Labas rytas, merginos, kokie atsiliepimai apie topijokos miltu? ar galima kartais juos naudoti, ar didelis blogis jis paleo mityboj

QUOTE(Hippie @ 2015 03 14, 23:17)
Merginos, iš kur, už kiek ir kaip siunčiatės klevų ar agavų sirupą?
Gaminu morkų tortą, ten reikia, bet panaudojau medų.
Gaminu morkų tortą, ten reikia, bet panaudojau medų.
Ar tortas skanus gavosi?
[quote=mėnulis,2015 03 15, 10:43]
Pirkau iherb.com
o gal kas Lietuvoj kokiu geru probiotiku pirko ? Nes susirgo sunus angina ir turbut reikes antibiotikus gert , tai probiotiku reikes dabar ,ner laiko siustis.
Pirkau iherb.com
o gal kas Lietuvoj kokiu geru probiotiku pirko ? Nes susirgo sunus angina ir turbut reikes antibiotikus gert , tai probiotiku reikes dabar ,ner laiko siustis.
QUOTE(limma @ 2015 03 15, 10:53)
Labas rytas, merginos, kokie atsiliepimai apie topijokos miltu? ar galima kartais juos naudoti, ar didelis blogis jis paleo mityboj 

šiaip, paleo guru juos laiko ribiniu produktu - lyg ir paleo, lyg ir nelabai

Sveikos,
Buvom Kauno Kaziuke-papirkau sūdytų lašinių, krapų, ridikų, vaikai po meduolį
Dar pas latvį nupirkom šaltalankių ir erškėtuogių uogienės.
Turiu. Naudoju. Retai.
Skanus, bet man per saldus. Kadangi dėjau medaus, o ten dar ir datulės, tai kitąkart medaus perpus mažiau dėsiu, o į pertepimo kremą nedėsiu visai saldumo, o tik citrinos sulčių daugiau įspausiu. Labai skaniai susivalgė imbieriukas šviežias smulkintas tame pertepimo kreme

QUOTE(limma @ 2015 03 15, 10:53)

Turiu. Naudoju. Retai.
QUOTE(JolkitaS @ 2015 03 15, 13:38)
Ar tortas skanus gavosi?
Skanus, bet man per saldus. Kadangi dėjau medaus, o ten dar ir datulės, tai kitąkart medaus perpus mažiau dėsiu, o į pertepimo kremą nedėsiu visai saldumo, o tik citrinos sulčių daugiau įspausiu. Labai skaniai susivalgė imbieriukas šviežias smulkintas tame pertepimo kreme

QUOTE(nomore @ 2015 03 15, 19:30)
aš esu naudojus kepant keksiukus, perpus su kokoso miltais, tai gavosi labai malonios struktūros jie. manau, kad retkarčiais nepakenks, kai kokia šventė ir norisi kokį kepinį sukonstruoti. kasdien neapsimoka naugot,, labai jau daug anglių.

Pagavau save, kad truputi isklydau is kelio. Niekaip nenoriu normalaus maisto antroje dienos puseje. Priciupau save, kad ne normaliai pavalgau, o kramsnoju. Tai riesutu pagrauziu, tai obuoliuka, tai surio. O kovo 8-osios proga vyrelis man suplake grietineles su braskemis. Aisku, tai geriau nei pirktiniai ledai, bet paprasiau, kad daugiau nevestu is kelio:)
QUOTE(Izolda @ 2015 03 14, 17:57)
Sveikos, paleolietės. Radau dar tokį straipsnelį apie vitaminų ir mikroelementų būtinybę:
http://terapijatau.l...arai-nemeluoja/
Papildyta:

http://terapijatau.l...arai-nemeluoja/
Papildyta:

Man asmeniskai tai atrodo visiskai netikes straipsnis. Lyginti zmogu su karve, pumpuojama papildais tam kad ji kuo greiciau butu tinkama skerdimui. Niekas juk neziuri kiek taip seriama karve gyventu, t.y, iki jos naturalios mirties. Nu vien zo....ir dar ...saltinis fohow

QUOTE(Hippie @ 2015 03 14, 00:58)
Sveikutės
O tu, bent įvyniotai į vatą, sakai jai , kad tau jau bloga nuo jos? Aš jau pasiekiau tą amžių, kai moku pasakyti NE, kai nebeleidžiu žmonėms šikti man ant galvos (dar pripras
). Labai mandagiai ir dalykiškai paprašau, kad neaiškintų ką man daryti, nes tokiu atveju ir aš nesakysiu kur joms eiti. Kalbu, žinoma, apie neadekvačius atvejus mano atžvilgiu. Esu išėjus iš vienos PRIVAČIOS klinikos dėl jos administratorės elgesio. Ir jai tai pasakiau atviru tekstu, apeliuodama į jos supratingumą, kad ji dirba ne sau, o privatininkui, o mandagus, profesionalus elgesys laukiamas tiek vienu, tiek kitu atveju.

O tu, bent įvyniotai į vatą, sakai jai , kad tau jau bloga nuo jos? Aš jau pasiekiau tą amžių, kai moku pasakyti NE, kai nebeleidžiu žmonėms šikti man ant galvos (dar pripras

zinok as jau mokausi perlipti per save ir sakyt NE. kai kur tas jau veikia!
bet va tokie atsitikimai ziauriai ismusa is veziu... as jau bunu naglesne(maloniai) su daktarais, ypac privaciose - as jiem moku pinigus, lai buna malonus ir jie su manim.
o cia tokia sritis...ne siaip sau koja atejau parodyt...

Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2015 03 14, 22:47)
Tai taip, jų yra Lietuvoje, bet maniau, kad gal kas žinot kur pigiau ir daugiau užsipirkti galima
Va šitą tarčiūką gaminu-generalinė repeticija prieš mažulės 7-ių metų gimtadienį, jei vaikams patiks, tai tokį ir gaminsiu, tik papuošiu gal marcipanine kočiota mase
http://www.primalpal...pe/carrot-cake/
Vietoj klevų sirupo dėjau medų, o pertepimui neturėjau maskarponkos (MB surijo, sako "dar būtų sugedęs"
), tai grietinėn želatin papilsiu, citrinų sulčių ir šviežiai smulkinto imbiero
, jokio sirupo nedėsiu, man atrodo ten ir be to saldumo užteks nuo medaus ir datulių, o bei morkų saldumo.

Va šitą tarčiūką gaminu-generalinė repeticija prieš mažulės 7-ių metų gimtadienį, jei vaikams patiks, tai tokį ir gaminsiu, tik papuošiu gal marcipanine kočiota mase

http://www.primalpal...pe/carrot-cake/
Vietoj klevų sirupo dėjau medų, o pertepimui neturėjau maskarponkos (MB surijo, sako "dar būtų sugedęs"

nebent vaikai nemegsta medaus!
pas mane taip! jau stove dezute nezinia kiek(uzsipirkau kai buvo akcija, jo jo godus moka gvigubai...)

Papildyta:
del Agavos sirupo. o kokis yra valgomas? neturiu patirties su juo, net neitariu koks jo skonis. bet busu jav greitai. sakau reiktu nusipirkt. tik nzn ko ten nereikia kad butu? tipo 100% pure agave syrup? ir viskas?
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2015 03 15, 20:05)
Sveikos,
Turiu. Naudoju. Retai.

Turiu. Naudoju. Retai.

niam niam.
kazkada dariau morku pyraga, tai karcios rupuzes pasitaike...
sveikos
as kasdienai ir nenoriu, retsykiais panaudoti. aciu uz issamu atsakyma
Turiu. Naudoju. Retai.

kaip velai pas jusKAziukas buvo....pas mus pries 2 sav, tai irgi biski pasipirkom
aciu uz atsakyma
galetum gal i musu saita ideti receptuka su nuotraukyte
duociau prisijungimus ir pasipildytu dar vienu receptuku,
laikykis mieloji
gi prasides biesai......as va kas ryta irgi suvalgau po obuoli, nors simts metu ju nevalgiau, nes vis pute pilva, negerai daresi, puksedavau ir issiputus budavau. dabar ant tuscio skrandzio suvalgau darbe, o poto tik pietus buna, tai nera jokiu salutiniu pozymiu, tai paskanauju
nezinau ar gerai darau....va ryt gausiu suknele, pagal kuria turesiu gyventi kuri laika, tai ziuresiu ar juos mesti ar padauginti
teks rubui tarnauti
o ne rubas man
QUOTE(nomore @ 2015 03 15, 19:30)
aš esu naudojus kepant keksiukus, perpus su kokoso miltais, tai gavosi labai malonios struktūros jie. manau, kad retkarčiais nepakenks, kai kokia šventė ir norisi kokį kepinį sukonstruoti. kasdien neapsimoka naugot,, labai jau daug anglių.

as kasdienai ir nenoriu, retsykiais panaudoti. aciu uz issamu atsakyma

QUOTE(Hippie @ 2015 03 15, 20:05)

Turiu. Naudoju. Retai.

kaip velai pas jusKAziukas buvo....pas mus pries 2 sav, tai irgi biski pasipirkom

aciu uz atsakyma

galetum gal i musu saita ideti receptuka su nuotraukyte

QUOTE(Nidulia @ 2015 03 15, 22:02)
Pagavau save, kad truputi isklydau is kelio. Niekaip nenoriu normalaus maisto antroje dienos puseje. Priciupau save, kad ne normaliai pavalgau, o kramsnoju. Tai riesutu pagrauziu, tai obuoliuka, tai surio. O kovo 8-osios proga vyrelis man suplake grietineles su braskemis. Aisku, tai geriau nei pirktiniai ledai, bet paprasiau, kad daugiau nevestu is kelio:)
laikykis mieloji

Maklinėju vis po sėkmės istorijas karts nuo karto įvairiuose paleo puslapiuose, ir radau šitą istoriją. Aktualu tiems, kas kovoja su veido rožine (rosacea). Dažnai žmonės klausia, ar gerėja reikalai su paleo, apie tai čia ir rašo 
Nidulia, nemesk kelio dėl takelio, neapsimoka

Nidulia, nemesk kelio dėl takelio, neapsimoka