Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Pumpule @ 2015 03 21, 18:25)
Prasinešu - šiandien gimė mūsų sūnus, 52 cm, 2980 g smile.gif mes be galo laimingi, kad viskas baigėsi gerai ir visi sveiki ir laimingi.

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 21, 20:10)
Zali vandenys pasidaro nuo to, kad vaikiukas jau pasitustina i vaisiaus vandenis, ir paskui jau iskyla pavojus jo gyvybei  nes jam pradeda trukti deguones, bet ne tai deja ne toks retas atvejis tu

Edena kaip visada zino visus atsakymus biggrin.gif , aciu uz paaiskinimus, as irgi nezinojau nuo ko tie zali vandenys 4u.gif

Aha, tiketina kad susiporuosim drinks_cheers.gif
Plem, as ir laukiu ir siek tiek bijau, kad tik viskas butu gerai...
Atsakyti
Nu nieko sau savaite thumbup.gif

Pumpule, sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuolis maziukas, saunuole tu 4u.gif stiprybes jums abiems, aukit sveiki ir dideli, kaip faina wub.gif

Edenut, nu va, ir as prisiskaiciau apie Medela labai geru atsiliepimu, labai noriu ir svajoju maitint pati, uztai bijau "sugadint" vaika, o Medela butent del to ir giria, kad tai visiskas kruties atitikmuo, tai as prie jo ir pasilikau 4u.gif ziuresim ax.gif

Vaje, burbuliacija, Edena, arteja jusu laikas, o tai reiskia, kad ir maniskis arteja labai sparciai ax.gif as irgi noriu labai, ir bijau blush2.gif

Beje, man del tos sirdeles neisdegs su cp, sake kas antras su tokia "diagnoze" biggrin.gif doh.gif pradejau skaitinetis apie epidura ax.gif matyt teks keist planus smile.gif
Atsakyti
Pumpule - sveikinimai 4u.gif linkiu greit susidraugaut wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz sveikinimus! Nereali laime, ypatingai kai ji galejo taip lengvai suduzti.

QUOTE(Pacifica @ 2015 03 21, 19:22)
Pumpule sveikinimai wub.gif  wub.gif  wub.gif
as vat irgi nelabai supratau del to tarimosi...

O nuo ko tie zali vandenys pasidaro?

Edena tikrai puikiai paaiskino. Mums degonies truko nes virkstele smauge maziuka, jei butu bandyta toliau testi gimdyma naturalu, galejo prisismaugti maziukas. Jam ir taip jau negerai buvo pilvelyje, mazai gavo maistelio per ta virkstele. Jis man toks smulkutis palyginus su broliu, kone puse vaiko smile.gif bet uz tat kaip sauniai zinda!! Traukia kupinas jegu, brolis labai ilgai uztruko kol pradejo normaliai valgyti.
Bet va net teko premature sauskelniu pirkti, nors visi 3 kg.. Bet man toks jis maziukas atrodo, nieko jei taip ir toliau valgysim, uzaugsim greitai smile.gif
Atsakyti
Pumpule, sveikinimai didžiausi wub.gif gerai, kad gerai baigiasi dauguma tokių dalykų.

Mano mažės jau kartu šalia viena kitos inkubatoriuose. O kokios mažutės, kokios trapios wub.gif davė palaikyt tai susilydžiau wub.gif jau ir man vis daugiau priešpienio atsiranda. Žodžiu, gyvenam gerai, nors galim dar ne trumpai užsibūt ligoninėj.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 21, 20:56)

Beje, man del tos sirdeles neisdegs su cp, sake kas antras su tokia "diagnoze"  biggrin.gif  doh.gif  pradejau skaitinetis apie epidura  ax.gif  matyt teks keist planus  smile.gif

Nu va, visos cia labai planavom CP o pasigimdysim pacios biggrin.gif Nors aisku, dar visko gali buti..

Atisa, jau dekretas?? bigsmile.gif

O as siandien susimasciau kad niekas man to gliukozes tyrimo neliepe darytis, kazin kodel g.gif Nes kiek supratau daromas tarp 24-28 sv..
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2015 03 21, 21:37)
Pumpule, sveikinimai didžiausi wub.gif  gerai, kad gerai baigiasi dauguma tokių dalykų.

Mano mažės jau kartu šalia viena kitos inkubatoriuose. O kokios mažutės, kokios trapios wub.gif davė palaikyt tai susilydžiau wub.gif jau ir man vis daugiau priešpienio atsiranda. Žodžiu, gyvenam gerai, nors galim dar ne trumpai užsibūt ligoninėj.

Saunumelis thumbup.gif O kaip tavo atsigavimas einasi po cp? vaikstai jau?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 22, 00:02)
Atisa, jau dekretas??  bigsmile.gif

Ahaaa, nuo siandien assa.gif ne neisivaizduoju, ka reikes veikt biggrin.gif labai bijau del svorio, kad sededama namie i loki nepavirsciau unsure.gif nes pilvas jau toks sunkus.. Jau + 11 kg blink.gif doh.gif atrodo, valgau ne uz du, bet tai ta skanaus nutveriu, tai ana.. Dar kai namie buvau, tai pyragai, spurgos, plikyti pyrageliai, o ka veikt, kepi ir kepi ax.gif nezinau, kaip cia reiks su savim tartis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 22, 00:02)
Papildyta:
Saunumelis  thumbup.gif  O kaip tavo atsigavimas einasi po cp?  vaikstai jau?

Ir man idomu, kaip tas cp, kaip atsigavimas ax.gif
Atsakyti
aha zinau biggrin.gif kad mano drauges bent dvi yra jau su zaliais pagimde:( na bet svarbiausia kad viskas gerai baigiasi kai tinkamai sureaguoja 4u.gif

Atisa su dekreto pradzia 4u.gif blush2.gif as prisijungsiu uz savaiteles drinks_cheers.gif o del cp tai va va sakau man ta pati sake biggrin.gif ai bet ir nebesiverziu as jo, sakau tos pamokeles super , svarbiausia turbut apsisarvuot ziniom ir bandyt jas pritaikyt per gimdyma kad padet ir sau ir maziukui wub.gif
o del artejimo tai taip praktiskai visas musu burys "pabyres" biggrin.gif
ai as kazkokia durna nuojauta turiu kad anksciau termino man bus su tokiu tempu, dekrete nors ir busiu bet direktorius balandzio vidury dar svarbu susitikima suorganizavo , ir taip to streso per akis doh.gif

del noro ir baimes kartu pritariu drinks_cheers.gif biggrin.gif man tas pats, malonus virpuliukai nuo to, kai jau laikysiu rankose, bet baime to, kai prasides kaip nesupanikuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 21, 23:02)
Saunumelis  thumbup.gif  O kaip tavo atsigavimas einasi po cp?  vaikstai jau?

Aš jau ir vakar vaikščiojau, tik dar susisukus ir į parankę kam nors įsikibus. O šiandien tai jau visai pati. Ir po visus aukštus mažes lankiau. Tik dar besispaudžiant priešpienį akyse žvaigždučių atsiranda. Skauda pilvą bet ne kažin kaip baisiai. Tik va keista- kojos sutino taip kaip nebuvo per nėštumą. Kad cp daktarai padarė meistriškai: nei tempos, nei kokio kraujavimo nėra. Nu super. Žinokit, klinika ir personalo paslaugumas vos ne kaip TR hihihi.gif net keista, kaip viskas pasikeitę hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 21, 22:17)
. Jau + 11 kg  blink.gif  doh.gif

Rimtai? blink.gif Bet tai kur pas tave tie kg g.gif O pas mane + 10 kg, bet pilvas mano dvigubai didesnis juk. Idomybe kazkokia mastau.gif

Reik veiklos kokios susigalvot Atisiuk, ar leliukui viska jau susiruosus? As namie jau kuri laika sedziu, bet veikti ka tai turiu. Na bet ir pavalgymui laiko randu biggrin.gif Sia sv pastebejau kad apetitas didesnis. Tiesiog norisi valgyt, nei siaip kad is nuobodulio. Tai ir valgau irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2015 03 21, 22:43)
Aš jau ir vakar vaikščiojau, tik dar susisukus ir į parankę kam nors įsikibus. O šiandien tai jau visai pati. Ir po visus aukštus mažes lankiau. Tik dar besispaudžiant priešpienį akyse žvaigždučių atsiranda. Skauda pilvą bet ne kažin kaip baisiai.  Tik va keista- kojos sutino taip kaip nebuvo per nėštumą.  Kad cp daktarai padarė meistriškai: nei tempos, nei kokio kraujavimo nėra. Nu super. Žinokit, klinika ir personalo paslaugumas vos ne kaip TR hihihi.gif net keista, kaip viskas pasikeitę hihihi.gif

Nu faina, Tino wub.gif O kaip tas jausmas kai vidui niekas nebesispardo? Jauciu siurealus truputi
O miegot iseina kiek nors?
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 21, )
del noro ir baimes kartu pritariu drinks_cheers.gif  biggrin.gif  man tas pats, malonus virpuliukai nuo to, kai jau laikysiu rankose, bet baime to, kai prasides  kaip nesupanikuot biggrin.gif

Oi man jokios panikos vidury nakties nebuvo. Ramiai susidėjau paskutinus daiktelius. Man panika buvo didesnė paskutinėm savaitėm. Ta baimė ėmė. Na mb tai palakstė po namus nežinodas ko griebtis kai prikėliau bet aš viską sustrategavau. Man geriau veiksmas nei nieko neveikimas ir laukimas.
Atsakyti