Sveikutes
Nebera laiko rasyti,mazasis direktorius visa laika atiima.
Pumpule,didziausi sveikinimai pagimdzius suneli

Labai dziugu,kad viskas baigesi gerai ir kad maziukas toks protingas ir pats parode kad jam geriau eit jau laukan

Dabar sveikit,aukit,stiprekit ir kuo daugiau ramiu nakteliu ir aisku pienuko

Beje,priaugs tie riebaliukai

Maniskis irgi liesas ir ilgas-bet svarbiausia kad viskas ok,o jau kg mes uzauginsime
Tino,smagios zinios ir toliau taip kad geryn eitusi

laikau kumscius uz tavo princeses
Musu nestukems sveikatos ir stiprybes
Del gydytojo ir susitarimo,tai as visiskai pritariu
Pumpulei 
Dziaugiuos,kad visa nestuma lankiausi pas gydytoja ir kad jis spejo priimti man gimdyma. Guledama patologiniame daznai matydavau skirtingas gydytoju nuomones ir pan.Aisku niekas nenori blogo,bet savas ginius zino visa nestumo eiga,tavo bukle ir stengsis kad gimdymas tau butu ne kaip blogas sapnas. Cia bent jau mano nuomone.

o ant kokio durniaus uztaikysi niekada nezinosi; man kai veiksmas praisdejo atejo viena gine ir kad pradejo rekt,kad as vaika nuzudyt noriu,kad jis dabar gimes greiciausiai mirs nes jam plauciai subliuks,arba jei isgyvens tai liks neigalus irt.t. kad jau geriau tada gimdyt vaikuti 30-32 sav.nei 37 ir t.t.

as praverkiau jus nezinot kiek... visai man paskutines trys dienos iki gimdymo buvo tragedija,nes toks jausmas buvo kad as kazko prisigeriau kad man viskas prasidejo.o skausmai kokie geruliai buvo,naktim nemiegojau visai,o sekmadieni isvis super buvo...atejo mano ginius,o as apsiverkusi sedziu visa drebu,sakau kazkaip stabdykim ta gimdyma,nenoriu kad mano vaikas butu invalidas ir pan.O jis ziuri ir nesupranta.Tada pasakiau kas ir ka sake,tai jis mane nuramino,apkabino,as aisku dar labiau issizliumbiau,paskui liepe suleisti vaistu raminanciu ir nudave pz tai ginei,nes paskui atejo silkine pas mane.
Ir ka,gime mano maziukas ir viskas ok,nei plauciai subliukso,pats zindo,ramus,sveikutis ir nuo pat gimimo nevalingai sypsosi.Nezinau,tikrai nesigailiu kad tariausi su savo ginium,pasitikejau visu nestumu juo,o ir mane sutvarkes jis nuejo issiaiskint kaip mano maziukas,atejo pas mane i reanimacija,paskui dar nuejo i pogimdyvini skyriu,pasveikino mano vyra ir tevukus,kartu pasidziauge ir pasake kad labai vyriskas berniukas. Ir isleke,nes jam reikejo vakare isskristi nes jis dvi savaites skaitys paskaitas Anglijos univere.
Kas del Medelos Swing.Tai pientraukis jau turi buteliuka ir zindukus.Uzknisantis dalykas tik kad daug detaliu ir vis reikia plaut,bet tikrai geris jis.

Veikia gana tyliai,istraukia kiekviena lasiuka uzsilikusi krutinej ir pastebejau kad pradejo dauget pienuko.jei pradzioj vos per diena nustraukdavau 40ml is abieju krutu,tai jau dabar daugiau.Aisku,kazka daugiau galesiu pasakyti ilgiau panaudojus.
Medela buteliukas irgi superinis,tik maniskis jo nemegsta nes reikia zaistis su juo.Jis atitinka tikrai spenelio forma,taciau apvertus sakykim jei norit patikrinti ar ne per karstas pienukas-niekas nelasa.Turi zisti ir tada tokia srovele tas pienukas ateina.Vaikas ne uzsprings,neprirys oro ir pan. Tik asmeniskai as,jei buciau seniau zinojus,tai buciau Medela iskart pirkusi buteliukus ir jau i ligonine vezusis,nes mano kavalierius priprato prie lengvai tekanciu ir Medelos jis zist nenori.Jis pazista kazkiek,atsibosta jam traukt ir pradeda pykt,arba visai spjauna lauk ir buna po kiek laiko jau labaaaai piktas keksiukas.
Beje,Medelos buteliukai yra skirstomi; kur eina mano su pientraukiu tai jie tinka tik mamos pienui,misinuko per ji nesugirdysi.O yra ir tokiu Medelos kuriuos gali naudot ir misinukams.
Na,jei lauksiuos kada trecio maziuko,tai tik Medela produkcija pirksiuos ir pientrauki galvoju kad neparduosiu bent jau kiek laiko,o gal uzkibs netycia,tai iskart galesiu i ligonine veztis ir neprarasiu tiek brangaus laiko
O mes augam normaliai,didejam ir budraujam.Miego trukumas aisku juodas,bet vistiek viskas nerealu.Kazkaip sunku patiketi,kad siandien mano saules spinduleliui jau dvi savaites,ziuriu ziuriu ir negaliu atsiziureti.
O man kg.ganetinai sunkiai krenta.Buvau priaugusi 23 kg. dabar numeciau tik 12kg.na bet tikiuos iki vasaros pavyks ir daugiau numest
Apkabinu visas mergaites ir sekmes jums