Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - ką rekomenduojat?

QUOTE(murmur @ 2015 10 23, 11:01)
Tai džiaugiuosi kad Jums pinigai neaktualu, nes permokėjot smarkiai. Svarbu rezultatas džiugina smile.gif

o kodėl smarkiai? g.gif Su buitine rašė, kad tiek. Tai mano nuomone nebrangu... Labai daug priklauso, kokią buitinę susidėjo. Nors kai aš pasakau, kas paklausia, kiek mums virtuvė kainavo, tai vos nenukrenta. lotuliukas.gif Bet buitinė pas mus brangi buvo ir kainavo daugiau nei pati virtuvė. biggrin.gif
Atsakyti
Mes buitinę ėmėm irgi iš TG baldų. Gavosi 20% nuolaida jai, tai už gartraukį, Elktrolux orkaitę, kaitlentę ir indaplovę sumokėjome 2400 €. Taip, kad matot, pusę sumos sudaro buitinė technika ir kita pusė už baldus.
Jie mums dar pagamino prieškambario spintą už 600 €. smile.gif Bet čia jau neįtraukta į tuos 5k. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 spalio 2015 - 13:08
Sveiki 4u.gif
Kas gaminosi virtuves baldus Mirivonoje, kokie atsiliepimai? rolleyes.gif Maciau nare Caribian svarste del sios firmos. Ar pasirinkote juos?

Papildyta:
Ka bei kitos nares, kurios gaminosi virtuves baldus TG balduose, kaip ten yra su dizainerio atvykimu, matavimu ir konsultacijomis? Man minejo, kad pradzioj mokamas uzstatas 50-100 eur ir po sutarties pasirasymo jis yra grazinamas. Ar taip jums ir buvo? g.gif

Gal dar kas turi virtuvinio nuotrauku ir noretu parodyti TG baldu gaminius? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 10 23, 17:04)
:  Maciau nare Caribian svarste del sios firmos. Ar pasirinkote juos?

Taip. Tik ne virtuve man gamins, o drabuzine
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2015 10 23, 15:07)
Mes buitinę ėmėm irgi iš TG baldų. Gavosi 20% nuolaida jai, tai už gartraukį, Elktrolux orkaitę, kaitlentę ir indaplovę sumokėjome 2400 €. Taip, kad matot, pusę sumos sudaro buitinė technika ir kita pusė už baldus.
Jie mums dar pagamino prieškambario spintą už 600 €.  smile.gif Bet čia jau neįtraukta į tuos 5k.  biggrin.gif

jie mum ir siunte buitines pasiulymus, ale su nuolaida, tai tas su nuolaida kitur tiek kainuoja be nuolaidu:). uz tokia suma 2400, galima siemens arba bosch susidet:). bet svarbu jums tiko
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2015 10 23, 14:07)
Jie mums dar pagamino prieškambario spintą už 600 €.  smile.gif Bet čia jau neįtraukta į tuos 5k.  biggrin.gif

Na man rodos ir už buitinę kiek permokėjote, jeigu čia be šaldytuvo tie 2400 Eur. Žinoma yra kategorija žmonių, kuriems tiesiog dėl laiko stygiaus ar kitų priežasčių patogiausia viską imti vienoje vietoje ir nesukti galvos, nesvarstant, kad tai gali būti brangiau. Nieko čia blogo, svarbu Jums gerai ir esate patenkinta rezultatu. O virtuvė gražiai padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 23 spalio 2015 - 20:23
QUOTE(Mistica @ 2015 10 23, 12:27)
o kodėl smarkiai?  g.gif Su buitine rašė, kad tiek. Tai mano nuomone nebrangu... Labai daug priklauso, kokią buitinę susidėjo. Nors kai aš pasakau, kas paklausia, kiek mums virtuvė kainavo, tai vos nenukrenta.  lotuliukas.gif Bet buitinė pas mus brangi buvo ir kainavo daugiau nei pati virtuvė.  biggrin.gif

Na mano 7,5m virtuvė su Siemens vokiška technika kainavo 4000€ (neskaičiuojant šaldytuvo). Todėl man atrodo brangu kaip tokiai nedidelei virtuvei.

Bet žinoma ne kiekvienas turi laiko ir noro pasidomėti, paieškoti atsiliepimų apie gamintojus. Saugiausia pasirinkti žinomą gamintoją ir turėt norimą rezultatą nesukant galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2015 10 23, 18:56)
jie mum ir siunte buitines pasiulymus, ale su nuolaida, tai tas su nuolaida kitur tiek kainuoja be nuolaidu:).

Man jie irgi skaiciavo, tai 1.5 karto brangiau negu bet kir kitur. Bet didziausia kosmosa paskaiciavo baldu zvaigzdes-2-2.5 karyo brangiau negu kitur (as nurodau plokste, stalvirsi, furnitura)
QUOTE(murmur @ 2015 10 24, 08:23)
Na mano 7,5m virtuvė su Siemens vokiška technika kainavo 4000€ (neskaičiuojant šaldytuvo).

Kas gamino?
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 10 23, 17:04)
Ka bei kitos nares, kurios gaminosi virtuves baldus TG balduose, kaip ten yra su dizainerio atvykimu, matavimu ir konsultacijomis? Man minejo, kad pradzioj mokamas uzstatas 50-100 eur ir po sutarties pasirasymo jis yra grazinamas. Ar taip jums ir buvo?  g.gif

Mums tas 100 eurų vėliau buvo įtrauktas į bendrą sumą. smile.gif

Tfu, visai pamiršau paminėti ir šaldytuvą vardindama techniką. biggrin.gif
O teigti, kad permokėjom, nežinant kokią būtent buitinę techniką pasirinkome yra nesąmonė. Tebūnie ir permokėjom, aš tikrai sutinku, kad esame iš tų žmonių, kuriems brangus laikas. Ir klausinėti 10 gamintojų už kiek mums padarysite ir t.t. ne mūsų charakteriams. smile.gif
P.s. nusispjaut man ant tų Siemens ar Bosh, mes esame Elctrolux fanai. Mums tai puiki, negendanti, ilgai tarnaujanti technika. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 spalio 2015 - 10:10
QUOTE(Ka @ 2015 10 24, 09:09)
Mums tas 100 eurų vėliau buvo įtrauktas į bendrą sumą.  smile.gif

Kodel gi taip? g.gif Taretes, kad sumokat uzstata ir grazina, o isties dar prideda papildomai? Ar kazka ne taip supratau? rolleyes.gif
Atsakyti
Nares GITALE, werika ir cashmira, gal galetumet ikelti TG baldu pagamintu baldu foto? 4u.gif

Mes del virtuves baldu gamybos kreipemes i TG baldus, Mirivona, Daimira, Currus ir baldai4you. Currus bei baldai4you per visa savaite net neatrase, tai dar laukiam pasiulymo. Daimira paskaiciavo didziausia kaina, tarp Mirivonos ir TG baldu skirtumas net apie 1000 eur! Nors tai ne galutiniai paskaiciavimai, bet skirtumas yra, del to reikes gerai padeliot +- ir apsispresti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SmtmsCrazy: 24 spalio 2015 - 12:39
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 10 24, 12:11)
Kodel gi taip? g.gif Taretes, kad sumokat uzstata ir grazina, o isties dar prideda papildomai? Ar kazka ne taip supratau? rolleyes.gif

Ne papildomai. Ne taip supratot. smile.gif
Atsakyti