Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - ką rekomenduojat?

QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 10 24, 12:38)
Mes del virtuves baldu gamybos kreipemes i TG baldus, Mirivona, Daimira, Currus ir baldai4you. Currus bei baldai4you per visa savaite net neatrase. Tarp Mirivonos ir TG baldu skirtumas net apie 1000 eur!

Man mirivonos kainos getiausios, bet ju ptojektuotojas yoks issivepes.. virtuve nuo geguzes deriname, per ta laika ir pagimdyt spejau, o jis vis neisgimdo mums galutinio varianto. Plius pagamintu ne anksciau metu pabaigos, kas man netinka. Todel duodu jiems tik drabuzine pagamint.
Del Currus-lAbai keista. Mano visai kitokia patirtis. Operatyviai; greitai atsako. Skambina. Teiraujaai. Siulo. Zodziu visokeriopas suinteresuotumas.
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 10 24, 11:57)
Man mirivonos kainos getiausios, bet ju ptojektuotojas yoks issivepes.. virtuve nuo geguzes deriname, per ta laika ir pagimdyt spejau, o jis vis neisgimdo mums galutinio varianto. Plius pagamintu ne anksciau metu pabaigos, kas man netinka. Todel duodu jiems tik drabuzine pagamint.
Del Currus-lAbai keista. Mano visai kitokia patirtis. Operatyviai; greitai atsako. Skambina. Teiraujaai. Siulo. Zodziu visokeriopas suinteresuotumas.

Projektuotoja jie viena turi? Gal varda pasakytumet? smile.gif Mums Mirivona pagamintu virtuvini tik per 50 dienu, bet isties pernelyg neskubam, laiko dar turim.
O del currus teks parasyti dar karta ir priminti, tikiuosi pirmadieni atsibus rolleyes.gif
Tiesa, jus drabuzine ar spinta gaminates currus? Slankiojanciom durim ar varstomomis? Mat mums taip pat reikes 2 dideliu spintu ir dar tik ieskom gamintoju smile.gif

Dar pasiziurejau, kad TG baldus pagamintu per 12 savaiciu blink.gif Va tai tau ir skirtumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SmtmsCrazy: 24 spalio 2015 - 13:51
QUOTE(Ka @ 2015 10 22, 14:27)
Pagaliau viskas pilnai pabaigta tai TA DAM!  bigsmile.gif Kažkas domėjosi kainomis, tai mūsų kainavo 5000.  smile.gif

Labai graži virtuvė wub.gif
Atsakyti
Labai graži virtuvė, Ka thumbup.gif Gal žinote savo kambario aukštį? Maniškis aukštokas, svarstau ar darytis iki lubų.

Aš planuoju gamintis spintą ir virtuvę ir dairaus baldininkų. Kol kas neturiu tikslaus projekto, galvoju gal baldininkai pasiūlo kaip ką patogiau daryti? Ar jie ruošdami pirminį pasiūlymą padaro kažkokią vizualizaciją, brėžinuką ar pan? Ar tai padaro tik jau po sutarimo gamintis pas juos?
Atsakyti
as siulyciau atsisesti ir pabandyti ranka pasipiesti paciai. kaip dareme mes, zinojome kur langas, kur durys, kur kanalizacija, kur ventiliacija, ir kvadraciukais ant lapo paisiau, ale spinteles, kuriu negalima jau judinti, po to galvojome ka toliau daryti, ka kitur deti. aisku, gal kai nesvarbu kas kaip gali pabraizyti ir tiesiog projektuotojas, bet nemazai mano kaimynu gailisi, kad patys neisigilino, nes ne viskas patinka, ne viskas patogu, darytu kitaip, o kai dare nesusimaste. zodziu cia reiktu ir patiems pasukti galva. issimatuoti kokie puodai pagaliau, kokio aukscio, kur juos desit, nes pabraizyti grazu brezinuka viena, o kai netelpa kas reikia - problema. mums tarkime buvo aktualu virtuvinis kombainas kad tilptu, is pradziu pasipaiseme 3 stalcius, o pasimatavus gavosi, kad tik 2 galim daryti, uztai ten ilindo is vazos, asociai. o dar ir simetrija ilenda biggrin.gif bet kaip nedarysi, zodziu yra kur pasukti galva, na bent jau mums buvo.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 10 24, 09:23)
Na mano 7,5m virtuvė su Siemens vokiška technika kainavo 4000€ (neskaičiuojant šaldytuvo). Todėl man atrodo brangu kaip tokiai nedidelei virtuvei.

Bet žinoma ne kiekvienas turi laiko ir noro pasidomėti, paieškoti atsiliepimų apie gamintojus. Saugiausia pasirinkti žinomą gamintoją ir turėt norimą rezultatą nesukant galvos smile.gif

Mano panašaus dydžio kaip jūsų,tai kainavo 31000lt su buitine. Orkaitė balta Bosch su pirolize,kaitlentė indukcinė irgi Bosch..balta.. kas irgi pakėlė kainą. Baltas blizgus mdf,visur Blum ir apačioj tik 2 kampinės spintelės,toliau stalčiai,kurie padidina kainą.
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 10 24, 13:48)
Projektuotoja jie viena turi? Gal varda pasakytumet? smile.gif
Tiesa, jus drabuzine ar spinta gaminates currus? Slankiojanciom durim ar varstomomis?

Viena. Kadangi jau derinate su jaos, tai turetumet zinoti jo varda smile.gif
Currus negamina mums nei drabuzines,nei spintos.
Bedure.
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 10 25, 05:43)
Currus negamina mums nei drabuzines,nei spintos.
Bedure.

Aaa, susimaisiau. Rasete, kad Mirivona gamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 10 24, 22:29)
Labai graži virtuvė, Ka  thumbup.gif Gal žinote savo kambario aukštį? Maniškis aukštokas, svarstau ar darytis iki lubų.

Aš planuoju gamintis spintą ir virtuvę ir dairaus baldininkų. Kol kas neturiu tikslaus projekto, galvoju gal baldininkai pasiūlo kaip ką patogiau daryti? Ar jie ruošdami pirminį pasiūlymą padaro kažkokią vizualizaciją, brėžinuką ar pan? Ar tai padaro tik jau po sutarimo gamintis pas juos?

Mūsų virtuvės aukštis 2.63, dar paliko laisvos vietos šiek tiek centimetrų nuo lubų. smile.gif
Murčikas gerai patarė, labai svarbu pačiam pasigalvoti kaip kas patogiau būtų, kur ko norisi ir kaip. O po to projektuotojas/dizaineris išklausęs ir pamatęs galės savo patarimus bei pasiūlymus pateikti. smile.gif
Atsakyti
Ka, pas Jus labai graži virtuvė 4u.gif

Dėl virtuvės tai tikrai reiktų kažkiek patiems pasidomėti, pagalvoti, pateikti baldininkams daugiau informacijos apie savo poreikius.
Atsakyti
Pora kartų kitų narių buvo klausta bet niekas netsakė apie "Baldų Studija" Vilniuje.. Gal šį kartą bus atsiliepimų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 10 25, 13:11)
Aaa, susimaisiau. Rasete, kad Mirivona gamina  smile.gif

taip smile.gif
Atsakyti