Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Edena @ 2015 03 09, 21:58)
jo labai zemas o tai yra ir pliusas ir minusas kad jis skersai apacioj, o placenta virsuje, tai jis man ten ir spurda apacioj, pas dauguma tai jis sedi  staciai arba atvirksciai, uztai buna ir i virsu pilvyzas susiformaves o pas mane jis ant to pilvo apacios kaip ziedas ir guli horizontaliai  doh.gif  Kad tik nebutu problemu su apsivertimu, nes sake iki 30 paprastai verciasi o paskui jau reik pratimus visokius daryt, bet as ir i joga einu ir i baseina, o jis toks vaizdas net nezada nei sest nei galva zemyn g.gif
tik pliusas kad nesiekia sonkauliu tai nei ant skrandzio jauciu nei dusina, virsus pilvo kaip buves

del modelio aha ir as paziurejau kad 34 sav 5 lb tai apie 2,5 kg vaikelis jau tai normalus svoris kaip 34 sav., o gal cia dar pafotoshopinta, ai ka cia gali zinot su tom nuotraukom  doh.gif

As tai galvojau kad ji cia tuos 5 lb isviso priaugus doh.gif biggrin.gif Pagal ta jos vadinama pilva tai daugiau taip atrodo, negu kad vaikelis toks. Bet tikekimes kad cia vaikelio svoris.

Edenut turi gelbejimo ratuka lotuliukas.gif O man kaip tik visi bumsejimai i skrandi ir sonkaulius greit sieks. Kad skrandis suspaustas tai jauciu. Jei daugiau uzvalgau, tai skauda
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 09, 21:23)

Pas mane pilvas 91cm  biggrin.gif

Tai kur tie tavo 7 kg? g.gif Ale kaip skirtingai pas visas ane
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 09, 21:01)
Tiesa, kai būnu namie vis pamirštu paklausti to, kas mane kankina dienos metu. Ar pas kurią nors yra išsprogusi bamba? Man labai jautru kai ji liečiasi prie drabužio, o jei dar užkliudau, tai net susigužiu sekundei.. Gal galite patarti ką daryti? Negi vienintelis variantas kokiu pleistru užklijuoti dienomis?

Piktuke, man bamba neissikisus, bet irgi jautri ta vieta. Siaip is mano bambos nieko nelike, issitempes blynas biggrin.gif Bet jei issikisus tai tikiu kad labai jautru. Tikrai gal tiesiog uzklijuot ir viskas g.gif , ka cia dar galima butu padaryt su ja mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 09, 22:23)
Eisiu ir as ikelsiu siandienini pilva  blush2.gif  ax.gif

O, jau irgi nebe toks mažiukas nepastebimukas thumbup.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 09, 23:07)
Piktuke, man bamba neissikisus, bet irgi jautri ta vieta. Siaip is mano bambos nieko nelike, issitempes blynas  biggrin.gif  Bet jei issikisus tai tikiu kad labai jautru. Tikrai gal tiesiog uzklijuot ir viskas  g.gif , ka cia dar galima butu padaryt su ja  mastau.gif

Matyt visos tik skylutes turėjot, o tokio guzikiuko ne, kad nei vienai neiššoko.. biggrin.gif aš šiandien lekiu į perinitologijos centrą, o ketvirtadienį į antakalnį, bandysiu užklausti ką rekomenduoja. Na bet juk nenupjausi ax.gif

Oj kaip neramu prieš pasimatymą ax.gif
Atsakyti
SVEIKINAME AFRODITĘ!!! Fantastika wub.gif laukiame pas mamytes thumbup.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 08, 21:41)

Mano reiskia bus visiski pliksiukai, nes remuo visai nekankina  biggrin.gif

biggrin.gif Mane labai kankino, pas abu buvo nedaug plaukučių, o dabar brolio jau visai nebloga šukuosena, o sesytė turi nedaug ir silpnų plaukučių, brolis ir tuos baigia išpešti:)
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2015 03 10, 12:39)
SVEIKINAME AFRODITĘ!!! Fantastika wub.gif  laukiame pas mamytes thumbup.gif
biggrin.gif  Mane labai kankino, pas abu buvo nedaug plaukučių, o dabar brolio jau visai nebloga šukuosena, o sesytė turi nedaug ir silpnų plaukučių, brolis ir tuos baigia išpešti:)

Oj kaip faina wub.gif kaip faina turet poryte bigsmile.gif wub.gif nu tiesiog tobula, sveikinu dar karteli kitty 4u.gif Kaip sekasi auginti juos? gal gali pasakyti kur ta mamyciu tema? ten bendra tema ane? o gal kur disutuojat apie dvynuku auginima? reiktu pradet ssviestis bigsmile.gif nes dvynuku besilaukianciu temute radau thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau po pasimatymo smile.gif tai pirmiausia kokias 10 minučių gązdino kokia bloga mano situacija, kaip čia pagimdysiu tarp 24-28 savaitės, kaip mano pilvas jau dabar didžiulis ką toliau darysiu ir panašiai. Paskui žiūrėjo echoskopu, tai viskas labai puikiai šiai dienai, visi labai aktyvūs, tik aš nelabai ką jaučiu smile.gif sakè užtikrintai 2 berniūkščiai ir lyg ir trečiam mažyliui niekas neauga tarp kojų biggrin.gif visi sveria po beveik 350g, keliais gramais tik skiriasi ir atitinka 20 savaičių ir 3 dienas, tai savaitę terminą paankstino smile.gif kaklelis dar irgi ilgas ir uždaras. Po apžiūros šiek tiek nurimo gydytoja ir sako, jei po 4 savaičių bus panaši situacija, gal ir išnešiosi ilgiau, nei 30 savaičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 10, 12:53)
Aš jau po pasimatymo  smile.gif  tai pirmiausia kokias 10 minučių gązdino kokia bloga mano situacija, kaip čia pagimdysiu tarp 24-28 savaitės, kaip mano pilvas jau dabar didžiulis ką toliau darysiu ir panašiai. Paskui žiūrėjo echoskopu, tai viskas labai puikiai šiai dienai, visi labai aktyvūs, tik aš nelabai ką jaučiu smile.gif sakè užtikrintai 2 berniūkščiai ir lyg ir trečiam mažyliui niekas neauga tarp kojų  biggrin.gif  visi sveria po beveik 350g, keliais gramais tik skiriasi ir atitinka 20 savaičių ir 3 dienas, tai savaitę terminą paankstino smile.gif kaklelis dar irgi ilgas ir uždaras. Po apžiūros šiek tiek nurimo gydytoja ir sako, jei po 4 savaičių bus panaši situacija, gal ir išnešiosi ilgiau, nei 30 savaičių smile.gif

Oho, galima gi taip ir soka gaut kai pradeda nuo tokiu "naujienu" doh.gif Smagu, kad visi gyvybingi ir auga puikiai wub.gif Nu Tau piktuke reiktu jau tokios dovanos kad bent vienas butu kitos lyties wub.gif nes isnesiot gi sunku ir mamytei cia didziulis darbas, tai tau minimum kaip atpildas turi buti skirtingu lyciu beibiai biggrin.gif Linkiu kad taip ir butu! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai dekoju uz sveikinimus 4u.gif O pas mamytes butinai uzsuksiu mirksiukas.gif Dabar pratinames gyventi drauge ir nesinori siuo metu atrodo tik dziaugtis savo stebukleliu wub.gif wub.gif wub.gif Nakti ir diena ziurim ir negalim atsiziureti.Kol kas esame ligonineje,kadangi gimdymas buvo komplikuotas ir vaikutis pries laika gimes tai tikrai labai stebi.Na bet gal iki penktadienio grysim jau namucio,bet cia jau labiau del manes ilgokai laikys nei del maziuko.
O maziukas kol kas labai ramus,miegaliukas ir tinginukas.Tik siandien vos ne vos pradejo bandyt zisti krutine,bet vistiek gauna misinuko.Nera valgus vaikutis,jei matint kas 2,5 sav. tai jis nenoriai valgo,o kai jau buna 3,5 tada noriai valgo.Zodziu,mokomes visko kas diena.
Linkiu mergaites jums susitikti su savo stebukliukais,dziaugtis,nes tikrai tai nors ir atrodo labai isvargina bet is kazkur jegu yra per para miegot kelias valandas,nes ziuri i maziuka ir noris tik sypsotis ir jauties palaima.
Sklandaus nestumo,gimdymo ir ramiu ir sveiku maziuku wub.gif
O as radus laisva minute-tikrai uzsuksiu mirksiukas.gif nors trumpam mirksiukas.gif
Atsakyti
Piktuke, manau jausmas nerealus po vizito, trys mazgiai šoka polką pilve, kaip super wub.gif Aš irgi pas dantistę dantį tvarkiausi be nuskausminamųjų, be ko anksčiau neišsiversdavau. Ir nieko, viskas buvo pakenčiama.

Afrodite, baltai pavydu. Ech... kaip smagu jums. Stiprėkit!

O ir tas oras lauke teikia pavasariškų vilčių clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 03 10, 14:04)
Oho, galima gi taip ir soka gaut kai pradeda nuo tokiu "naujienu"  doh.gif Smagu, kad visi gyvybingi ir auga puikiai  wub.gif Nu Tau piktuke reiktu jau tokios dovanos kad bent vienas butu kitos lyties  wub.gif nes isnesiot gi sunku ir mamytei cia didziulis darbas, tai tau minimum kaip atpildas turi buti skirtingu lyciu beibiai  biggrin.gif Linkiu kad taip ir butu!  bigsmile.gif  wub.gif

Na bet tikrai.. Dar suprasčiau jei po apžiūros taip apibarta būčiau buvusi, o dabar - prieš. Oj kaip norėčiau, kad tikrai tas trečias mažiukas mergaitė būtų wub.gif

QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 10, 16:25)
Piktuke, manau jausmas nerealus po vizito, trys mazgiai šoka polką pilve, kaip super  wub.gif  Aš irgi pas dantistę dantį tvarkiausi be nuskausminamųjų, be ko anksčiau neišsiversdavau. Ir nieko, viskas buvo pakenčiama.

drinks_cheers.gif tikrai nebuvo tas taisymas toks baisus kaip įsivaizdavau, baimės akys didesnės biggrin.gif

Po šiandien prigązdinimo susimąsčiau, gal man jau laikas tam krepšeliui pradėt pirkaliotis, o tai nieko neturiu. Vis sakiau kai naujam bute sudėsim grindis, bet jos dar porą savaičių tikrai nebus sudėtos.. O kas, jeigu?
Atsakyti
Merginos, o kas nors turėjot/turit bėdų su kojų venom nėštumo metu? Bliambački pas mane jau kažkas rodosi/kalasi blauzdose. Reikia tas kojines ar pėdkelnes kokias žiūrėtis. Šiandien vaistinėje vienas žiūrinėjausi, tai vos iš koto neišgriuvau, kai pasakė kainą - 86 Eur blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2015 03 10, 12:39)
biggrin.gif  Mane labai kankino, pas abu buvo nedaug plaukučių, o dabar brolio jau visai nebloga šukuosena, o sesytė turi nedaug ir silpnų plaukučių, brolis ir tuos baigia išpešti:)

Kitty, tikiu kad cia daugiau genetika lemia nei remuo biggrin.gif Mes abu su vyru sviesus is prigimties, ir abieju seimose visi leliukai pliksiai buvo, tai nemanau kad pas mus gims su plaukais. Na gal su kokiu pukeliu, bet ne daugiau 4u.gif

O tavo fainuciai geltonsnapiukai thumbup.gif 4u.gif Vis albumely pasiziuriu kaip jus ten visos augat ir gyvenat ax.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 03 10, 12:53)
Aš jau po pasimatymo  smile.gif  tai pirmiausia kokias 10 minučių gązdino kokia bloga mano situacija, kaip čia pagimdysiu tarp 24-28 savaitės, kaip mano pilvas jau dabar didžiulis ką toliau darysiu ir panašiai. Paskui žiūrėjo echoskopu, tai viskas labai puikiai šiai dienai, visi labai aktyvūs, tik aš nelabai ką jaučiu smile.gif sakè užtikrintai 2 berniūkščiai ir lyg ir trečiam mažyliui niekas neauga tarp kojų  biggrin.gif  visi sveria po beveik 350g, keliais gramais tik skiriasi ir atitinka 20 savaičių ir 3 dienas, tai savaitę terminą paankstino smile.gif kaklelis dar irgi ilgas ir uždaras. Po apžiūros šiek tiek nurimo gydytoja ir sako, jei po 4 savaičių bus panaši situacija, gal ir išnešiosi ilgiau, nei 30 savaičių smile.gif

Piktuke, nu rimtai kas per mada tu LT mediku doh.gif Pirma prigasdint ir nurasyt, o po to tik apziura daryt ir susirinkt faktus doh.gif baisu
Bet dziaugiuos kad viskas gerai pas jus, duodas viduj, tuoj pajusi ir isorei, o tada lygsvara bus sunku islaikyt kai i sonus metyt prades biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
sveikos , as pavargusi , atidirbau 12 val .. rankos nejauciu kazkas sutriko labia skauda :/

Piktuke , o tu matei sy video ? kaip is dvynuku pasidare trynukai smile.gif as visas 5 dalis praziurejau , tokia linksma istorija smile.gif
https://www.youtube....h?v=1hjwlt1tTPg
Atsakyti