Kaip bebutu, viskas atsiperka kai jauti tuos balvoniukus judancius vidu rolleyes.gif , nesvarbu koks tas pilvas irnesakyk.gif
Atsakyti
nemazas jau pas tve Piktuke bigsmile.gif

Pas mane pilvas 91cm biggrin.gif

Eisiu ir as ikelsiu siandienini pilva blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 09, 22:02)
Tino mano  jau 106 cm  , as jau ziuriu su vienu sparciai balioneju Tavo tuoj pasivysiu  biggrin.gif Kaip Tavo spaudimas, aprimo?

Ale tikrai kaip vejiesi biggrin.gif bet taviškis koks žemas g.gif
Aha, padainavau savo vaikystėj mylimo filmo dainas ir spaudimas thumbup.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 03 09, 22:04)
Mačiau, mačiau tavo pilvuką, tikrai jau kaip reikiant nemažas.. smile.gif Bet kai dekretas, gali jau sau leisti daugiau pagulinėti, pailsėti. Kur jau prilakstysi su tokiu pilvuku smile.gif

Tai ten jau senas pilvukas. Ech, man nuo gulėjimo blogai, stengiuosi pasivaikštinėti, nes kitaip galva sukasi ir pulsas kyla....
Stebiuosi, kad ir su trynukais 36savaites leis nešiot. Maniau, kad trumpiau.
Atsakyti
Tino, man irgi labai sunku isstovet yra, as jau net virtuvej kede auksta turiu prie virikles, ar bulves skutu jau sededama. Nu ka daba darysi, randi tu budu kaip prisitaikyt..

Del tos modelkos, tai labai keistai ir nenaturaliai atrodo, bet apacioj komentarus pasiskaiciau, tai pasirodo buna tokiu 'pilvu' ir ne pas modelius..Ir normalus vaikai gimsta. Nezinau, keista kazkaip. Bet vienam komentare kazkas kaip ir klaida pastebejo, jie raso kad ji yra 8.5 menesio, o tekste parasyta kad 34 savaiciu, tai 34sv sudaro 7.5 menesio o ne 8.5, tai kaip nori taip suprask.. Nu bet vistiek mazas tas pilvas.. Tikekimes kad vaikelis ten sveikas
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 03 09, 21:26)
Ale tikrai kaip vejiesi biggrin.gif bet taviškis koks žemas g.gif 

jo labai zemas o tai yra ir pliusas ir minusas kad jis skersai apacioj, o placenta virsuje, tai jis man ten ir spurda apacioj, pas dauguma tai jis sedi staciai arba atvirksciai, uztai buna ir i virsu pilvyzas susiformaves o pas mane jis ant to pilvo apacios kaip ziedas ir guli horizontaliai doh.gif Kad tik nebutu problemu su apsivertimu, nes sake iki 30 paprastai verciasi o paskui jau reik pratimus visokius daryt, bet as ir i joga einu ir i baseina, o jis toks vaizdas net nezada nei sest nei galva zemyn g.gif
tik pliusas kad nesiekia sonkauliu tai nei ant skrandzio jauciu nei dusina, virsus pilvo kaip buves

del modelio aha ir as paziurejau kad 34 sav 5 lb tai apie 2,5 kg vaikelis jau tai normalus svoris kaip 34 sav., o gal cia dar pafotoshopinta, ai ka cia gali zinot su tom nuotraukom doh.gif
Atsakyti